Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.5 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 310
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
malgorzata
link | zgłoś
2020-03-02
*.144.106.*
Złamanego grosza już dzisiaj bym nie dała za tę firmę. Nie sposób się dodzwonić, na e:maile nikt nie odpowiada. Mam za kilka dni wizytę prosiłam OCM o zapisanie w terminie wyznaczonym przez lekarza i cisza. Wydaje mi się, że to kolejna sprawa gdzie obywatele zostali nabici w butelkę, oszukani i okra [rozwiń/zwiń]
zalet brak
nierzetelność to ich znak firmowy, brak kontaktu, niesłowni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-02-26
*.72.39.*
Firma nierzetelna, brak jakiegokolwiek kontaktu, wysłałam już wypowiedzenie umowy i kieruję sprawę do prokuratury w sprawie wyłudzenia pieniędzy
brak kontaktu, przekazywanie nieprawdy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-02-17
*.25.54.*
Dałem się nabrać.Podpisaliśmy z żoną pakiet medyczny na cztery lata.Od listopada 2019 roku brak jest możliwości dodzwonienia się do firmy,nie odpowiadają na liczne wysyłane maile w sprawie umówienia na wizytę lekarską.Firma nagle zapadła się pod ziemię.... Czas najwyższy,aby firmą i oszukanymi klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.219.*
Mocno działają i w sieci i w świecie. Doceniam takie firmy i zostawiam 5.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.161.*
Solidna i rzetelna opieka, świetne podejście do osób starszych. Wizyty w ciągu kilku dni u specjalistów, brak kolejek i wyczekiwania. Zarówno ja jak i moi rodzice korzystamy z pakietów systematycznie. Polecam tą przychodnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Patryk
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.187.*
Zgadzam się z innymi, opieka jest bardzo dobra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZUzanna
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.160.*
Dziadek wykupił ich pakiet i teraz ma dużo więcej siły, a to wszystko dzięki Pani dr Aleksandrze W. W końcu specjalista której dziadek szukał, bo zadbała o niego całkowicie i wiedziała jak go poprowadzić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.201.*
W końcu rozwiązanie którego szukałam. Ja wiem, że liczą sobie onoi za tą opiekę, ale mam chociaż głowę spokojną, bo jak czegoś potrzebuję, to nie mam problemu, żeby się dostać do lekarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilia
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.179.*
Bardzo pozytywny odbiór firmy, można znaleźć kilka ciekawych informacji o nich w internecie i działają na rzecz seniorów więc kolejny plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.192.*
Po latach sam się przekonałem że profilaktyka jest naszym obowiązkiem jeśli chcemy wieść spokojne życie, ludzie na prawdę nie bójcie się tego że coś wykryjecie, bo jeśli zrobicie to wcześniej dzięki regularnej kontroli możecie szybko przeciwdziałać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?