Opinie o mozaika-size.pl

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 46
Kategoria:
Materiały budowlane

Strona internetowa:
www.mozaika-size.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Emilia
link | zgłoś
2019-08-06
*.204.190.*
Od 29 marca czekam na towar, sprzedawca nie oddzwania, nie odpisuje na maile ani sms. Jak odbierze dym razem zapewnia, ze w najbliższych dniach dostanę. Nie polecam.
brak
Nie wywiązanie się z umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-07-04
*.179.223.*
Wystawiam pozytyw. Towar zgodny z zamówieniem.
obsługa, jakość towaru, realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-06-26
*.0.145.*
Odradzam współpracę z firmą i Panem Piotrem Malinowskim - to zwykły oszust i krętacz, po zamówieniu i opłaceniu płytek odczekałam czas jaki był zagwarantowany na dostawę, gdy chciałam dowiedzieć się jaki jest status zamówienia i kiedy dotrze do mnie towar zaczął się cyrk- oszustwa, kręcenie, nie odb [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARTIAL
link | zgłoś
2019-04-10
*.229.214.*
Jak dla mnie wystawiam pozytyw. Całe zamówienie zostało zrealizowne szybko i sprawnie . Miła obsługa.
Obsługa, doradztwo, realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-11-19
*.74.178.*
Łatwy kontakt ze sklepem, pomoc telefoniczna w celu omówienia właściwości płytek, towar bardzo dobrej jakości, dostawa na umówiony termin. Warto!!
towar niedostępny w innych sklepach
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ANDRZEJ
link | zgłoś
2018-10-15
*.179.223.*
Mogę polecić zakupy na stronie. towar dojechał cały zgodny z zamówieniem i w terminie.
cena, jakość towaru, doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-07-18
*.105.177.*
W nawiązaniu do opinii wyrażonej przeze mnie 16 lipca - chciałbym dodać, że płytki (po 5,5 tygodniach!) dotarły. Wysłane zostały ... wczoraj (17.07). Nadal uważam, że poziom obsługi był niski, a jakość - słaba. Zmieniam wyłącznie "polecenie" z "na pewno nie" na "raczej nie".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-01-04
*.146.103.*
Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości obsługi i podejściu do klienta. Wszystko zgodnie ze sztuką.
Jakosc obslugi
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAGDA
link | zgłoś
2017-10-13
*.179.223.*
Miły kontakt, zakupy przebiegły zgodnie z planem, fachowa obsługa. Jestem zadowolona więc pozytyw.
obsługa, wypór produktów, fachowe doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcio1
link | zgłoś
2017-10-06
*.254.231.*
Wystawiam pozytyw dla sklepu i sprzedającego. Jestem miłe zaskoczony
Obsługa, ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcel
link | zgłoś
2017-09-23
*.117.1.*
To już nie pierwsze moje zakupy i z czystym sumieniem mogę polecić innym ten sklep. Cały towar dojechał w całości w podanym terminie. Doradztwo i wiedzą sprzedającego bezcenna.
obsługa. ceny. jakosc towaru. kontakt ze sklepem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2017-09-17
*.254.227.*
Wystawiam pozytywną opinie Towar doszedł tak jak należy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michał
link | zgłoś
2017-08-05
*.179.223.*
Jestem zadowolony z obsługi. Pozdrawiam Pana Piotra elewacja wygląda super
obsługa, towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...