Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.8 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 144
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jolka
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.217.*
Opinie o firmie widziałam już różne, ale tak na prawdę powinniśmy ich ocenić jak sami skorzystamy. Jestem jedną z tych osób, którą "zwerbowali" do siebie i jestem pozytywnie zaskoczona. Nigdy nie miałam problemu z kontaktem, terminem, czy lokalizacją. Gdyby nie to, że wyjeżdżam do Szwajcarii na pewn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kameleon
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.168.*
jestem w centrum prawie 4 lata, dzwoniła już do mnie moje opiekunka i przedstawiła mi warunki przedłużenia umowy, na pewno się na to zdecyduje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.176.*
Razem z mężem wykupiliśmy pakiet badań hormonalnych, placówka którą wskazała nam konsultantka, była otwarta w sobotę więc już dzisiaj mam wyniki. Wszystko w normie, więc jest dobrze.
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2019-06-10
*.254.128.*
Od pobrania krwi do wizyty lekarskiej wszystko na wysokim poziomie. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZIUTEK19
link | zgłoś
2019-06-10
*.248.153.*
OD 2016ROKU MAM WYKUPIONY PAKIET "ZDROWY SENIOR PLUS"PIERWSZE LATA BYŁY W MIARĘ ZNOŚNE,LECZ W TYM ROKU,A SZCZEGÓLNIE OSTATNI MIESIĄC TO KATASTROFA.DO BIURA OBSŁUGI NIE MA SZANS SIĘ DODZWONIĆ,NA E-MAILE NIE ODPOWIADAJĄ,NA ZŁOŻONE KILKAKROTNE REKLAMACJE(PIERWSZA W LUTYM TEGO ROKU) BRAK ODPOWIEDZI,NA Z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Krystyna
link | zgłoś
2019-06-07
*.173.176.*
Wykupiłam u nich badania na gruponie, następnego dnia mogłam już się udać do laboratorium a wyniki otrzymałem 3 dni później na maila, na pewno wróce
wszystko wykonane od ręki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-06-06
*.173.184.*
Obsluga na wysokim poziomie,wszystko szybko sprawnie. Panie na infolinii bardzo serdeczne i pomocne.Polecam ta placówke
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2019-06-06
*.254.128.*
Badania z grouponu zawsze na czas.
CZAS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumiła
link | zgłoś
2019-06-06
*.53.36.*
Korzystam z abonamentu wraz z moim mężem, nigdy nie było problemu z umówieniem nas na wizytę, po pewnym czasie sami się rejestrowaliśmy już sami w przychodni i potwierdzaliśmy tylko wizytę w centrum. Ułatwia to życie
Prosty i szybki dostęp po lekarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eugeniusz
link | zgłoś
2019-06-05
*.72.198.*
Mam jak najgorszą opinię o działaniu firmy OCM. Na prezentacjach przedstawiciel firmy opowiada rzeczy,nie pokrywające się później z rzeczywistością. Niestety,nieopatrznie podpisałem umowę z przedstawicielem firmy OCM, i zawierzyłem jego słowom, nie czytając dokładnie umowy.Po rozwiązaniu przeze mn [rozwiń/zwiń]
Brak
Patrzą tylko na swój zysk.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marta
link | zgłoś
2019-05-20
*.47.128.*
Od półtora miesiąca walczę o zwrot środków z niewykorzystanego pakietu medycznego po babci która zmarła. Wysłałam rozwiązanie umowy i dostałam maila że w ciągu 30 dni będzie zwrot i od tej pory nikt nie odpisuje na moje maile.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leokadia_Pawluk_39
link | zgłoś
2019-04-17
*.144.86.*
jESTEM bardzo zadowolona z czasu oczekiwania na specjalistów a sami bardzo przyjaźni to dr Śnieg, dr Bartosz oraz geriatra z Kobielskiej Proniewska - bardzo przyjazna iwnikliwa Pani doktor.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PLisiewiczKraków
link | zgłoś
2019-04-17
*:4985:4e37:*
Bardzo sprawnie zorganizowane kupno pakietu badań w Wyjątkowy Prezent. Szybka rejestracja na badania. W synevo na Mogilskiej wykonałam badania w następnym dniu. Kontakt szybki mailowy. Miła obsługa na miejscu, mimo, że boje sie ukłuć Pani pielegniarka przesympatcyzna. stsunek ceny do jakości wysoki. [rozwiń/zwiń]
Cena, sprawność realizacji, kontakt mejlowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...