Opinie o Monnari

1.5 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 23
Średnia ocen:
1.6 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.monnari.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Basia
link | zgłoś
2020-10-15
*.106.189.*
Latem kupiłam torebkę, przez miesiąc jej nie nosiłam, a po bardzo krótkim okresie użytkowania odkleiły się lamówki z ramiączek, reklamacja oczywiście negatywna - złe użytkowanie, ciekawe, że lamówki odkleiły się jednocześnie z obu ramiączek. Towar kiepskiej jakości, odradzam zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-10-09
*.22.40.*
Niedawno kupiłam torebkę Femestage w sklepie Monnari. Dosłownie po paru dniach używania w torebce wytarła się dziura.Materiał tak dziadowski,że najpierw się odbarwiał ,a potem dziura. Reklamacja wygląda tak ,że osoba bez nazwiska wysyła opinię nie do podważenia ,nie do dyskusji oczywiście na niekorz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony Klient
link | zgłoś
2020-10-08
*:bf3f:4904:*
Zrobiłam zakupy w sklepie. Była informacja o promocji "Druga rzecz 50% taniej, dotyczy także rzeczy przecenionych. Regulamin miał być dostępny u sprzedawcy. Promocja nie została naliczona, Panie odmówiły mi okazania regulaminu. O wyjaśnienie sprawy proszę się monnari od ponad roku. Otrzymałam inform [rozwiń/zwiń]
niemiła obsługa, ignorowanie zapytań klienta, zmiana regulaminów promocji w trakcie dnia handlowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stała klientka
link | zgłoś
2020-09-29
*.221.122.*
Jestem stałą klientką. Bardzo duże robiłam zakupy. Od pewnego czasu zaczęłam obserwować, że na każdej zakupionej w tym sklepie bkuzce robią się dziury zawsze w tym samym miejscu. Z tym, że dawniej robiły się po dłuższym noszeniu. Obecnie dziury wypadają po dwóch, trzech praniach i wtedy w takiej blu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Werka
link | zgłoś
2020-09-28
*.168.169.*
Odradzam kupowania w tym sklepie. Ubrania i akcesoria są ładne, ale jakościowo tragedia. Koszulka straciła kolor po pierwszym praniu - reklamacja odrzucona. Torebka noszona okazyjnie przez 2 miesiące i urwało się ucho - reklamacja odrzucona. Spodnie kosztowały mnie 350 zł, po roku nie nadają się naw [rozwiń/zwiń]
Ładne ubrania
Jakość, obsługa, polityka firmy, odrzucane reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
MONIKA
link | zgłoś
2020-09-15
*.182.116.*
absolutnie odradzam , kupiłąm buty w sklepie online na obcasie kilkucentymetrowym , dosłownie podczas trzeciego użytkowania odpadł mi obcas ( żle wykonany but podczas produkcji ) Reklamacja odrzucona , powołują się na absurdalne argumenty , że zahaczyłam w kratce ,że chodziłam po nierównej powierzch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna G
link | zgłoś
2020-09-01
*.157.14.*
Sukienka po 2-krotnym założeniu rozpruła się z powodu wady produkcyjnej, firma reklamacji nie uznała - żadnego konkretnego uzasadnienia. Poniżej widnieją głównie negatywne opinie, podobne zarzuty do moich. Widocznie produkty kiepskiej jakości i obrażanie inteligencji klienta to standardy do jakich [rozwiń/zwiń]
dość tanio
często produkty niskiej jakości, beznadziejne traktowanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-08-17
*.65.223.*
Nie polecam, reklamacja portfela negatywnie rozpatrzona. Ewidentnie towar posiadal wadę ukrytą poniewaz po kilkumiesiecznym uzytkowaniu się rozkleił. Espedientka w szczecinskim Galaxy zadzwonila po h z propozycja naprawy wadliwego towaru, mimo iz moim żądaniem byla wymiana towaru na nowy dodatkowo o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-08-16
*.229.53.*
Kupiłam torebkę wartości ponad 300 zł,która przetarła się w kilku miejscach.Reklamacja odrzucona bo to z mojej winy nastąpiło uszkodzenie.Sprawę zgłosiłam do rzecznika i niestety kolejne odrzucenie.Nie polecam zakupów,ponieważ właściciel ewidentnie naciąga klienta.
Słaba jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BEATA
link | zgłoś
2020-06-15
*.228.209.*
Reklamacja portfela nie uwzględniona zepsuty zamek drugi raz w czasie gwarancji ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?