Opinie o Od Handlarza

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 31
Kategoria:
Auta sprzedaż - używane

Strona internetowa:
www.odhandlarza.com
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Arkadiusz M.
link | zgłoś
2018-04-01
*:fe85:205d:*
Pan Karol jest profesjonalistą w swoim zawodzie. Chętnie udziela wszystkich informacji jakimi dysponuje na temat sprzedawanego auta. Mam wrażenie, że jego zawodowym mottem jest:" Zadowolony klient, to klient jakiego chcę mieć". Formalności załatwione szybko i sprawnie. Duża dyspozycyjność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-03-12
*.8.237.*
Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt podczas całego przebiegu transakcji. Pomoc w uzyskaniu optymalnego finansowania - leasingu. Pan Karol to pasjonat, lubi to co robi, co z kolei sprawia ze interesy z nim to przyjemność. Polecam!
Profesjonalizm, rzetelność, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ulka
link | zgłoś
2018-03-07
*.171.212.*
Kupiłam u Pana Karola Toyotę Corollę. Miła i profesjonalna obsługa, wysoka kultura osobista. Pan Karol na moją prośbę udał się do serwisu ASO w miejscu mojego zamieszkania, auto zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona z kupna, polecam wszystkim, którzy chcą kupić pewne i sprawne używane auto. Poz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-01-29
*.69.71.*
Miałem przyjemność zakupić od Pana Karola -motocykl. Negocjacje jak i sam zakup pełen profesjonalizmu. Brak niejasnych sytuacji, rzetelna odpowiedz na każde zadane pytanie. Notabene 1 motocykl,który kupiłem bez jazdy testowej(śnieg!!!) Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2018-01-27
*:fe5b:72f9:*
Pan Karol.Niespotykana dzisiaj uczciwość i kultura osobista.Profesjonalizm w każdym calu.Zakupiłem Volvo V70,otrzymałem rzetelne informacje,bez żadnych typowo handlarskich sztuczek.Typowym handlarzom mogę śmiało powiedzieć,że zakupiłem igłę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kacper
link | zgłoś
2018-01-23
*.254.147.*
Na początku 2018 roku zakupiłem od Pana Karola Subaru WRX 2,5 rocznik 2008. Przed zakupem wertowałem opinie o Panu Karolu i firmie "Od Handlarza" i trafiłem na ten portal. 25 ocen 5/5 wydawało mi się podejrzane, ale co mogę powiedzieć po zakupie? Z pewnością wszystkie są zgodne z opisem. Zacznijmy [rozwiń/zwiń]
Komunikacja, uczciwość, terminowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-01-22
*.231.54.*
Sprzedawca jest człowiekiem, który spotyka klienta „na pierwszej linii frontu”, często jeszcze zanim ten podejmie decyzję o zakupie czegokolwiek. Zawsze podczas kontaktu działają na siebie dwie osobowości, które mogą wpłynąć korzystnie bądź nie na przebieg transakcji. Osobowość jest kluczem wszędzie [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, asertywność, rzetelność, otwartość, uczciwość, bardzo dobry kontakt i zgodność z opisem.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMIL
link | zgłoś
2018-01-18
*.10.34.*
Pana Karola Wożniaka polecam w 100%, na przykładzie zakupu samochodu Mini przekonałem się że są sprzedawcy/handlarze zdrowo podchodzący do tego biznesu i świadomie budujący swoją markę. Kultura osobista, przyjemny i nie nachalny sposób komunikacji, sprawność w załatwianiu formalności, uczciwość to [rozwiń/zwiń]
uczciwość, rzetelność, kompetencje, dobre auta
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-12-20
*.18.213.*
Pan Karol to siła spokoju i profesjonalizmu. Miałem wcześniejsze doświadczenia ze sprzedawcami samochodów. Zawsze było coś ukryte, coś nie tak. Dlatego podchodziłem dość sceptycznie do oferty. Pan Karol powiedział, że kupił samochód jako sprawny i bezwypadkowy. Jego mechanik to potwierdził więc on t [rozwiń/zwiń]
Uczciwy i profesjonalny
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2017-10-29
*.8.230.*
W 100% polecam Pana Karola, auto które kupiliśmy zostało sprawdzone przez rzeczoznawce, ASO potwierdziło całą książkę serwisową co do kilometra, brak jakichkolwiek problemów w pozostawieniu auta w rozliczeniu. Co najważniejsze auto nie było "wypicowane" pod sprzedaż, żadnych ukrytych wad, uczciwe c [rozwiń/zwiń]
Rzetelność profesjonalizm szybka obsługa zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Patryk
link | zgłoś
2017-10-17
*.172.234.*
Polecam w 100 % Pierwszy raz kupowałem auto u Pana Karola i nie zawiodłem sie na transakcji jak i jego profesjonalnym i milym podejsciu do klienta. Zaczne ze zadzwonilem z pytaniami na które bez problemu uzyskalem odpowiedź w sobotni wieczór ( ktos mógł by sie wkurzyc i byz zły bo przeciez weekend [rozwiń/zwiń]
Zgodność z opisem, rzetelność, profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił
link | zgłoś
2017-05-15
*.227.110.*
Polecam wszystkim. Kupiliśmy samochod w świetnym stanie mimo tego, że auto ma siedem lat. Przez te 2 miesiące zrobiliśmy już kilka tysięcy kilometrów i mamy powinność, że to był bardzo dobry zakup. Pan Karol przyjechał do nas abyśmy mogli zobaczyć auto. Dostaliśmy wszelkie potrzebne informacje bez [rozwiń/zwiń]
Uczciwy, sympatyczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena i Piotr
link | zgłoś
2017-05-08
*.11.122.*
100% zadowolenia 100% profesjonalizmu 100% polecam !! Kupiłam u Pana Karola Opla Insignie. Auto sprawdzone i w 100% zgodne z opisem. Pan Karol na naszą prośbę udał się do wskazanego przez nas serwisu ASO. Szczerze polecam. Pozdrawiamy :)
Uczciwość,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...