Opinie o MadamRock

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 63
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.madamrock.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Radek
link | zgłoś
2020-06-22
*.28.195.*
Kupiłem buty na prezent dla Żonki. Prosiłem o załączenie liściku i zapakowanie na prezent. Sklep spisał się na medal. Żona zadowolona, to ja też.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2020-06-15
*.0.125.*
Uwielbiam robić zakupy w tym sklepie. Szybka wysyłka, same perełki i to w bardzo dobrych cenach. polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nieee
link | zgłoś
2020-05-15
*.192.75.*
Bardzo dziwne nadal znikają negatywne opinie,zostają same pozytywne ciekawe???????????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolona
link | zgłoś
2020-04-15
*.248.152.*
Bardzo często robie zakupy bo maja masę pięknych rzeczy. Od niedawna też odzież więc mega się ciesze. Polecam każdemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-03-30
*.67.26.*
Jeśli chodzi o towar, zawsze byłam zadowolona. Nie odebrałam przełyki ostatnio z powodu choroby. Dostałam maila o charakterze informacyjnym, o tresci "Składając zamówienie Klient zawiera ze Sprzedającym umowę kupna-sprzedaży. Obowiązkiem Sprzedającego jest dostarczenie towaru, natomiast do obowiązkó [rozwiń/zwiń]
obuwie godne polecenia
biuro obsługi musi chyba dużo się nauczyć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klaudia
link | zgłoś
2020-03-24
*.172.236.*
Fajny sklep. Co jakiś czas pojawiają się kody rabatowe. Zamawiałam już kilka razy. Nie ma problemów z wymianą, zwrotem- kasa na czas. Buty jakościowo adekwatne do ceny. Nie będę przecież reklamować butów za stówkę, w których popruła się nitka po roku ;) Nie mam do czego się przyczepić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izka
link | zgłoś
2020-03-07
*.172.232.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bezproblemowa wymiana - nieodpowiednie dopasowanie rozmiaru, stały i konkretny kontakt, pomoc i przed wszystkim fachowe podejście do Klienta. Buty bardzo dobrze się noszą. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ranata
link | zgłoś
2020-03-04
*.0.121.*
Towar pierwsza klasa! Najmodniejsze buty, super ceny. Ostatnie botki, które zamówiłam w sklepie, robią furorę wśród moich koleżanek. Polecam z czystym sumieniem. Te opinie o reklamacjach- jak widać tylko konfliktowe osoby piszą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ciekawa
link | zgłoś
2020-02-25
*.192.75.*
Jestem ciekawa gdzie zniknęły negatywne opinie?Wyparowały w tajemniczy sposób,ciekawe???? Swego czasu kupiłam buty ,które rozpadły się po 3mc.Rozpatrzenie reklamacji przebiegało burzliwie,a w końcu miałam wycofać negatywną opinię,a wtedy dostanę voucher.Ta opinia zniknęła bez mojego udziału.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2020-02-22
*.238.126.*
Towar świetny.Bardzo miła obsługa.Szybka dostawa.Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam.
Jak dotąd same zalety
nie zauważam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?