Opinie o MD CAR STRZELIN

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Auta sprzedaż - używane

Strona internetowa:
przemox80.otomoto.pl/shop
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zenek
link | zgłoś
2020-05-05
*.146.109.*
Nie polecam, po wysłaniu zapytania z otomoto, wiadomość została przeczytana i po całym dniu zignorowana, żadnej odpowiedzi nie polecam totalne olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jack0211
link | zgłoś
2020-03-31
*.251.184.*
Popieram Kowalskiego też miałem identyczny przypadek w tym komisie. Ale co dziwne, zniknęły wszystkie negatywne opinie na tej stronie o tej "firmie" między innymi wystawioną przeze mnie. Wszystkich kupujących chciałbym znów przestrzec przed tym cwaniakiem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowalski
link | zgłoś
2020-02-10
*.183.155.*
W 2016 roku kupiłem Volvo. Sprzedając w 2020 roku okazało się że przy zakupie przebieg zaniżono o koło 50000 km. Pojazd został sprawdzony poprzez DNA. Oprócz przebiegu wszystko się zgadzało. Proszę sprawdzać przy zakupie - oszust.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2019-10-20
*.169.209.*
Witam Zakupiony passat w tym auto komisie my z żoną zdecydowanie polecamy przyjechaliśmy po niego aż za Krakowa wszystko zgodne z opisem w ogłoszeniu ponadto bardzo fachowa i miła obsługa POLECAMY.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.d-CAR
link | zgłoś
2019-06-13
*.40.21.*
Witam odpowiedz do pana pmts owszem umawiał się pan ja jazdę testową z właścicielem komisu pana obsługiwał pracownik już wyjaśniam w czym był problem lub też nie było problem jazda testowa polega na jezdzie testowej + - 15min tak to wygląda w 99% plus sprawdzenie w serwisie warsztacie itp ale je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zdzisław
link | zgłoś
2019-05-29
*.2.39.*
Witam kupiłem z żoną S maxa u pana Przemka na początku podeszliśmy dość sceptycznie do opisu bo każdy chwali pod niebiosa swój towar i od pół roku regularnie jezdziliśmy z nadzieją na zakupu auta ale non stop coś malowany,szpachlowany,zniszczony itp. I w końcu się udało trafiliśmy do M.D-CAR samoc [rozwiń/zwiń]
Brak nachalności,duża wiedza,możliwość sprawdzenia auta na stacji diagnostycznej
ZDECYDOWANIE BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2019-05-18
*.254.208.*
Witam kupiłam auto i jestem bardzo zadowolona ,przemila i rzetelna obsługa ,wszystko co jest w opisie jest prawda ,jak na auto używane to bardzo zadbane . POLECAM POLECAM !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
papke
link | zgłoś
2019-05-16
*.43.103.*
Nienarzucająca się obsługa, zgoda na sprawdzenie auta w serwisie i po sprawdzeniu okazało się że wszystko jest ok. Wszystkim polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.d-CAR
link | zgłoś
2019-04-04
*.215.36.*
Witam wszystkich użytkowników portalu dla informacji auta sprowadzane przez naszą firmę są legalnego pochodzenia i nigdy nie było i nie będzie do płacenia żaden vat dziś o całej sytuacji poinformował nas klient któremu dziękujemy bo nie byliśmy świadomi jak nasza kochana konkurencja postępuje !!! [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?