Opinie o Monnari

1.2 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.monnari.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
margol
link | zgłoś
2020-01-24
*.12.149.*
Nie polecam zdecydowanie!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majka
link | zgłoś
2020-01-22
*.109.165.*
Odradzam zakupów w sklepie rumia auchan ukradziono mi tam okulary słoneczne !!!!! mierzyłam sweterki i spadły mi okulary słyszałam to ale zanim pomierzyłąm i się ubrałam cała już spocono i wymęczona podeszłam do kasy wyszłam ze sklepu przy sklepie sinsay zauważyłąm ze nie mam okularów cofnęłam sie [rozwiń/zwiń]
BRAK
DUZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena
link | zgłoś
2020-01-02
*:56f6:58ad:*
Ten sklep to porażka, na zwrot pieniędzy czekam już miesiąc. Dzwoniłam, Pani opowiedziała sprawdzi i oddzwoni, nie oddzwoniła, Napisałam maila, odpisali,że tego samego dnia przeleją, oczywiście pieniędzy nie mam. Odradzam zakupy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-12-22
*.234.235.*
Odradzam zakupy w internecie,zwroty to porażka, czas oczekiwania nawet miesiąc. Spodnie przysłane z defektem. A taki wywołany sklep, nie polecam nikomu kupowania online.
brak
bardzo długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy za zakupiony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-12-16
*.75.85.*
Zakupy online, problematyczny zwrot towaru - bardzo długo czas zwrotu środków na konto, nawet do 4 tygodni.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilianna Majewska
link | zgłoś
2019-11-10
*:56cd:9e6a:*
Zdecydowanie odradzam zakupów w sklepach Monnari wczoraj zakupiłam kurtkę w cenie 350zlw domu obejrzałam metkę okazał się że wyrób cały jest z poliestru pojechałam żeby to zwrócić okazuje się że nie ma szans mogę tylko dostać kartę podarunkowa .Kasjerka po podaniu paragonu oznajmiła mi że w ciągu 7 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-10-02
*:85e3:be84:*
Skórzane sandałki na koturnie rozkleiły się kompletnie po kilku dniach noszenia. Złożenie reklamacji trwało strasznie długo bo panie w sklepie nie ogarniały procedury. Oczywiście nie było odpowiedzi w ciągu 14 dni. Po 15 dniach zaczęłam wydzwaniać, chodzić do sklepu co kilka dni, napisałam na miejsc [rozwiń/zwiń]
brak
wadliwy towar, fatalna jakość obsługi, niedotrzymywanie terminów, brak szacunku do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-08-31
*.11.179.*
Zdecydowanie odradzam. I przestroga dla innych, zastanówcie się 100 razy zanim coś kupicie w Monarii, za zwracany towar nie oddadzą Wam pieniędzy, co jest normą w każdym sklepie. Otrzymacie kartę podarunkowa do wykorzystania w ich sklepie. I to jest SKANDAL. Aż zdecydowałam się podjąć kroki i dopyta [rozwiń/zwiń]
Brak
Za zwrot towaru nie otrzymasz swoich pieniędzy !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-06-25
*.4.177.*
ZDECYDOWANIE odradzam zakupy w sklepie internetowym. Zamówioną bluzkę odebrałam w sklepie stacjonarnym 10.06.19 i od razu zrobiłam zwrot (w realu nie podobał mi się kolor). Do tej pory 26.06.19 nie zwrócono mi pieniędzy!!!! Kilkakrotnie kontaktowałam się w tej sprawie z infolinią - bez skutku. Nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-04-02
*.233.186.*
Osobiście odradzam zakupy w sklepie Monnari, ponieważ po raz pierwszy przy zwrocie towaru, nie otrzymałam pieniędzy na konto jak to robią wszystkie sklepy tylko Kartę Podarunkową( czyli karta ważna przez rok z taka gotówka ile zapłaciłam, ale mogę ją tylko wykorzystać w sklepach Monnari.Nigdy więcej [rozwiń/zwiń]
Nie widzę
Nie można zwrócić towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-11
*.252.18.*
Moja opinia dotyczy sklepu internetowego Monnari. Odebrałam zamówiony towar w sklepie stacjonarnym i od razu zwróciłam z powodu złego rozmiaru ( na dodatek zamówiona bluza była brudna jakby ktoś ją nosił). Obsługa sklepu powiedziała, że następnego dnia wysyłają zwroty do firmy. Minęło 16 dni i ani ś [rozwiń/zwiń]
Zero kontaktu ze sklepem internetowym, nie mozna się doczekać zwrotu pieniedzy za zwrócony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2015-01-05
*.205.85.*
Odradzam dokonywania zakupów w Monnari. W Monnari nie ma możliwości zwrotu lub wymiany towaru. Żona kupiła przed Świętami w ścisku sklepowym płaszcz. W domu po spokojnym zmierzeniu okazało się jednak, że jest zbyt ciasny. Po 2 godzinach od zakupu okazało się, że nie można płaszcza ani zamienić ani o [rozwiń/zwiń]
Brak możliwości zwrotu lub wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?