Opinie o Merlin.pl

4.4 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
merlin.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
anna
link | zgłoś
2019-06-11
*.154.157.*
Książki, które były w ofercie na stronie internetowej Merlin.pl, zamówiłam w ilości 30 szt. - miała to być nagroda książkowa na koniec roku szkolnego. System zamówień potwierdził zamówienie, przeprowadził mnie przez proces płatności, po czym dostałam maila, że niestety zamówina pozycja nie jest dost [rozwiń/zwiń]
brak
możliwość kupienia książek, których nie ma na stanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ravau
link | zgłoś
2019-05-30
*.10.99.*
Zdecydowanie odradzam. Po tygodniu prób jedyna informacja na temat zamówienia, którą chyba tak można nazwać to automatyczna odpowiedź na fb. Napisali w niej, że inwentaryzacja zakończyła się powodzeniem i wszystkie zamówienia klientów zostaną realizowane od najstarszych. Spoko. Dlaczego w trakcie sk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2016-04-15
*.252.52.*
Bardzo dobry kontakt, szybka i niedroga wysyłka! Wszystko zgodne z zamówieniem! Jestem bardzo zadowolona z zakupów i polecam wszystkim kupującym!
Szeroka oferta, niedroga wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Campanulla
link | zgłoś
2015-06-20
*.238.67.*
Nie jestem zadowolona z funkcjonowania sklepu. Na 26 dni przed wigilią zamówiłam prezent dla dziecka (3 elementy). Po 14 dnich otrzymałam wiadomość, że jednego z wybranych produktów nie ma. Poprosiłam o pilne wysłanie pozostałych przedmiotów, rezygnując z tego, którego nie mieli na stanie. Przesyłak [rozwiń/zwiń]
opieszałość, brak informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MON
link | zgłoś
2015-04-27
*.133.162.*
SUPER SKLEP, POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
PRO-DENTAL
link | zgłoś
2015-01-05
*.255.93.*
Bardzo szybko, bardzo dobrze opakowane, profesjonalnie. Polecamy.
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2014-12-20
*.74.208.*
Bardzo rzetelna firma nie tylko w dostawie, ale równiez w przyjmowaniu reklamacji. Ostatnio musiałam odesłać towar elektroniczny, ponieważ nie działał, bez problemu uwzględniono reklamację i kilkakrotnie zarówno telefonicznie jak i e-mailowo zostałam przeproszona za niedogodności.
Szybko i bezproblemowo
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2014-11-28
*.12.205.*
Merlin jak to Merlin. Wszystko w porządku. Towar zakupiony zgodny z opisem, porządnie zapakowany.Tania przesyłka. Bardzo duży wybór. Sklep godny polecenia. Jest klasą sam dla siebie. Trudno coś mi powiedzieć o reklamacjach, bo nigdy nie miałem potrzeby reklamowania zakupionego towaru. Ze sklepu kor [rozwiń/zwiń]
Duży wybór artykułów oraz tytułów w księgarni, dobre ceny, szybkość dostawy, można mu zufać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2014-11-08
*.74.208.*
Jestem bardzo zadowolona, miałam kłopoty z dokonaniem płatności internetem i zadzwonilam do biura klienta bez problemu natychmiast uzyskałam pomoc i jeszcze w miły sposób podziękowano mi za zaufanie i zakupy w firmie.
Szeroki wybór nie tylko książek, ale równiez gier dydaktycznych i multimediów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek Piotrowski
link | zgłoś
2014-10-06
*.42.211.*
Bardzo sprawna obsługa, zamówienie zrealizowano szybciej niż w planie. Ceny podręczników całkiem konkurencyjne. Można odbierać osobiście w jednym z wielu korzystnie zlokalizowanych punktów (np. na dworcu centralnym) w dodatku z płatnością przy odbiorze. Nic nie ryzykujesz, odbierasz kiedy chcesz i g [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joasia
link | zgłoś
2014-08-04
*.42.217.*
Sklep godny polecenia, na zapytania bardzo szybko odpowiadają. Przesyłka czyli podręczniki porządnie zapakowane więc nic nie ma prawa się zniszczyć. Wszystko na wysokim poziomie
jak zawsze: szybko, sprawnie, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arni
link | zgłoś
2014-04-09
*.20.164.*
Sklep jest przychylny swoim klientom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czytajacy
link | zgłoś
2014-04-09
*.24.170.*
Do Merlina zaglądam częsciej niż do księgarni która ma pod nosem, bo to w Merlinie czuje sie jak u siebie w domu i do wyboru mam mase ksiazek.
bogata oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]