Opinie o Od Handlarza

4.9 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 40
Kategoria:
Auta sprzedaż - używane

Strona internetowa:
www.odhandlarza.com
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Arek
link | zgłoś
2018-01-27
*:fe5b:72f9:*
Pan Karol.Niespotykana dzisiaj uczciwość i kultura osobista.Profesjonalizm w każdym calu.Zakupiłem Volvo V70,otrzymałem rzetelne informacje,bez żadnych typowo handlarskich sztuczek.Typowym handlarzom mogę śmiało powiedzieć,że zakupiłem igłę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2018-01-23
*.254.147.*
Na początku 2018 roku zakupiłem od Pana Karola Subaru WRX 2,5 rocznik 2008. Przed zakupem wertowałem opinie o Panu Karolu i firmie "Od Handlarza" i trafiłem na ten portal. 25 ocen 5/5 wydawało mi się podejrzane, ale co mogę powiedzieć po zakupie? Z pewnością wszystkie są zgodne z opisem. Zacznijmy [rozwiń/zwiń]
Komunikacja, uczciwość, terminowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-01-22
*.231.54.*
Sprzedawca jest człowiekiem, który spotyka klienta „na pierwszej linii frontu”, często jeszcze zanim ten podejmie decyzję o zakupie czegokolwiek. Zawsze podczas kontaktu działają na siebie dwie osobowości, które mogą wpłynąć korzystnie bądź nie na przebieg transakcji. Osobowość jest kluczem wszędzie [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, asertywność, rzetelność, otwartość, uczciwość, bardzo dobry kontakt i zgodność z opisem.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMIL
link | zgłoś
2018-01-18
*.10.34.*
Pana Karola Wożniaka polecam w 100%, na przykładzie zakupu samochodu Mini przekonałem się że są sprzedawcy/handlarze zdrowo podchodzący do tego biznesu i świadomie budujący swoją markę. Kultura osobista, przyjemny i nie nachalny sposób komunikacji, sprawność w załatwianiu formalności, uczciwość to [rozwiń/zwiń]
uczciwość, rzetelność, kompetencje, dobre auta
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-12-20
*.18.213.*
Pan Karol to siła spokoju i profesjonalizmu. Miałem wcześniejsze doświadczenia ze sprzedawcami samochodów. Zawsze było coś ukryte, coś nie tak. Dlatego podchodziłem dość sceptycznie do oferty. Pan Karol powiedział, że kupił samochód jako sprawny i bezwypadkowy. Jego mechanik to potwierdził więc on t [rozwiń/zwiń]
Uczciwy i profesjonalny
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dawid
link | zgłoś
2017-10-29
*.8.230.*
W 100% polecam Pana Karola, auto które kupiliśmy zostało sprawdzone przez rzeczoznawce, ASO potwierdziło całą książkę serwisową co do kilometra, brak jakichkolwiek problemów w pozostawieniu auta w rozliczeniu. Co najważniejsze auto nie było "wypicowane" pod sprzedaż, żadnych ukrytych wad, uczciwe c [rozwiń/zwiń]
Rzetelność profesjonalizm szybka obsługa zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2017-10-17
*.172.234.*
Polecam w 100 % Pierwszy raz kupowałem auto u Pana Karola i nie zawiodłem sie na transakcji jak i jego profesjonalnym i milym podejsciu do klienta. Zaczne ze zadzwonilem z pytaniami na które bez problemu uzyskalem odpowiedź w sobotni wieczór ( ktos mógł by sie wkurzyc i byz zły bo przeciez weekend [rozwiń/zwiń]
Zgodność z opisem, rzetelność, profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił
link | zgłoś
2017-05-15
*.227.110.*
Polecam wszystkim. Kupiliśmy samochod w świetnym stanie mimo tego, że auto ma siedem lat. Przez te 2 miesiące zrobiliśmy już kilka tysięcy kilometrów i mamy powinność, że to był bardzo dobry zakup. Pan Karol przyjechał do nas abyśmy mogli zobaczyć auto. Dostaliśmy wszelkie potrzebne informacje bez [rozwiń/zwiń]
Uczciwy, sympatyczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena i Piotr
link | zgłoś
2017-05-08
*.11.122.*
100% zadowolenia 100% profesjonalizmu 100% polecam !! Kupiłam u Pana Karola Opla Insignie. Auto sprawdzone i w 100% zgodne z opisem. Pan Karol na naszą prośbę udał się do wskazanego przez nas serwisu ASO. Szczerze polecam. Pozdrawiamy :)
Uczciwość,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2017-02-19
*.184.197.*
Oj, poczekał trochę pan Karol na tę opinię, ale myślę, że jej treść wynagrodzi mu to czekanie. Pod koniec marca 2016 (tak, tak, zgadza się, to było prawie rok temu) kupiłem od pana Karola Forda S-Max. Zanim kupiłem ten samochód został on sprawdzony przez rzeczoznawcę z motoraporter.com. Auto wypa [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, pełna informacja o sprzedawanym samochodzie, stan auto całkowicie zgodny z opisem, bardzo miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Eve
link | zgłoś
2017-02-14
*.186.65.*
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Sprzedawca uczciwy, słowny. Nie sprzedaje chłamu, tylko sprawdzone pojazdy ktore sa warte uwagi. Auto, ktore kupilam- zgodne z opisem. Przed zakupem udziela wyczerpująco wszelkich informacji. Polecam!
Uczciwość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2017-02-13
*.29.18.*
Miła i profesjonalna obsługa , auto zgodne z opisem jestem bardzo zadowolony z kupna, polecam wszystkim którzy chcą kupić pewne , sprawne auto używane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2016-12-15
*.47.6.*
Zakup- czysta przyjemność. Miło, sympatycznie, uczciwie. Autko w 100% zgodne z opisem oby tak jeździło:-)
Profesjonalny, pomocny, swobodnie poruszający się w temacie motoryzacji
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...