Opinie o mustache.pl

2.7 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 38
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.mustache.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paula
link | zgłoś
2017-08-11
*.193.213.*
Bardzo dobrze wspominam zakupy w mustache. Zamówiony kombinezon przyszedł szybko, a przez cały czas był kontakt mailowy. Ubranie było dobrze wykonane, bez żadnych wad, ale niestety musiałam go zwrócić. Z tym też nie było problemu - wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2017-08-11
*.70.215.*
Dokonałam zakupu legginsów, ale rozmiar okazał się za duży. Zwrotu dokonałam sprawnie i bezproblemowo. Zwrot kosztów nastąpił w obiecanym terminie. Nie mam zastrzeżeń ;)
szybka obsługa/dobra jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bunnylikes
link | zgłoś
2017-07-28
*.65.139.*
Oszuści! NIE ROZLICZONE ZALEGŁE FAKTURY!!! Bankrutują. Nie radzę u nich kupować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
girchen
link | zgłoś
2017-07-05
*:9c9c:4f71:*
oddali mi dziś pieniądze z tytułu zwrotu towaru ale po długim ich proszeniu. nigdy nie zaryzykuje zakupów u nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
girchen
link | zgłoś
2017-07-03
*:e00d:eacc:*
obawiam się, że dałam się oszukać, obiecanki cacanki,że pilnie, że sorry, że już oddzwonią i przeleją pieniądze za zwrot towaru a kasy nie ma :( ktoś składa pozew zbiorowy? podłączę się, złodzie i trzeba karać bo się plenią bezkarnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
antyzaoranie
link | zgłoś
2017-06-29
*.254.65.*
Nie ma to jak sobie samemu wystawić komenta- samozaoranie właściciela...
nie tutaj
za duzo by wymieniac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yolka
link | zgłoś
2017-06-29
*.114.238.*
Sprzedaje u nich na stronie i naprawdę spoko się z nimi współpracuje. Zastanawiam się skąd ten hejt w komentarzach poniżej. Pozdrawiam marka Brutinesse
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KalinowskiRob
link | zgłoś
2017-06-29
*.250.193.*
ZAJEBISTA BLUZA! POLECAM !! ! !!! :P
ZAJEBISTY STREETWEAR
ZA MAŁO MĘSKICH RZECZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Okrasa33
link | zgłoś
2017-06-29
*.250.193.*
Naprawdę w porządku! Wszystko OK, a dzieciaki zadowolone z prezentów jakie sobie wybrały
Cena, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-06-24
*.47.2.*
omijać szerokim łukiem!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m.z-g
link | zgłoś
2017-06-20
*:673b:bc8c:*
Witam. omijajcie tą stronę szerokim łukiem.kontakt z obsługą strony jest prawidłowy do momentu, kiedy coś jest nie tak. jak coś z przesyłką lub zwrotem jest nie tak odrazu przestają odpowiadać i odbierać telefony.zamówiłam na tej stronie legowisko dokładnie miesiąc temu. legowisko owszem przyszło, a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2017-06-19
*.254.224.*
Także zostałam oszukana Sprzedawała wyroby na ich platformie i od listopada 2016 nie oddali mi pieniedzy Zróbmy coś z tym bo chyba firma czuje się bezkarna!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2017-06-09
*.228.147.*
Witam serdecznie.zamowilam sukienkę casual mapa.jest super.rewelacyjnie wygladam opinie moich synów.szybka dostawa 3dni.tak jak podano na stronie.te opinie to chyba pomyłka.pozdrawiam cały team.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?