Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.5 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 218
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
katarzyna
link | zgłoś
2016-03-26
*.172.232.*
Odwiedziłam Ogólnopolskie Centrum Medyczne z moją mamą w celu informacyjnym. Kultura i uprzejmość na najwyższym poziomie, jednak nie wykupiłyśmy jeszcze żadnej z usług. Nie udało się wynegocjować krótszego okresu umowy albo opłat miesięcznych.
zadbane placówki, wysoki poziom obsługi, szeroka oferta
Płatności- z góry, długi okres umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2016-03-25
*.152.18.*
Bez cienia wątpliwości Ogólnopolskie Centrum Medyczne pomogło rodzicom. Fachowa opieka geriatry, dr Proniewskiej zwłaszcza. Trafne diagnozy, natychmiastowa realizacja badań. Opłacało się wykupić abonament w OCM.
geriatra- opieka specjalistyczna, w abonamencie specjaliści i badania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2016-03-24
*.248.255.*
Laboratoria z miłą obsługą- Synewvo bardzo chwalę. Na wizytach zaś bywam najczęściej przy ul. Bazarowej (Łódź, szpital św. Rodziny). Polecam abonamenty, w pierwszej chwili wydawały się drogie, ale rocznie czy na 2-4 lata koszt za wysoki nie jest. Tylko że wydatek z góry jest znaczący.
personel znakomity, kultura, żadnych kolejek
trzeba zapłacić za dłuższy okres, limity
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
artur
link | zgłoś
2016-03-20
*.248.255.*
Widzieliśmy listę placówek w całym kraju, o wielu z nich słyszałem, a w Centermed byłem już raz na prywatnej wizycie. M.in. dlatego zainteresowaliśmy się z żoną abonamentami w Ogólnopolskim Centrum Medycznym
dobre placówki ze znakomitym wyposażeniem, usługi w pakietach- niższa cena
niektóre konsultacje/poradnie mają zbyt niski limit w abonamentach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzeskowiak
link | zgłoś
2016-03-19
*.172.234.*
Zauważyłem, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne współpracuje tylko z dobrymi placówkami,niezależnie od lokalizacji. My korzystam z badań w Synevo oraz wizyt u specjalistów w Multimed. May już tam zaufanych lekarzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Alek
link | zgłoś
2016-03-19
*.172.234.*
Mogę pochwalić krakowskie placówki, w kilku byłem, m.in. Med All oraz Scanmed. Najdłuższy czas oczekiwania na wizytę wynosił 5 dni nie licząc weekendu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kowalskabb
link | zgłoś
2016-03-17
*.172.237.*
Mieszkam w Markach, więc najbliżej mam do warszawskich placówek. Byłam na badaniach- bezpłatnych w ramach spotkania o profilaktyce zdrowia. Poznałam ofertę. To dobrze, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne przygotowało tak różne propozycje dla starszych ludzi, wiele badań i specjalistycznych konsultacji [rozwiń/zwiń]
różnorodność usług medycznych, dobre placówki, oferta dla seniorów
brak rezonansu w ofercie, wysokie ceny rozszerzonych abonamentów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natalia sciborska
link | zgłoś
2016-03-13
*.152.19.*
W Klinice Krakowskiej są też świetni lekarze (na miejscu wszyscy specjaliści).Ogólnopolskie Centrum Medyczne ma z nimi podpisaną umowę i tam też są realizowane usługi w abonamentach oraz pakietach
wszyscy lekarze w jednej placówce, szeroki zakres badań i konsultacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2016-03-12
*.172.232.*
Jeszcze nie korzystam z konsultacji u geriatry, w wieku 51 lat po prostu nie potrzebuję, ale i dla mnie Ogólnopolskie Centrum Medyczne okazało się znakomitą alternatywą dla państwowego leczenia. Dolegliwości menopauzy regularnie kontroluję w Bora Med, badania w dowolnym punkcie laboratoriów Alab – w [rozwiń/zwiń]
wiele dobre wyposażonych placówek, znakomita obsługa pacjenta, nie czeka się w kolejkach
cena rozszerzonych abonamentów jest za wysoka na jednorazową płatność z góry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2016-03-05
*.248.255.*
Opieka geriatryczna dla ludzi po 65 roku życia stanowi mocny atut Ogólnopolskiego Centrum Medycznego.
dostęp do geriatrów, szeroka oferta badań i konsultacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kazimiera
link | zgłoś
2016-03-05
*.248.255.*
Chociaż Ogólnopolskie Centrum Medyczne kładzie olbrzymi nacisk na profilaktykę, mam mocno ograniczony limit konsultacji u dietetyka w moim abonamencie „Zdrowie Plus”, szkoda, bo chciałabym korzystać z tej usługi częściej.
brak kolejek, dobrzy specjaliści, geriatria
limity na niektóre usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2016-03-03
*.152.18.*
Na pewno warto dobrać abonament do swoich potrzeb, żeby nie dopłacać za badania jak Pan poniżej wspomina. Osobiście polecam MedAll w Krakowie, geriatra przyjął męża w ciągu 3 dni od kiedy się zapisał, ja sama najczęściej korzystam z wizyt u ortopedy. Poznaliśmy Ogólnopolskie Centrum Medyczne od dob [rozwiń/zwiń]
palcówki dobrze wyposażone, wielu lekarzy, geriatra, bez kolejek
niektóre abonamenty nie mają wszystkich niezbędnych usług, szersze abonamenty to wyższa cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisl08_wawa
link | zgłoś
2016-02-26
*.13.67.*
Moja opinia jest taka, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne ma zaletyw postaci ilości placówek w Warszawie ja z żona korzystamy najczęsciej z BoraMed bądź Nucleus na Kobielskiej, bo tam jest przemiła Pani doktor Geriatra dr Proniewska, polecam niestety za badanie doppler nie płaciłem a za EEG musiałem [rozwiń/zwiń]
bardzo szeroki panel badań laboratoryjnych bez skierowania, dużo badań laboratoryjnych
limitowany doppler,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...