Opinie o mustache.pl

2.6 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 35
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.mustache.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
antyzaoranie
link | zgłoś
2017-06-29
*.254.65.*
Nie ma to jak sobie samemu wystawić komenta- samozaoranie właściciela...
nie tutaj
za duzo by wymieniac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yolka
link | zgłoś
2017-06-29
*.114.238.*
Sprzedaje u nich na stronie i naprawdę spoko się z nimi współpracuje. Zastanawiam się skąd ten hejt w komentarzach poniżej. Pozdrawiam marka Brutinesse
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KalinowskiRob
link | zgłoś
2017-06-29
*.250.193.*
ZAJEBISTA BLUZA! POLECAM !! ! !!! :P
ZAJEBISTY STREETWEAR
ZA MAŁO MĘSKICH RZECZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Okrasa33
link | zgłoś
2017-06-29
*.250.193.*
Naprawdę w porządku! Wszystko OK, a dzieciaki zadowolone z prezentów jakie sobie wybrały
Cena, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-06-24
*.47.2.*
omijać szerokim łukiem!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m.z-g
link | zgłoś
2017-06-20
*:673b:bc8c:*
Witam. omijajcie tą stronę szerokim łukiem.kontakt z obsługą strony jest prawidłowy do momentu, kiedy coś jest nie tak. jak coś z przesyłką lub zwrotem jest nie tak odrazu przestają odpowiadać i odbierać telefony.zamówiłam na tej stronie legowisko dokładnie miesiąc temu. legowisko owszem przyszło, a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2017-06-19
*.254.224.*
Także zostałam oszukana Sprzedawała wyroby na ich platformie i od listopada 2016 nie oddali mi pieniedzy Zróbmy coś z tym bo chyba firma czuje się bezkarna!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2017-06-09
*.228.147.*
Witam serdecznie.zamowilam sukienkę casual mapa.jest super.rewelacyjnie wygladam opinie moich synów.szybka dostawa 3dni.tak jak podano na stronie.te opinie to chyba pomyłka.pozdrawiam cały team.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolejne oszustwo
link | zgłoś
2017-06-06
*.111.24.*
UWAGA !!!!!!Brak zwrotu pieniędzy Brak kontaktu z biurem OSZUŚCI !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.B
link | zgłoś
2017-04-27
*.66.190.*
Po zwrocie towaru o pieniężnych można zapomniec przelewu nie ma termin dawno minął omijać szerokim łukiem bardzo szerokim nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2017-04-26
*.254.130.*
Na zwrot kasy i kontakt trzeba długo czekać. Zwrócili mi pieniądze dopiero po kontakcie z producentem...
Brak
Nie przestrzegają terminów, nie odpowiadają na maile
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-04-10
*.38.84.*
Biuro obsługi klienta nie odpowiada na pytania, a jak już to wyjątkowo daje do zrozumienia, że nie cieszą się z tej rozmowy. Nie oddają pieniędzy za zwroty a kontakt z nimi graniczy z CUDEM. Jeśli chcecie zaoszczędzić sobie nerwów omijajcie ten sklep. Dodatkowo wątpliwego źródła produkty, szczególni [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko, obsługa, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kurwa
link | zgłoś
2017-03-23
*.254.134.*
nie polecam 2/10 jebane drzewa co nawalaja kolacami trafaiają z 10 km co to kurwa jest halo policja i jeszcze jebane znikające bloki.
gówno
jebane drzewa co nawalaja kolacami trafaiają z 10 km
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?