Opinie o MediaSam

1.3 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 85
Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
mediasam.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jaster
link | zgłoś
2019-06-05
*.29.158.*
Ja też się sfrajerzyłem i przelałem wczoraj 280zł dopiero potem mi zaświtało że żadna odpowiedz nie przyszła od nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-06-05
*.87.203.*
sorki przelew robiłem 30.05.19
oszustwo
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-06-05
*.87.203.*
30.06.19 robiłem przelew 687 zł 03.06.19 dostałem zwrot 647 zł reszta była pewnie na koszty bankowe podczas przelewu bo wpłata miała iść na konto walutowe w Niemczech a cofka przyszła przekazana przez bank w Londynie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ivcia202
link | zgłoś
2019-06-04
*.173.192.*
Ja kupiłam maszynę do szycia,na drugi dzień otrzymałam zwrot pieniędzy.
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-06-04
*.171.66.*
Ja też zrobiłam zakupy,przelew niestety poszedł. 31.05.2019.kupiłam switch nintendo, 910,99 zł.dołącz\am się do pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Wojtek
link | zgłoś
2019-06-04
*.179.81.*
Proszę pisać do firmy hostingującej mediasam.net o zablokowanie strony - email [email protected] Treść przykładowej wiadomości, jaką ja wysłałem: Dear Sirs Under the domain mediasam.net there is a scam shop which asks for payment and never send any goods. Please see the warning webpage https:/ [rozwiń/zwiń]
OSZUST, FRAUD, UWAGA, SCAM !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-06-04
*.205.102.*
Remigiusz B proszę o udzielnie pomocy w sprawie oszustwa przez sklep . Jak postarac sie o zwrot pieniędzy
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remigiusz B
link | zgłoś
2019-06-03
*.128.125.*
UPDATE DOTYCZACY PRZELEWÓW Własnie dostąłem zwrot przelewu (z piątku 31.05.2019) tytułem " Rachunek zablokowany dla wpłat do 2029.05.31" To znaczy że szybciutko wzięto się im za d*&e. Uff, mam nadzieje że Wam też uda się odkręcić wszystkie trefne transakcje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidka
link | zgłoś
2019-06-03
*.173.74.*
Kupiłam gofrownice i grill. Również bez odzewu..... Dołączam się do pozwu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-06-03
*.87.203.*
Dołączam do pozwu Też dałem się złapać kupiłem pralkę amica za 650 zł przelew zrobiłem 30.05.19 i do dzisiaj cisza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karolina
link | zgłoś
2019-06-01
*.34.45.*
Ja również dołączę do pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbys
link | zgłoś
2019-05-31
*.173.168.*
Kupiłem u nich płytę gazowa 2 dni temu wpłaciłem odrazu im na konto 551.99 zł na następny dzień skapnolem się że coś jest nie tak bo telefon nie odpowiada tam nie widzi przelewu że doszedł . Zadzwoniłem odrazu do banku i na policję zgłosiłem zobaczymy co z tego będzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2019-05-31
*.38.162.*
Wszyscy poszkodowani przeczytajcie opinię Olgi z 30.05.2019 r.!!! Mnie spotkało to samo, co Was. Trzeba zgłosić się jak najszybciej do banku, z którego wyszedł przelew za towar i złożyć reklamację. Odzyskacie pieniądze tak, jak ja i Olga!!! Pozdrawiam Wszystkich, a Oldze bardzo dziękuję.
brak zalet
cały szereg, brakuje miejsca, żeby wyliczyć, zwłaszcza biorąc pod uwagę poniższe opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...