Opinie o mBank

2.7 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Kategoria:
Konta bankowe

Strona internetowa:
www.mbank.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
GON
link | zgłoś
2014-12-26
*.175.129.*
Fatalny nowy system transakcyjny i z tego powodu rozważam opuszczenie go. Ze starego byłam zadowolona więc powiedzieć mogę że co dobre, to było. Reszta powiedzmy bez większych zastrzeżeń.
Konto i przelewy bezpłatne
Fatalny kolorowy nieczytelny serwis!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hattrip
link | zgłoś
2014-12-19
*.69.250.*
Miła obsługa, mżliwość negocjacji warunków. Szybka odpowiedź na wszystkie zapytana, dobra oferta
tanio, szybko, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
toksol
link | zgłoś
2014-11-27
*.40.47.*
Jestem w tym mBanku już ponad 10 lat. Nie biorę kredytów więc mi nie przeszkadza wysokie ich oprocentowanie. Większą gotówkę trzymam w innym banku bo mBank ma bardzo niskie oprocentowanie lokat. Odpowiadał mi serwis internetowy, prosty, zwarty graficznie, niezawodny,.. Teraz zmieniają mi na siłe n [rozwiń/zwiń]
nie ma kosztów gdy się normalnie korzysta z kont, kart, itp
marne oprocentowanie wkładów, nieczytelny, rozedrgany układ graficzny strony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2014-05-31
*.238.70.*
Nie polecam w wręcz odradzam. Konto może i tanie ale wpłatomaty działają jak złodzieje, wpłata przyjęta ale błąd systemu i księgowanie środków do 7 dni ... nie wiem co w tym czasie robią z moją kasą ale nie ma na to reklamacji. Jak ktoś musi z mbanku korzystać to niech wpłaca pieniądze po 1 banknoci [rozwiń/zwiń]
brak
wpłatomaty, księgowanie wpłat, reklamacji brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2014-05-30
*.88.219.*
Od wielu lat mam konto w mBanku i jak na razie w porównaniu z innymi bankami w których otwierałam rachunki, Mbank jest najlepszy.
intuicyjna bankowość elektroniczna,niskie koszta,niemal wszystko załatwiam przez komputer
księgowanie przelewów przychodzących po 15:00
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Winieta
link | zgłoś
2014-04-10
*.73.241.*
Konto bankowe może mają spoko, ale samo ubezpieczeni w mBank leży pod każdym względem.
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2014-04-08
*.133.228.*
podstawowe usługi bez opłat, bezawaryjne działanie serwisu transakcyjnego. Szybkie Help Deskie oraz dobry PR na portalach społecznościowych. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romuald
link | zgłoś
2014-04-08
*.202.206.*
Zdecydowanie najlepszy bank w Polsce jeśli chodzi o banowość internetową:)
dobra bankowość internetowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sexy Dwudziestka
link | zgłoś
2014-04-08
*.245.158.*
Cześć! Polecam mbank wszystkim, którzy cenią sobie wygode obsługi i najwyzsza jakość. To konto dla młodych oraz starszych, jednym słowem dla wszystkich. Ci co gadali, ze w razie problemów nie mozna z nikim porozmawiac sa w bledzie. mbank otwiera swoje placówki choc ja z nimi zadnych problemów nigdy [rozwiń/zwiń]
super wygodne i darmow konto dla wszystkich;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz Mróz
link | zgłoś
2014-04-08
*.127.195.*
Z mBankiem mam same pozytywne skojarzenia. To niekwestiowany lider na rybku bankpowości mobilnej,. Dbają o swoich klientów i nieustannie zwiększają zakres usług oraz popraaiwją zabezpieczenia. eMaklera również mam i jest darmowy.
duża ilość usług, darmowy, szybkie porzelewy kilka razy dziennie robią rozliczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
MarekZ.
link | zgłoś
2014-04-02
*.42.218.*
Mam konto już kilka lat, podstawowe usługi bez opłat, bezawaryjne działanie serwisu transakcyjnego. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...