Opinie o MediaExpert

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 254
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rafal
link | zgłoś
2020-05-31
*.79.40.*
Sklep mediaexpert zrobił wszystko żebym napisał negatywną opinię. Na rozpatrzenie mojej reklamacji czekam już ponad 4 MIESIĄCE!!! I nie jest to związane z epidemią, ponieważ reklamacje złożyłem zanim się zaczęła. Przyczyną tak długiego okresu jest tylko i wyłącznie niekompetencja pracowników za co o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-05-31
*.201.55.*
Zgłosiłem odbiór starego sprzętu po zakupie nowej kuchenki. Od dwóch tygodni nikt się nie skontaktował w celu odebrania starej. Na infolinii powiedziano mi że dopiero po dwóch tygodniach można składać reklamacje więc zobaczymy ile to jeszcze potrwa .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iska
link | zgłoś
2020-05-30
*.253.206.*
Zamówiłam na stronie produkt z odbiorem w punkcie. Po 2(dwóch) godzinach towar był do odebrania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kara
link | zgłoś
2020-05-30
*.47.37.*
Miałam okazje składać reklamacje w sieci - ekspres (z winy producenta) był po prostu niepelnowartościowy. Nie było żadnego problemu ze zwrotem, na infolinii poinstruowano mnie co i jak (pierwszy raz skłądałam reklamacje), wszystko przebiegło sprawnie, miło, polecam
super obsluga podejscie do klienta wzorowe
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milena
link | zgłoś
2020-05-30
*.253.206.*
Chyba dużo się zmieniło w tej firmie. Moim zdaniem zdecydowanie na plus, byle było tylko lepiej, a szacun się należy chociażby za wszystkie akcje pomocowe dla służby zdrowia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tymon
link | zgłoś
2020-05-30
*.244.214.*
Dobrze mnie obsłużono, telewizor dobrany wraz z podwieszeniem i dostawa do domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wolf
link | zgłoś
2020-05-27
*.63.131.*
MOJA OPINIA NEGATYWNA O TEJ SIECI KUPIŁEM TELEFON MARKI HAMMER BOW Z KLAPKĄ DNIA 15.04.2020 MIAŁ BYĆ ODPORNY NA MECHANICZNIE.TELEFON NAWET NIE WYTRZYMAŁ MIESIĄCA WYŁAMAŁ SIĘ ZAWIAS Z KLAPKI A DO TEGO PRZESTAŁA DZIAŁAĆ ŁADOWARKA.TELEFON POSZEDŁ DO SERWISU.DZIŚ PRZYSZEDŁ SMS ŻE EM JEST DO ODEBRANIA T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Praczka
link | zgłoś
2020-05-27
*.52.226.*
Zgadzam się w 100%. Omijać szerokim łukiem,ja jestem bez pralki od 22.04.2020r., ponieważ przyjechała uszkodzona!!!! Ze zwrotem pieniążków też jakaś tajemnicza historia co konsultant to inny termin zwrotu środków. Zero kontaktu ze strony sprzedawcy, brak odpowiedzi na wiadomości. Dramat!!! Jestem be [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-05-26
*.248.166.*
Zakupiłem w tej firmie trzy urządzenia z czego piekarnik który zamówiłem okazało się że jest nie dostępny a po prawie 14 dniach zaproponowali inny tańszy za dopłatą ( oczywiście nie zgodziłem się na dopłatę) mieli dostarczyć jak najszybciej i po trzech dniach pojawił się kurier. Niestety z uszkodzo [rozwiń/zwiń]
BRAK
Sprzedają towar którego nie posiadają, nie potrafią udzielić żadnej informacji, Olewają klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-05-24
*.15.82.*
Dodatkowa gwarancja w media expert to jakaś pomyłka która kosztowała nas ponad 700zł......W rozmowie z pracownikiem usłyszeliśmy odpowiedź,, Salon się tym nie zajmuje '' reklamację trzeba zgłaszać na własną rękę..... A jednak tą gwarancję sprzedał nam salon gdzie dokonaliśmy zakupu.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?