Opinie o Mastersport Sp.z o.o i Wspólnicy Spółka Komandytowa Psary Małe ul.Budowlana 6 62-300 Września

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
mastersport.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
an
link | zgłoś
2017-11-19
*.92.246.*
nie polecam zakupu u tego rzekomo profesjonalnego sprzedawcy. buty sie starły po trzech miesiącach uzytkowania, reklamajca odrzucona, pozostaje rzecznik praw konsumenta i droga sądowa, buty drogie 260 zł!!!!!!! NIE POLECAM , podróbki nic nie warte
brak
za wiele,żeby posać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-10-30
*.74.189.*
kupiłem buty marki Hi-Tec z po 11 miesiącach odkleiła się podeszwa po 2 reklamacjach dowiedziałem się ze źle użytkowałem obuwie i nie wysuszyłem doprowadzając do degradacji i osłabienia spoin klejonych przez długotrwałe działanie wody cytuje pismo reklamacyjne. Pozdrawiam ponieważ używałem obuwie zg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-09-21
*.207.249.*
Bardzo dobra obsługa.W poniedziałek przelew a w środę towar.Polecam
Towar zgodny z zamówieniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Morfi666
link | zgłoś
2017-06-08
*.109.115.*
Zareklamowałem w ich Outlecie w Warszawie buty Reebok. Chodziło o pęknięcia między podeszwą a zapiętkiem. Rzeczoznawca współpracujący ze sklepem dwukrotnie (pierwsza reklamacja - brak uznania, odwołanie - brak uznania) rozpisuje się na A4 o startych podeszwach i wytartym materiale wewnątrz butów - [rozwiń/zwiń]
Brak
Tylko jedna - brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-04-28
*.226.255.*
Nie polecam, prawdopodobnie sprzedają podróbki - buty zaczęły pękać już po pół roku normalnego chodzenia. Reklamacja odrzucona z powodu złego wiązania butów - ale widzę po opiniach, że to standardowa formułka, żeby spławić klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek B
link | zgłoś
2017-04-19
*.77.23.*
Pełny profesjonalizm, zakupiłem buty Adidas Daroga Plus Lea w dobrej cenie, z błyskawiczną realizacją zamówienia i przesyłką do paczkomatu ..SUPER ....POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zenon
link | zgłoś
2016-12-05
*.67.155.*
Moja reklamacja w Luboniu także nie została uznana bowiem rzeczoznawca stwierdził że wady powstały od .... chodzenia. Zakupu dokonałem w w sklepie Reebok Outlet u;. Dębiecka 1 62-030 Luboń Sprawa na razie trafiła do Sądu Konsumenckiego.
lekkie
popękała siatka na wierzchu butów i poprzecierały się w piętach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2016-10-04
*.30.29.*
szkoda gadac babsko w Sieradzu nie chciała zwrotu towaru zakupionego dwie minuty wcześniej.gdzie to się uczylo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek
link | zgłoś
2016-09-01
*.70.78.*
Nie polecam, sprzedaja slabej jakosci buty, niby firmowe reebok a po 3 mieisacach zaczely pekac na zgieciu. reklamacja nei uznana bo zekomo jest to moja wina ze za slabo sznurowalem buty. Sprawa trafi do sadu. Jesli szanujesz swoje pieniadze i czas nie kupuj w ich sklepie firmowym w piasecznie w out [rozwiń/zwiń]
wadliwy towar, nie wiaodmo czy oryginalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seba
link | zgłoś
2016-06-15
*.105.176.*
Wielki negatyw. Buty kupine w sklepie Master Sport, odpadły paski adidasa, nie uwzględnili reklamacji. Taki firmowy sklep, buty oddają uszkodzone , bez pasków. Jedyne co proponują to zwrot 20% wartości obuwia. Uwaga oszuści!!!!!!
Brak
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2015-06-21
*.24.27.*
Odradzam,sprzedawanie obuwie jest najprawdopodobniej nieoryginalne.Po 5 mcach uzytkowania w obu butach Nike Air Max puscily szwy. Sprzedawca nie uznal reklamacji twierdzac,ze wypralam buty w pralce co jest bzdura.Buty bardzo slabej jakosci radze kupic u autoryzowanego sprzedawcy nike firma masterspo [rozwiń/zwiń]
towar wadliwy,nieoryginalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oktawiusz
link | zgłoś
2015-05-07
*.188.97.*
Butki Nike Air Max śliczne i mega wygodne!miła i profesjonalna obsługa sklepu. Polecam każdemu na pewno tu jeszcze kupię;-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
danek
link | zgłoś
2015-04-15
*.188.97.*
Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Sklep godny polecenia.
towar dobrej jakości, miła obsługa, krótki czas oczekiwania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...