Opinie o Meble Maro

4.2 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.meblemaro.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jadwiga
link | zgłoś
2019-08-28
*.40.179.*
Niestety nie jestem zadowolona z wykonanych mebli kuchennych ,dużo usterek ,odpryski lakieru ,blaty po niespełna roku okropne. Pomimo wielu monitów o naprawę usterek ,spotkałam się z opieszałością i brakiem reakcji ze strony wykonawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika Malarowska
link | zgłoś
2019-04-15
*.134.70.*
Polecam MebleMaro,Robiłam na zamówienie kuchnię,meble w salonie, szafę u dziecka w pokoju i całą sypialnie. Materiały najwyższej jakości, szybko sprawnie,w dobrej cenie. Polecam na [email protected]%
Dobre materiały i systemy
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2019-03-24
*:c8c3:1d70:*
Witam, czytam opinię p. Jadwigi i zastanawiam się w jaki sposób montaż trwał tydzień? Chyba, że meblowali cały dom, u nas montaż kuchni trwał ok.6h, więc wypowiedź dla mnie hmm... mało realna????. Ja z usług jestem bardzo zadowolona, meble są solidne, trwałe i piękne????. Polecam z calego serca.????
Szybkość, trwałość, pomysł, wykonanie, kontakt z p. Michałem, jakość wykonania
Nie ma na co narzekać ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2018-08-03
*.248.43.*
Czytam opinie i trochę jestem ,,rozżalona,, czy tylko mnie p Michał traktuje po macoszemu ???? miesiąc temu zgłosiłam reklamacje /odpryski lakieru na brzegach frontów/ pan zabrał materiał i do dziś czekam na zamontowanie zabranych frontów ,trochę przydługo ......Montaż mebli kuchennych też trwał pon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2016-03-16
*.47.24.*
Rzetelny i konkretny wykonawca. Zamòwilismy u Pana Michała kuchnię, meble do salonu, sypialni oraz łazienki. Jesteśmy bardzo zadowoleni.Super kontakt fachowe doradztwo a przede wszystkim solidna jakość wykonania.Z czystym sumieniem polecam Meble Maro:)
Solidna jakość wykonania, bardzo dobry kontakt , szybka realizacja zamówienia
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Izabela
link | zgłoś
2016-03-16
*.127.154.*
Pan Michał wykonał dla mnie szafę do pokoju, jestem z niej bardzo zadowolona. Opisałam mu swoje wyobrażenia, a on podpowiedział mi kilka ulepszeń, które okazały się strzałem w 10:). Meble są solidne i wykonane z wysokiej jakości materiałów. Fachowe doradztwo, miła obsługa i dobra cena. Jak dla mnie [rozwiń/zwiń]
doradztwo, cena, jakość, miła obaługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2016-03-16
*.254.161.*
Fachowe doradztwo, wysoka jakość wykonania, dobra cena. Pan Michał służy radą- potrafi zarówno doradzić jak i doradzić. Meble są zarówno ładne jak i funkcjonalne. POLECAM.
wysoka jakość, doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2016-03-16
*.5.157.*
Pan Michał robił nam meble kuchenne i szafę wnękową. I z mebli i z szafy jestem bardzo zadowolony. W ciągu dwóch tygodni od pomiaru mieliśmy zamontowane meble. Po pomiarze otrzymaliśmy wizualizację 3D, co było bardzo przydatne, nie mam wyobraźni przestrzennej, ta wizualizacja pokazała mi całe zagosp [rozwiń/zwiń]
doradztwo, fachowość, wiedza, czas oczekiwania, wizualizacja 3D
jak na razie nie znalazłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...