Opinie o MediaExpert

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 254
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
glover
link | zgłoś
2020-06-03
*.120.211.*
Raty pół teraz, pół za pół roku to świetny wynalazek. Skorzystałem z tego kupując nową kartę graficzną ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niedoszły Klient
link | zgłoś
2020-06-03
*.146.224.*
Zamówiłam Depilator IPL BRAUN PL5137, na następny dzień dostałam informację, że zamówienie może się opóźnić, natomiast trzeciego dnia dostałam informację, że nic z tego, nie mają produktu. Niezmiernie mi przykro, że wybrałam ten nierzetelny sklep. Gdybym wybrała inny sklep nie straciłabym możliwoś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AgaEm
link | zgłoś
2020-06-03
*.253.206.*
Opinia zdecydowanie pozytywna. Robię tu zakupy dosyć rzadko, ale ostatnio częściej, bo trzeba się zaopatrzyć w klimator i inne sprzęty przydatne latem - profesjonalna obsługa i rzetelność :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barekz
link | zgłoś
2020-06-02
*.184.40.*
Ekspresowo dostarczane przesyłki za każdym razem, nigdy żadnych wtop nie było, towar porządnie zapakowany, oklejony, zabezpieczony, aż człowiek się nie boi zamawiać. Do tego obsługa stacjonarnie zawsze pyta czy w czymś pomóc (Ostrowiec Św) Polecam! Ode mnie macie 10/10
polecm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natla
link | zgłoś
2020-06-02
*.253.206.*
Polecam zakupy, wszystko poszło sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Włodek
link | zgłoś
2020-06-01
*.173.182.*
Nie polecam zakupów w Media Expert. Reklamują przy każdym towarze "Darmowa dostawa pod drzwi". To kłamstwo. Mój zamówiony towar (w tym dwa gabaryty) wystawiono mi na chodnik przy ulicy (150m od mojego mieszkania), a po złożonej reklamacji uznano, że byłem szczęściarzem, bo kierowca nie miał nawet ob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damiano
link | zgłoś
2020-06-01
*.176.229.*
Od jakiegoś czasu obserwowałem cenę jednego monitora którym byłem zainteresowany. Cena monitora wynosiła 749,00. Czekałem czy będzie może jakaś promocja na ten model. I wreszcie się doczekałem. Monitor został objęty promocją "Nocne Przeceny". Wielkie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem że cena monit [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzejewski
link | zgłoś
2020-06-01
*.135.2.*
Uwaga!Na odbiór starego sprzętu na infolinii twierdzą że można czekać nawet miesiąc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
skiplom
link | zgłoś
2020-05-31
*:1490:7276:*
Zdecydowanie polecam każdemu. W moim przypadku nie miałem żadnych problemów z zamówieniami, a nie zamawiam od dzisiaj u nich.
szybka dostawa, szybka realizacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Esportowiec
link | zgłoś
2020-05-31
*.156.59.*
Reklamacja zrealizowana w mniej niż 2 tygodnie.
Szybka reakcja na potrzeby klienta, ekspresowa reklamacja i wysyłka na adres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?