Opinie o MediaSam

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
mediasam.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zbys
link | zgłoś
2019-05-31
*.173.168.*
Kupiłem u nich płytę gazowa 2 dni temu wpłaciłem odrazu im na konto 551.99 zł na następny dzień skapnolem się że coś jest nie tak bo telefon nie odpowiada tam nie widzi przelewu że doszedł . Zadzwoniłem odrazu do banku i na policję zgłosiłem zobaczymy co z tego będzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2019-05-31
*.38.162.*
Wszyscy poszkodowani przeczytajcie opinię Olgi z 30.05.2019 r.!!! Mnie spotkało to samo, co Was. Trzeba zgłosić się jak najszybciej do banku, z którego wyszedł przelew za towar i złożyć reklamację. Odzyskacie pieniądze tak, jak ja i Olga!!! Pozdrawiam Wszystkich, a Oldze bardzo dziękuję.
brak zalet
cały szereg, brakuje miejsca, żeby wyliczyć, zwłaszcza biorąc pod uwagę poniższe opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-05-31
*.156.124.*
29 maja zamówiłem dysk do komputera. Na stronie do dziś czyli 31 maja jest nadal komunikat, że czekają na wpłatę. Tel podany na stronie mediasam.net nie działa. Na wiadomości email nie odpowiadają. Dziś zgłaszam sprawę na policję.
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2019-05-31
*.134.48.*
"Zakupiłem" skaner przelałem pieniądze 560 zł, i cisza. Próbowałem zadzwonić telefon nie odpowiada. Jeszcze poczekam, ale wydaje mi się iż straciłem pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hunter
link | zgłoś
2019-05-31
*.190.153.*
Nie chce martwić wszystkich poszkodowanych, ale tym którym bank nie odbił pieniędzy, raczej niech nie liczą na to że je odzyskają. Ten i wiele innych fake sklepów działa od dawna i co chwilę pojawiają się nowe. To zorganizowana grupa przestępcza działająca równolegle na wielu frontach. Organy ścigan [rozwiń/zwiń]
Oszuści
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zbys
link | zgłoś
2019-05-30
*.173.160.*
Ja kupiłem wczoraj płytę gazowa za 551.99 zł i też mnie oszukali nie ma z nimi żadnego kontaktu ani nic . Cały czas na stronie w zakupionych mam że czekają na zaksięgowanie wpłaty jak moje pieniądze już poszły na tego kogoś konto masakra poprostu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-05-30
*.254.210.*
Również wpadłam i zamówiłam grilla i brak kontaktu ze sklepem.wiecie co dalej najlepiej zrobić?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2019-05-30
*.0.38.*
bank zwrócił nam pieniądze: 535 PLN, musicie dokonać zwrotu przez bank, usługa nazywa się reklamacja
0
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2019-05-30
*.0.38.*
UWAGA OSZUŚCI-!!!! dałam się nabrać, przelew poszedł 20 dni temu a do dziś na koncie sklepu status - przesyłka nieopłacona. Trzeba coś z tym zrobić, ludzie zgłaszają się na policję a strona dalej istnieje!!!!! i kolejni ludzie tracą pieniądze!
0
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikita
link | zgłoś
2019-05-30
*.147.43.*
OSZUSTKA PODAJE TAKIE DANE DO WYŁUDZENIA KAŻDEJ KWOTY : "Wybrałeś przelew bankowy jako sposób zapłaty. Oto dane bankowe do przelewu: Kwota: 408,98 zł Właściciel konta: Jolanta Pabich Dane konta: 20 2160 0003 2000 1621 2662 0001 Adres banku: ul.Postępu 18 B 02-676 Warszawa" =============== [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
jacki
link | zgłoś
2019-05-29
*.136.75.*
Witam wszystkich.poszkodowanym w sklepie mediasam.net ,proponuje napisac do PretaShop- portalu , ktory stworzył ten sklep( zapewne w dobrej wierze) w necie. w zakładce - zgłaszanie tresci niezgodnych z prawem - podaje link: https://www.prestashop.com/pl/naduzycie , wynikiem czego sklep zostanie zaw [rozwiń/zwiń]
Sklep oszustwo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-05-28
*.235.182.*
Uff że przyszło mi do głowy sprawdzić ich.Przykro mi z waszego powodu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-05-28
*.25.231.*
Również 19.05.2019 roku dokonałam zakupu na ich stronie i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przesyłki. Z chęcią dołączę się do pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...