Opinie o mall.pl

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 42
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
mall.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
aga
link | zgłoś
2017-07-29
*.126.238.*
Panie Pawle proszę o kontakt wiwisekcja(at)o2.pl jest nas więcej!
stop oszustom
stop oszustom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-07-29
*.67.140.*
Absolutnie odradzam dokonywanie zakupów w tym sklepie! Jeśli chcesz doświadczyć niezgodności otrzymanego towaru z przedstawioną ofertą, a następnie długotrwałej korespondencji z działem reklamacji, lubisz tracić czas, nerwy i pieniądze – dobrze trafiłeś. Dla tego sklepu jesteś ważny do momentu zapła [rozwiń/zwiń]
Wady skutecznie przesłaniają zalety
Praktyki jak za komuny, długi czas oczekiwania na towar, niezgodność w dostawie, długotrwały proces reklamacyjny i wiele innych negatywnych zachowań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2017-07-28
*.126.238.*
Wobec sprzedającego podjęliśmy działania (nałożenie ograniczeń sprzedaży) związane z zaobserwowanymi problemami transakcyjnymi. Sprzedający obecnie nie może wystawiać ofert w Allegro na żadnym ze swoich kont. Prosimy też wszystkie przypadki niezgodnego z regulaminem zachowania sprzedawców oraz przyp [rozwiń/zwiń]
BRAK KONTAKTU, IMPERTYNENCKA OBSŁUGA, BRAK TOWARU
ani towaru ani pieniedzy ani kontaktiu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-07-21
*.126.238.*
Bardzo proszę o kontakt wszytskie osoby oszukane przez sklep MALL PL.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asd
link | zgłoś
2017-07-20
*.126.238.*
Niestety wszystkie ponizsze opinie sa prawdziwe ODRADZAM ZAKUPY W SKLEPIE MALL PL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAK KONTAKTU, IMPERTYNENCKA OBSŁUGA, BRAK TOWARU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
italiana32
link | zgłoś
2017-07-03
*.146.100.*
Towar uszkodzony,reklamować można tylko ze spisana szkodą od kuriera.Termos zapakowany dosłownie tektura i zaginiony raz czarna folia,żadnej folii babelkowej porażka totalna nie umieją zabezpieczyć towaru a później winią firmę kurierską. Z ilości negatywów wnioskuję że firma zajmuje się sprzedażą us [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Brak towaru,brak reklamacji,brak pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izolda M
link | zgłoś
2017-06-21
*.254.65.*
Wszystko w najlepszym porządku.
jakosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek90JJ
link | zgłoś
2017-06-20
*.23.143.*
Po zakupie nie mam pieniędzy, ani towaru. Reklamacji nie da się złożyć, ponieważ nie ma z mall.pl kontaktu.
brak
cała reszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2017-06-20
*.248.155.*
OSZUŚCI!! Zakupiłam parowar zelmera za prawie 400zł. Dotarł do mnie nie dość że mocno używany sprzęt to do tego brudny, calutki opleśniały i jeszcze z resztkami parowanego jedzenia. Granda jak można takie coś wysyłać?!! Na litość to urządzenie ma mieć kontakt z jedzeniem!! Jak można tak postępować?! [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
okie
link | zgłoś
2017-06-19
*.245.224.*
ODRADZAM zakup w tym "sklepie".Po 2 tygodniach oczekiwania przysłali mi rozwalony towar w czarnym worku na śmieci bez opakowania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nika
link | zgłoś
2017-06-15
*.68.95.*
Sklep podoba mi się. kupowałam sprzęt rowerowy, turystyczny, słuchawki, oświetlenie, karmę dla psa. Towar jest dobry i w atrakcyjnych cenach. Wysyłka nie jest natomiast natychmiastowa, po reklamacji terminu dostawy dostałam kupon na 50 zł do zrealizowania podczas następnych zakupów. Mnie to odpowiad [rozwiń/zwiń]
ceny, obsługa mailowa, towar
terminy dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adrainek
link | zgłoś
2017-06-07
*.205.11.*
Dla mnie taka firma to porażka. Czekam dwa tygodnie na zamówiony rowerek który miał być na dzień dziecka. Jest 07.06 a kontaktu mailowego, bądź telefonicznego z tym sklepem nie udało mi się uzyskać. jak tak duży sklep może sobie na to pozwolić (a może dlatego że jest duży to może?) Jak najbardziej [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2017-06-06
*.91.231.*
UWAGA UWAGA OSZUSCI BRAK TOWARU ZA 500 od 2 tygodni. brak kontaktu. co ja narobilam kupujac u nich. stracilam pieniadze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?