Opinie o Monnari

1.4 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.monnari.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sylwia
link | zgłoś
2019-08-31
*.11.179.*
Zdecydowanie odradzam. I przestroga dla innych, zastanówcie się 100 razy zanim coś kupicie w Monarii, za zwracany towar nie oddadzą Wam pieniędzy, co jest normą w każdym sklepie. Otrzymacie kartę podarunkowa do wykorzystania w ich sklepie. I to jest SKANDAL. Aż zdecydowałam się podjąć kroki i dopyta [rozwiń/zwiń]
Brak
Za zwrot towaru nie otrzymasz swoich pieniędzy !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2019-08-13
*.173.176.*
Zamówiłam torebkę z aplikacją kwiatową z odbiorem w sklepie. Przesyłka bardzo szybka ale torebka uszkodzona. Zwrócona następnego dnia do sklepu. Zamówiłam kolejna w nadziei że tym razem sprawdza w jakim stanie towar wysyłają, niestety ta sama torebka przyszła jeszcze w gorszym stanie. Dokonałam zwr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wysylaja uszkodzone produkty, za zwrotem kasy długo trzeba czekac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirka
link | zgłoś
2019-07-13
*.173.176.*
Zamówiłam przez internet bluzkę - cena oryginalna 179 zł!!! I przyszła, ale bez guzika i to po samym środku zapięcia. Nie ma guzika zapasowego (większość bluzek takie ma) MASAKRA. I teraz sama muszę doszyć sobie guzik w bluzce za prawie 2 stówy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-06-25
*.4.177.*
ZDECYDOWANIE odradzam zakupy w sklepie internetowym. Zamówioną bluzkę odebrałam w sklepie stacjonarnym 10.06.19 i od razu zrobiłam zwrot (w realu nie podobał mi się kolor). Do tej pory 26.06.19 nie zwrócono mi pieniędzy!!!! Kilkakrotnie kontaktowałam się w tej sprawie z infolinią - bez skutku. Nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-04-09
*.21.215.*
Dokonałam zwrotu w sklepie stacjonarnym towaru kupionego przez internet. Niestety mimo upływu 14 dni brak zwrotu pieniędzy. Wcześniej gdy pisałam do biura obsługi klienta zdawkowo odpisano, ze mam czekać 14 dni. Na kolejne e-maile przestali odpowiadać. MONNARI jest nieuczciwe. NIE KUPUJCIE tam
BRAK
Za zwrot towaru nie zwracają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Małgorzata
link | zgłoś
2019-04-02
*.233.186.*
Osobiście odradzam zakupy w sklepie Monnari, ponieważ po raz pierwszy przy zwrocie towaru, nie otrzymałam pieniędzy na konto jak to robią wszystkie sklepy tylko Kartę Podarunkową( czyli karta ważna przez rok z taka gotówka ile zapłaciłam, ale mogę ją tylko wykorzystać w sklepach Monnari.Nigdy więcej [rozwiń/zwiń]
Nie widzę
Nie można zwrócić towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-11
*.252.18.*
Moja opinia dotyczy sklepu internetowego Monnari. Odebrałam zamówiony towar w sklepie stacjonarnym i od razu zwróciłam z powodu złego rozmiaru ( na dodatek zamówiona bluza była brudna jakby ktoś ją nosił). Obsługa sklepu powiedziała, że następnego dnia wysyłają zwroty do firmy. Minęło 16 dni i ani ś [rozwiń/zwiń]
Zero kontaktu ze sklepem internetowym, nie mozna się doczekać zwrotu pieniedzy za zwrócony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2015-01-05
*.205.85.*
Odradzam dokonywania zakupów w Monnari. W Monnari nie ma możliwości zwrotu lub wymiany towaru. Żona kupiła przed Świętami w ścisku sklepowym płaszcz. W domu po spokojnym zmierzeniu okazało się jednak, że jest zbyt ciasny. Po 2 godzinach od zakupu okazało się, że nie można płaszcza ani zamienić ani o [rozwiń/zwiń]
Brak możliwości zwrotu lub wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...