Opinie o mozaika-size.pl

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 50
Kategoria:
Materiały budowlane

Strona internetowa:
www.mozaika-size.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna
link | zgłoś
2019-09-22
*.63.99.*
Szybka wysyłka i wszystko zgodne z opisem. Polecam sprzedawcę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2019-09-22
*.63.99.*
Sprawnie szybko i zgosnie z zamowieniem. Dobry kontakt z mojej strony bez zastrzeżeń. Z czystym sumieniem POLECAM
Kontakt, jakość towaru, szybklwc realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANETA
link | zgłoś
2019-08-27
*.229.214.*
Wystawiam opinie pozytywną. Wszystko przebiegło tak jak powinno. Polecam
Cena, obsługa, jakość towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2019-08-23
*.95.25.*
Odradzam stanowczo wspołpracę! Zamówiłam umywalkę 11.06. Nadal jej nie otrzymałam, miała być prawie miesiąc temu. Nie odpisuje na maile, jak odbierze telefon to ściemnia coś, że producent się spóźnia. Napisałam do producenta i opdisał: nie produkujemy tego moedlu, został wycofany. Oszust i krętacz! [rozwiń/zwiń]
Oszust, sprzedaje towar, który nie istenieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2019-08-06
*.204.190.*
Od 29 marca czekam na towar, sprzedawca nie oddzwania, nie odpisuje na maile ani sms. Jak odbierze dym razem zapewnia, ze w najbliższych dniach dostanę. Nie polecam.
brak
Nie wywiązanie się z umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paweł
link | zgłoś
2019-07-04
*.179.223.*
Wystawiam pozytyw. Towar zgodny z zamówieniem.
obsługa, jakość towaru, realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-06-26
*.0.145.*
Odradzam współpracę z firmą i Panem Piotrem Malinowskim - to zwykły oszust i krętacz, po zamówieniu i opłaceniu płytek odczekałam czas jaki był zagwarantowany na dostawę, gdy chciałam dowiedzieć się jaki jest status zamówienia i kiedy dotrze do mnie towar zaczął się cyrk- oszustwa, kręcenie, nie odb [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARTIAL
link | zgłoś
2019-04-10
*.229.214.*
Jak dla mnie wystawiam pozytyw. Całe zamówienie zostało zrealizowne szybko i sprawnie . Miła obsługa.
Obsługa, doradztwo, realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-11-19
*.74.178.*
Łatwy kontakt ze sklepem, pomoc telefoniczna w celu omówienia właściwości płytek, towar bardzo dobrej jakości, dostawa na umówiony termin. Warto!!
towar niedostępny w innych sklepach
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2018-10-15
*.179.223.*
Mogę polecić zakupy na stronie. towar dojechał cały zgodny z zamówieniem i w terminie.
cena, jakość towaru, doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin
link | zgłoś
2018-07-18
*.105.177.*
W nawiązaniu do opinii wyrażonej przeze mnie 16 lipca - chciałbym dodać, że płytki (po 5,5 tygodniach!) dotarły. Wysłane zostały ... wczoraj (17.07). Nadal uważam, że poziom obsługi był niski, a jakość - słaba. Zmieniam wyłącznie "polecenie" z "na pewno nie" na "raczej nie".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-01-04
*.146.103.*
Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości obsługi i podejściu do klienta. Wszystko zgodnie ze sztuką.
Jakosc obslugi
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAGDA
link | zgłoś
2017-10-13
*.179.223.*
Miły kontakt, zakupy przebiegły zgodnie z planem, fachowa obsługa. Jestem zadowolona więc pozytyw.
obsługa, wypór produktów, fachowe doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...