Opinie o mall.pl

1.6 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
mall.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Eli
link | zgłoś
2017-11-15
*.254.240.*
Nie polecam, wplata przyjeta, zamowienie anulowane i brak zwrotu srodkow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eli
link | zgłoś
2017-11-14
*.254.240.*
Nie polecam, zamowienie przyjete, platnosc dotarla a nastepnie firma je anuluje i pieniedzy nie odsyla. Nie polecam a nawet odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zk
link | zgłoś
2017-10-30
*.122.17.*
Szanowny Panie Rafale. Sprawa jest tak oczywista, towar wysłany w nieoryginalnych opakowaniach, uszkodzenia w miejscach wewnętrznych brytfann i rantach, które świadczą o oszustwie co najmniej osób pakujących towar, w dodatku pokryte rdzą, iż tego typu żądania są po prostu delikatnie mówiąc prostacki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-10-19
*.47.134.*
Bardzo polecam ten sklep, bo po kilku zakupach tam mam jak najlepsze zdanie o nich. Szanują klienta. Respektują prawo rękojmi, nie utrudniają reklamacji żądnymi oszukańczymi wpisami do regulaminu jak inni. Co więcej, biorą na siebie wszystkie koszty z odbiorem reklamowanego towaru, przesyłką do pro [rozwiń/zwiń]
uczciwość, rzetelność i życzliwość w stosunku do klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-10-18
*.254.230.*
Nie polecam !!! Zakupy dokonane w dniu 28.09.2017 płatność dokonano natychmiast po zakupie karta płatnicza sklep mall.pl nie potwierdził płatności po tygodniu odnaleziono pieniądze ale do dzisiaj ich nie zwrócił ani nie zrealizował zamówienia totalna porażka nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czesław
link | zgłoś
2017-08-31
*.172.255.*
NIE POLECAM ZAKUPÓW W MALL.PL !!!! W grudniu 2016 r kupiłem ławkę do ćwiczeń FT-26. Niestety wystąpiły pęknięcia przy spawie. Towar oddany do reklamacji w czerwcu 2017. I tu UWAGA !!!! Do tej pory reklamacja nie jest załatwiona. Ciągle otrzymuję tylko informację "PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ",która niestety [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2017-08-22
*.252.203.*
Uwaga sklep jest juz totalnie bezszczelny. Pakujepołamanych sprzęt w opakowania nie uszkodzone. Klient myśli ze wszystko jest ok. A tu niespodzianka sprzęt uderzony młotkiem lub czymś podobnym. Chamstwo .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2017-08-17
*.254.242.*
Sklep wystawia towary w bardzo atrakcyjnych cenach, a na drugi dzień odpowiada ze zamówienie zostało anulowane powołując się na swój regulamin sklepu. Generują tylko sztuczny ruch w sieci. TEN SKLEP TO JAKAŚ PORAŻKA
BRAK
WYSTAWIAJĄ TOWAR KTÓREGO NIE MAJĄ ZAMIARU SPRZEDAĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-08-12
*.109.49.*
W dniu 27.07.2017 zamówiłam w sklepie Mall.pl leżak ogrodowy V-Garden King.Następnego dnia otrzyamałam potwierdzenie otrzymania przez sklep przelewu za towar. Minął tydzień i nic.Wysłałam maila z zapytaniem o termin dostawy.CISZA.Po kolejnych kilku dniach wysłałam kolejnego maila .Otrzymałam odpowie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
a może
link | zgłoś
2017-08-11
*.254.134.*
A może te pozytywy to jednak pracownicy ;-) hmmm? Ja myślę, że UOKIK szybciutko to zweryfikuje prawda?:-), w sieci p[pojawiają się opinie o tym, że [pracownicy są " zachęciani do dodawania pozytywnych opinii...co ciekawe na moderowanych portalach pojawiają się w odstępie 50 sekundowym bardzo ciekawe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania
link | zgłoś
2017-08-10
*.222.12.*
Ponieważ 3 razy prosiłam o możliwość edycji opinii (ania -dotyczącej zakupu lodówki) na PORTALU-KONSUMENTA.pl i się nie doczekałam, chciałabym poinformować, że aby dokonać naprawy gwarancyjnej lodówki Guzzanti GZ 246 należy zgłosić taką konieczność Sprzedawcy (tu: Mall.pl), a ten przysyła kuriera w [rozwiń/zwiń]
jak kto lubi
jak kto lubi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nitka
link | zgłoś
2017-08-10
*:24cd:48dc:*
Nigdy nie miałam z mall.pl żadnych problemów, zamawiam regularnie karmę dla kotów, czasem coś innego. Odbieram osobiście w Warszawie na Służewcu, obsługa na 5. Towar może nie w tempie blyskawicznym, ale góra 3 dni. Te negatywy zdają się mocno naciągane, może ktoś komuś zalazł za skórę?
ceny, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kszy
link | zgłoś
2017-08-04
*.24.147.*
Zakupy w tym sklepie to jakiś żart. Większość zakupionych i opłaconych towarów, po kilku dniach okazuje się że nie istnieje - brak u dostawcy. Po wymianie maili, kiedy chcę jakiegoś rozsądnego wytłumaczenia lub rozwiązania sytuacji ze strony sklepu - cisza. Jak można sprzedawać i pobierać pieniąd [rozwiń/zwiń]
Ceny niektórych produktów. Jednak produkty te faktycznie nie istnieją!
Wszystko, a dodatkowo niemiła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?