Opinie o mustache.pl

3.1 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 37
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.mustache.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
joanna
link | zgłoś
2017-06-09
*.228.147.*
Witam serdecznie.zamowilam sukienkę casual mapa.jest super.rewelacyjnie wygladam opinie moich synów.szybka dostawa 3dni.tak jak podano na stronie.te opinie to chyba pomyłka.pozdrawiam cały team.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.B
link | zgłoś
2017-04-27
*.66.190.*
Po zwrocie towaru o pieniężnych można zapomniec przelewu nie ma termin dawno minął omijać szerokim łukiem bardzo szerokim nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawex92
link | zgłoś
2017-01-25
*.250.193.*
Polecam każdemu. Zajebista selekcja streetwearu
MISBHV, tania wysyłka
Kiecki dla biurw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2017-01-25
*.47.11.*
Kocham ich skarpetki! 24h i pyk - były już u mnie na miejscu. Totalnie nie rozumiem tych złych opinii poniżej. Wygląda na to, że mustasze wróciły na właściwy tor
super kontakt, szybkość wysyłki
brak paczkomatów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZadowolonaBasia
link | zgłoś
2017-01-25
*.250.193.*
Łatwe i przyjemne zakupy. Szkoda, że zostawiłam u nich swoją całą pensję :PPPPPP Paczka była u mnie już po 3 dniach. POLECAM :))))
szybka wysyłka, genialny asortyment
za drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Voldemort82
link | zgłoś
2017-01-17
*.214.140.*
Po paru dniach okazało się, że brakuje towaru. Gość z BOK szybko się skontaktował i zaproponował alternatywe. 24h później miałem u siebie inny ale równie fajny produkt, który chciałem. Bardzo miła obsługa!
Szybki kontakt, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2016-11-08
*.65.9.*
Oszuści! Od miesiąca nie mogę doczekać się zwrotu pieniędzy!Brak kontaktu! proponuję pozew zbiorowy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalina
link | zgłoś
2016-05-10
*.254.160.*
Brak pieniędzy za odesłany zwrot, 14 dni minęło jakiś czas temu. Kolejce wymówki itp. Sprawa trafi do sądu bo inaczej nie da się z takimi oszustamj
Nie dotrzymują terminów zwrotu pieniędzy, niekulturalna obsługa telefoniczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2016-03-11
*.174.60.*
Niestety sklep Mustache.pl od miesiąca nie chce zwrócić mi środków za oddaną rzecz (800 zł). Miesiąc temu mój zwrot został rozpatrzony pozytywnie i według regulaminu sklepu zwrot powinien nastąpić po 14 dniach. Niestety pomimo licznych telefonów i maili sklep mustache.pl nie odpowiada. Nie polecam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2016-01-11
*.231.42.*
Naprawdę bardzo dobry sklep, ciekawe projekty
design z najwyżeszej półki, w dodatku polskich projektantów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aska XXX
link | zgłoś
2015-03-22
*.172.247.*
Kupiłam u nich już dwie torebki i nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie produktów jak i realizacji moich zamówień, ogólnie sklep warto polecić każej nowoczesnej kobiecie.
super skórzane torby i torebki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?