Opinie o Od Handlarza

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 36
Kategoria:
Auta sprzedaż - używane

Strona internetowa:
www.odhandlarza.com
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Przemas
link | zgłoś
2018-09-26
*.7.9.*
Dokonałem zakupu Mini Coopera u Pana Karola dosłownie w ciagu kilku minut. Miła , rzeczowa dyskusja połaczona z jazdą testową i decyzja została podjęta. Każdemu profesjonalnemu doradcy / sprzedawcy pracującemu w sieci dealerskiej polecam kontakt z Panem Karolem którego mogę określić jako pełnego pro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-08-28
*.146.161.*
Zupełnie przypadkowo natrafiłem na samochód u Pana Karola. Samochód "piękny", więc nie tracąc czasu natychmiast pojechałam go obejrzeć. Auto było pięknie wyeksponowane, czyste a Pan Karol uśmiechnięty, służył fachową radą. Bardzo spieszyło mi się, chciałam pojechać nowym samochodem na wakacje i w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2018-08-13
*.237.79.*
Gorąco polecam !!! Transakcja przebiegła profesjonalnie, otrzymałam niezbędny komplet dokumentów oraz informacji. Samochód marzenie! Mam nadzieje ze nie ostatni u Pana Karola.
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-07-11
*.117.137.*
Kupiłem samochód Citroen C5. Przedstawiono mi dokumentację samochodu oraz miałem na swój koszt zrobiony przegląd przed zakupowy w salonie Citroena. Teoretycznie samochód poza drobnymi otarciami i przekazaną informacją o niewielkiej naprawie prawego nadkola, był sprawny. Cena samochodu ze względu na [rozwiń/zwiń]
Sympatyczny
Mało elastyczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2018-07-02
*.73.212.*
POLECAM Pana Karola. Kupiłem auto w leasingu - żadnych problemów i błyskawiczne przesłanie dokumentów do banku. Nie było problemu z podjechaniem na stację diagnostyczną. Jedyna wada to jednak cena, ale rozumiem że jakość obsługi, spokój i sprawne używane auto muszą kosztować. Spokojnie kupiłbym kole [rozwiń/zwiń]
jakość obsługi, stan techniczny aut
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Arkadiusz M.
link | zgłoś
2018-04-01
*:fe85:205d:*
Pan Karol jest profesjonalistą w swoim zawodzie. Chętnie udziela wszystkich informacji jakimi dysponuje na temat sprzedawanego auta. Mam wrażenie, że jego zawodowym mottem jest:" Zadowolony klient, to klient jakiego chcę mieć". Formalności załatwione szybko i sprawnie. Duża dyspozycyjność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-03-12
*.8.237.*
Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt podczas całego przebiegu transakcji. Pomoc w uzyskaniu optymalnego finansowania - leasingu. Pan Karol to pasjonat, lubi to co robi, co z kolei sprawia ze interesy z nim to przyjemność. Polecam!
Profesjonalizm, rzetelność, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ulka
link | zgłoś
2018-03-07
*.171.212.*
Kupiłam u Pana Karola Toyotę Corollę. Miła i profesjonalna obsługa, wysoka kultura osobista. Pan Karol na moją prośbę udał się do serwisu ASO w miejscu mojego zamieszkania, auto zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona z kupna, polecam wszystkim, którzy chcą kupić pewne i sprawne używane auto. Poz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-01-29
*.69.71.*
Miałem przyjemność zakupić od Pana Karola -motocykl. Negocjacje jak i sam zakup pełen profesjonalizmu. Brak niejasnych sytuacji, rzetelna odpowiedz na każde zadane pytanie. Notabene 1 motocykl,który kupiłem bez jazdy testowej(śnieg!!!) Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2018-01-27
*:fe5b:72f9:*
Pan Karol.Niespotykana dzisiaj uczciwość i kultura osobista.Profesjonalizm w każdym calu.Zakupiłem Volvo V70,otrzymałem rzetelne informacje,bez żadnych typowo handlarskich sztuczek.Typowym handlarzom mogę śmiało powiedzieć,że zakupiłem igłę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kacper
link | zgłoś
2018-01-23
*.254.147.*
Na początku 2018 roku zakupiłem od Pana Karola Subaru WRX 2,5 rocznik 2008. Przed zakupem wertowałem opinie o Panu Karolu i firmie "Od Handlarza" i trafiłem na ten portal. 25 ocen 5/5 wydawało mi się podejrzane, ale co mogę powiedzieć po zakupie? Z pewnością wszystkie są zgodne z opisem. Zacznijmy [rozwiń/zwiń]
Komunikacja, uczciwość, terminowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-01-22
*.231.54.*
Sprzedawca jest człowiekiem, który spotyka klienta „na pierwszej linii frontu”, często jeszcze zanim ten podejmie decyzję o zakupie czegokolwiek. Zawsze podczas kontaktu działają na siebie dwie osobowości, które mogą wpłynąć korzystnie bądź nie na przebieg transakcji. Osobowość jest kluczem wszędzie [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, asertywność, rzetelność, otwartość, uczciwość, bardzo dobry kontakt i zgodność z opisem.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMIL
link | zgłoś
2018-01-18
*.10.34.*
Pana Karola Wożniaka polecam w 100%, na przykładzie zakupu samochodu Mini przekonałem się że są sprzedawcy/handlarze zdrowo podchodzący do tego biznesu i świadomie budujący swoją markę. Kultura osobista, przyjemny i nie nachalny sposób komunikacji, sprawność w załatwianiu formalności, uczciwość to [rozwiń/zwiń]
uczciwość, rzetelność, kompetencje, dobre auta
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...