Opinie o Od Handlarza

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 50
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Auta sprzedaż - używane

Strona internetowa:
www.odhandlarza.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Olimpia
link | zgłoś
2020-03-15
*.6.215.*
Transakcja przebiegła bardzo szybko,sprawnie i w pełni profesjonalnie. Cała usługa dopasowana idealnie do potrzeby klienta. Polecam w 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2020-03-02
*.142.160.*
Bardzo profesjonalnie, nic nieukryte wszystko z prawdą, jak mało kto w dzisiejszych czasach :) Kupiłem piękne Bmw, polecam wszystkim tego sprzedawcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur Skłodowski
link | zgłoś
2020-01-18
*.133.21.*
Bardzo szybka transakcja, wszystko poprawnie, samochód super, gorąco polecam,
doskonały kontakt, auto jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2019-07-29
*.178.124.*
Kupiłem "Od Handlarza" samochód BMW X5 M Pakiet 2016 rok. Oferta przedstawiona w ogłoszeniu pokrywała się w 100% ze stanem rzeczywistym samochodu :).Pan Karol, bez najmniejszego problemu oddał auto do sprawdzenia w niezależnym warsztacie oraz pomagał przy formalnościach związanych z umową leasingową [rozwiń/zwiń]
wszystkie pozytywne :)
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2019-04-22
*.92.252.*
Kupilem "od Handlarza" Forda Focusa RS. Samochod jest w idealnym stanie, juz kilka tysiecy km przejechalem w nim. Czyli pojazd dokladnie taki jak opisywany w ogloszeniu. Poziom profesjonalizmu, uprzejmosci i solidnosci u Pana Karola wzorowe, polecam calkowicie.
idealny profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paweł
link | zgłoś
2019-03-10
*.160.126.*
Aż trudno mi było uwierzyć w opinie - ale wszytko się potwierdziło w 100%. Samochód nabyliśmy w marcu. BARDZO PROFESJONALNE podejście do klienta, elastyczność - zawsze wszytko zgodnie z ustaleniami, punktualność. Pełna dokumentacja, auto zgodne z opisem, odpowiedź na każde pytanie i zero pośpiechu [rozwiń/zwiń]
stan techniczny auta, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał z Kingą
link | zgłoś
2019-03-10
*.135.2.*
Samochód kupowaliśmy w maju/czerwcu 2018, Peugeot 508 Allure. Szukaliśmy fury, jeździliśmy po oficjalnych dilerach, zawsze coś było nie tak, albo ukryte wady(oficjalny diler...) W końcu przypadkiem przeglądając internet trafiliśmy na odhandlarza.com, na pierwszy rzut oka- podejrzane ogłoszenia i op [rozwiń/zwiń]
Krajowe, wysprzątane, zadbane auta, sympatyczny, profesjonalny sprzedawca, dobry i szybki kontakt
Podejrzanie perfekcyjny sprzedawca;-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2019-02-27
*.231.105.*
Po pierwsze brak jakiegokolwiek kręcenia i wymyślania na temat oferowanego samochodu - prawda i tylko prawda. Po drugie Pan Karol dba o swoje dobre imię co za tym idzie o imię swojej firmy, oferowane samochody są już na etapie pozyskiwania przez Niego mocno weryfikowane co znacznie ułatwia jego klie [rozwiń/zwiń]
Uczciwość, elastyczność, profesjonalizm, kontakt, wszystkie zalety dobrego "handlarza" - te dobre.
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-02-20
*.24.121.*
POLECAM Profesjonalnie, rzetelnie, dotrzymuje obietnic. Auto zgodne z opisem. Na spotkanie u mechanika przybył co do minuty, choć nie było to blisko. Nie zbyt dużo aut w ofercie :) ale może jest to sposób na profesjonalną obsługę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malisz
link | zgłoś
2019-02-09
*.47.36.*
Auto krajowe z pełną historią w bardzo dobrym stanie to to czego oczekuje klient. Pan Karol spełnił wszystkie oczekiwania, więc jesteśmy zadowoleni. Polecam bez zastanawiania się ????
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?