Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.9 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 130
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam Kowalski
link | zgłoś
2018-12-13
*.236.129.*
Polecam usługi Centrum Medycznego. Zacząłem korzystać z pakietów pracowniczych (moja firma ma podpisaną umowę z nimi), a ściągnąłem cała rodzinę i teraz wszyscy korzystamy. Chorujemy krótko i leczy się nas skutecznie xD Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wieslaw
link | zgłoś
2018-12-12
*.72.157.*
niestety ZŁA,normalne poszukiwania klienta pod pretekstem darmowych badań krwi- szkoda badania niedopracowane organizacyjnie jestem tego przykładem.Miałem skierowanie natomiast wykonawca nic nie wiedział.Straciłem czas, koszty dojazdu , nie polecam żadnych darmowych usług.
informacja
liczy się tylko pieniądz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poszukujący
link | zgłoś
2018-09-18
*.190.16.*
Szukam ooinii o tej firmie bo stosuja działania marktingowe podobne do sprzedawców odkurzaczy za kilka tysiecy złotych co wzbudza moja nieufność. Po przejrzeniu tego portalu zastanawiam się, jaką wartość mają pozytywne opinie pisane marketingowym jezykiem, z błedami tego samego typu i wysyłane z kil [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ogólnopolskie Centrum Medyczne
link | zgłoś
2018-08-16
*.70.206.*
Szanowna Pani Anno, 50 zł to zryczałtowana cena na całą Polskę, nie jesteśmy w stanie uwzględnić każdej pojawiającej się promocji czy zmiany ceny (punktów laboratoryjnych w których obsługiwani są nasi Pacjenci jest około 500). Niemniej jest nam bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji i aby cho [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-06
*.75.156.*
UWAGA na darmowe badania w kierunku Boreliozy to OSZUSTWO. Już na spotkaniu pani informuje, że darmowe jest badanie IgM, natomiast jeśli ktoś chce wykonać dodatkowe badanie IgG to PROMOCYJNA cena wynosi 50,00, tylko że cena w laboratorium wynosi 35,00 minus 15% rabatu. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OSZUKA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
AgnieszkaWawa
link | zgłoś
2018-05-28
*.144.86.*
kupiłam badania i wizyt przez neta. Bardzo dobra cena. Wizyta u endokrynolog i badania na Brzeskiej. Szybki czas realizacji. Na pewno mogę polecić.
bardzo dobra cena jak na Warszawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luska
link | zgłoś
2018-04-26
*.0.125.*
Nie potrzebowałam skierowania by zrobić USG i badania krwi, za niecałe 130 zł wykonałam w pakiecie.
nie za drogo i bez skierowań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
warszawianka
link | zgłoś
2018-04-19
*.172.239.*
Mile mnie zaskoczyły ceny zabiegów rehabilitacyjnych, regularnie korzystam z kinezyterapii w przychodni , na Brzeskiej, komfortowa przychodnia, chociaż panie rehabilitantki przyjmują na piętrze można spokojnie wjechać wygodną windą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Judyta
link | zgłoś
2018-04-15
*.172.233.*
Polecam badania w laboratorium Synevo na Brzeskiej , bardzo miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek_gdansk
link | zgłoś
2018-04-14
*.172.236.*
W czasie rozmowy telefonicznej od razu mi doradzono najbliższą placówkę w Gdańsku- SwissMed, bez skierowania dostalem się do kardiologa, czekałem 3 dni. Aż byłem zaskoczony z tak szybkiej wizyty.
szybki dostęp do lekarza, bez skierowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
m.jakowieccy
link | zgłoś
2018-04-14
*.0.124.*
Umowę z OCM mamy od ubiegłego roku, korzystam głównie z konsultacji okulistycznych i gastrologicznych w Dermed szpitalu św. Rodziny w Łodzi. Mąż bywa regularnie u diabetologa leczy się na cukrzycę. Jak na razie nigdy nie czekaliśmy dłużej niż 4 dni.5 dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
leslaw
link | zgłoś
2018-04-13
*.172.238.*
Nie ukrywam, że ceny abonamentów nie są niskie, jakość obsługi i konsultacji natomiast super, w pakiecie abonamencie Premium kompletne leczenie, konsultacje plus badania.
poziom usług b wysoki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa_ska33
link | zgłoś
2018-04-12
*.172.232.*
Mama była ostatnio na konsultacji u pani dr geriatry Mileny Słoń, bardzo kompetentna specjalistka, zalecila badania na wątrobę i trzustkę. Wizyta trwała ponad godzinę. Lekarz bardzo wnikliwy.
kompetentni specjaliści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...