Opinie o MediaSam

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 70
Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
mediasam.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomek
link | zgłoś
2019-06-05
*.87.203.*
30.06.19 robiłem przelew 687 zł 03.06.19 dostałem zwrot 647 zł reszta była pewnie na koszty bankowe podczas przelewu bo wpłata miała iść na konto walutowe w Niemczech a cofka przyszła przekazana przez bank w Londynie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ivcia202
link | zgłoś
2019-06-04
*.173.192.*
Ja kupiłam maszynę do szycia,na drugi dzień otrzymałam zwrot pieniędzy.
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-06-04
*.171.66.*
Ja też zrobiłam zakupy,przelew niestety poszedł. 31.05.2019.kupiłam switch nintendo, 910,99 zł.dołącz\am się do pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2019-06-04
*.179.81.*
Proszę pisać do firmy hostingującej mediasam.net o zablokowanie strony - email [email protected] Treść przykładowej wiadomości, jaką ja wysłałem: Dear Sirs Under the domain mediasam.net there is a scam shop which asks for payment and never send any goods. Please see the warning webpage https:/ [rozwiń/zwiń]
OSZUST, FRAUD, UWAGA, SCAM !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-06-04
*.205.102.*
Remigiusz B proszę o udzielnie pomocy w sprawie oszustwa przez sklep . Jak postarac sie o zwrot pieniędzy
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Remigiusz B
link | zgłoś
2019-06-03
*.128.125.*
UPDATE DOTYCZACY PRZELEWÓW Własnie dostąłem zwrot przelewu (z piątku 31.05.2019) tytułem " Rachunek zablokowany dla wpłat do 2029.05.31" To znaczy że szybciutko wzięto się im za d*&e. Uff, mam nadzieje że Wam też uda się odkręcić wszystkie trefne transakcje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidka
link | zgłoś
2019-06-03
*.173.74.*
Kupiłam gofrownice i grill. Również bez odzewu..... Dołączam się do pozwu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-06-03
*.87.203.*
Dołączam do pozwu Też dałem się złapać kupiłem pralkę amica za 650 zł przelew zrobiłem 30.05.19 i do dzisiaj cisza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-06-01
*.34.45.*
Ja również dołączę do pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbys
link | zgłoś
2019-05-31
*.173.168.*
Kupiłem u nich płytę gazowa 2 dni temu wpłaciłem odrazu im na konto 551.99 zł na następny dzień skapnolem się że coś jest nie tak bo telefon nie odpowiada tam nie widzi przelewu że doszedł . Zadzwoniłem odrazu do banku i na policję zgłosiłem zobaczymy co z tego będzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
...
link | zgłoś
2019-05-31
*.38.162.*
Wszyscy poszkodowani przeczytajcie opinię Olgi z 30.05.2019 r.!!! Mnie spotkało to samo, co Was. Trzeba zgłosić się jak najszybciej do banku, z którego wyszedł przelew za towar i złożyć reklamację. Odzyskacie pieniądze tak, jak ja i Olga!!! Pozdrawiam Wszystkich, a Oldze bardzo dziękuję.
brak zalet
cały szereg, brakuje miejsca, żeby wyliczyć, zwłaszcza biorąc pod uwagę poniższe opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-05-31
*.156.124.*
29 maja zamówiłem dysk do komputera. Na stronie do dziś czyli 31 maja jest nadal komunikat, że czekają na wpłatę. Tel podany na stronie mediasam.net nie działa. Na wiadomości email nie odpowiadają. Dziś zgłaszam sprawę na policję.
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2019-05-31
*.134.48.*
"Zakupiłem" skaner przelałem pieniądze 560 zł, i cisza. Próbowałem zadzwonić telefon nie odpowiada. Jeszcze poczekam, ale wydaje mi się iż straciłem pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...