Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.9 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 115
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
RenataChrap1957
link | zgłoś
2018-01-15
*.144.86.*
kupiłam markery i pakiet 40 plus na grouponie. Bardzo szybki termin, miło w placówce, wynik po dwóch dnia. tak jak powinna wyglądać służba zdrowia.
szybkość, dostępność placówek
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bklon_goclaw
link | zgłoś
2017-10-24
*.254.129.*
W miejscu mojego zamieszkania prawie wszyscy specjalisci oraz badania(alab, boramed) Tylko do geriatry i na rehabilitację korzystam w poradni na Brzeskiej. U geriatry byłam dwa razy, pierwsza wizyta godzinna przed wizytą było ekg. (tak jak obiecywali na spotkaniu) Poziom wizyty oceniam na b.dobry. [rozwiń/zwiń]
dostępnosc lekarzy i usług w Warszawie, bardzo szybki czas wizyt
brak iniekci dostawowych,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wanda50
link | zgłoś
2017-08-16
*.144.86.*
umowę podpisałam w pod koniec 2016 i jestem bardzo zadowolona. Szczególnie z poradni geriatrycznej oraz dr Bartosza na Brzeskiej. Nawet poleciłam jednej osobie kupno takich usług. a moja córka robiła badania hormonalnbe z groupona i też nie było problemów.
bardzo szybkie realizowanie wizyt lekarskich, badań krwi w Warszawie
brak renozansu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2017-01-09
*.180.213.*
skorzystałem z groupona z badań nowotworowych w synevo. Szybko, w miarę tanio i
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA-1945
link | zgłoś
2016-05-18
*.13.67.*
Ja korzystam i w Zabrzu i w Bytomiu. W Zabrzyu czeka się dłużej koło tygodnia, ale w Bytomiu szybko wszystko. Do świetnego geriatry musiałam jechać do Katowic ale lekarz bardzoszybko ustalił proces leczenia (miałam badania od nich) i mimo, że jechałam to jest bardzo zadowolona!!!!
geriatra, badania wstępne
kosztowne, dojazd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marlena zych
link | zgłoś
2016-04-29
*.172.239.*
Byłam na przysługującej mi w abonamencie wizyty u dietetyka. Konsultacja świetna, każda moja wątpliwość została wyjaśniona, porady wartościowe i co najważniejsze- realne do wdrożenia w codziennym życiu. Inni specjaliści, z którymi miałam styczność przez Ogólnopolskie Centrum Medyczne również są znak [rozwiń/zwiń]
świetni fachowcy, klarowna umowa świadczenia usług
limity
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysiek wasiak
link | zgłoś
2016-04-23
*.152.18.*
W Warszawskim Centrum Zdrowia udało mi się odbyć 2 konsultacje jednego dnia, placówka dobrze wyposażona, pełny komfort dla pacjenta i uprzejmość ze strony personelu, z czym bywa różnie w państwowej służbie zdrowia. Oczywiście wybrać się tam może każdy, jednak Ogólnopolskie Centrum Medyczne pozwala [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna K
link | zgłoś
2016-04-21
*.152.18.*
Jeśli mam czekać na wizytę miesiąc bądź dłużej i dalej zmagać się z chorobą bez fachowej pomocy, wolę zapłacić, szanuję swoje zdrowie. Wybrałam Ogólnopolskie Centrum Medyczne, ponieważ ma pakiety dostosowane do wieku pacjentów, skupione wokół najczęstszych u seniorów chorób.
leczenie chorób wieku starczego, wiele specjalizacji, geriatra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalina
link | zgłoś
2016-04-13
*.248.255.*
W pełni korzystam z abonamentu „Zdrowie Plus” zakupionego na początku bieżącego roku. W młodości praktycznie nie chorowałam, ale kiedy w starszym wieku pojawiły się pierwsze kłopoty zdrowotne usługi NFZ bardzo mnie rozczarowały. Dlatego postanowiłam poznać bliżej Ogólnopolskie Centrum Medyczne. Duż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stasiek.staszek
link | zgłoś
2016-04-12
*.172.239.*
Ze swojego doświadczenia powiem, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne dotrzymuje terminów zgodnie z umową- a leczę się w Tarnowie. Na pewno zależy to od lokalizacji, jednak ja nie mam zastrzeżeń. Do jakości usług również.
dobrze zlokalizowane, nowoczesne placówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zagorskidamian
link | zgłoś
2016-04-07
*.152.19.*
W moim przypadku maksymalne opóźnienie wynosiło 2-3 dni, ale leczę się w Warszawie i bardzo mi zależało aby wizyta odbyła się w Centrum Medycznym Bemowo. Mam tam zaufanego lekarza, placówka blisko miejsca zamieszkania. Nie narzekam więc na Ogólnopolskie Centrum Medyczne, gdzie indziej i tak nie dost [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina 23
link | zgłoś
2016-03-31
*.248.254.*
Okazało się, że nawet starsze osoby mogą, a wręcz powinny ćwiczyć. Dowiedziałam się gdy babcia zaczęła korzystać z rehabilitacji w Ogólnopolskim Centrum Medycznym. Dopasowano dla niej terapię ruchem, raz na 2 tygodnie jest u fizjoterapeuty, niektóre ćwiczenia wykonuje też w domu zgodnie z zaleceniam [rozwiń/zwiń]
skuteczne metody terapeutyczne, dobre placówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2016-03-30
*.248.254.*
Nad tym trzeba popracować (płatności, długości umów). Natomiast nic złego nie powiem o samych usługach. My z mężem odkładaliśmy sobie pieniądze, zdecydowaliśmy się finalnie na pakiet rehabilitacyjny. Już pierwsza wizyta u dr Pawlika pozwoliła podjęcie właściwych kroków ku odzyskaniu sprawności, świe [rozwiń/zwiń]
umowa na 2-4 lata
ciekawe pakiety tematyczne, wielu specjlaistó
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?