Opinie o mustache.pl

4.0 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 45
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.mustache.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
bazaw
link | zgłoś
2017-08-12
*.255.126.*
Kupiłam sukienkę na stronie Mustache, która okazała się za duża i ją musiałam odesłać. Zgodnie z regulaminem sklep zwraca pieniądze na konto w ciągu 14 dni.Niestety nie otrzymałam pieniędzy pomimo iż termin dawno upłynął, a sklep towar otrzymał. Mustache na maile nie odpowiada, a telefon podany na s [rozwiń/zwiń]
brak zalet
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2017-08-12
*.7.63.*
Wszystko w najlepszym porządku.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-08-12
*.214.3.*
Wszystko poszło bardzo sprawnie, produkt zgodny z oposem, jestem bardzo zadowolona :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2017-08-11
*.193.213.*
Bardzo dobrze wspominam zakupy w mustache. Zamówiony kombinezon przyszedł szybko, a przez cały czas był kontakt mailowy. Ubranie było dobrze wykonane, bez żadnych wad, ale niestety musiałam go zwrócić. Z tym też nie było problemu - wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2017-08-11
*.70.215.*
Dokonałam zakupu legginsów, ale rozmiar okazał się za duży. Zwrotu dokonałam sprawnie i bezproblemowo. Zwrot kosztów nastąpił w obiecanym terminie. Nie mam zastrzeżeń ;)
szybka obsługa/dobra jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Yolka
link | zgłoś
2017-06-29
*.114.238.*
Sprzedaje u nich na stronie i naprawdę spoko się z nimi współpracuje. Zastanawiam się skąd ten hejt w komentarzach poniżej. Pozdrawiam marka Brutinesse
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KalinowskiRob
link | zgłoś
2017-06-29
*.250.193.*
ZAJEBISTA BLUZA! POLECAM !! ! !!! :P
ZAJEBISTY STREETWEAR
ZA MAŁO MĘSKICH RZECZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Okrasa33
link | zgłoś
2017-06-29
*.250.193.*
Naprawdę w porządku! Wszystko OK, a dzieciaki zadowolone z prezentów jakie sobie wybrały
Cena, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2017-06-09
*.228.147.*
Witam serdecznie.zamowilam sukienkę casual mapa.jest super.rewelacyjnie wygladam opinie moich synów.szybka dostawa 3dni.tak jak podano na stronie.te opinie to chyba pomyłka.pozdrawiam cały team.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.B
link | zgłoś
2017-04-27
*.66.190.*
Po zwrocie towaru o pieniężnych można zapomniec przelewu nie ma termin dawno minął omijać szerokim łukiem bardzo szerokim nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Pawex92
link | zgłoś
2017-01-25
*.250.193.*
Polecam każdemu. Zajebista selekcja streetwearu
MISBHV, tania wysyłka
Kiecki dla biurw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2017-01-25
*.47.11.*
Kocham ich skarpetki! 24h i pyk - były już u mnie na miejscu. Totalnie nie rozumiem tych złych opinii poniżej. Wygląda na to, że mustasze wróciły na właściwy tor
super kontakt, szybkość wysyłki
brak paczkomatów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZadowolonaBasia
link | zgłoś
2017-01-25
*.250.193.*
Łatwe i przyjemne zakupy. Szkoda, że zostawiłam u nich swoją całą pensję :PPPPPP Paczka była u mnie już po 3 dniach. POLECAM :))))
szybka wysyłka, genialny asortyment
za drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...