Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.7 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 171
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
mateusz.więcek
link | zgłoś
2015-12-13
*.152.18.*
Jestem z Warszawy, także korzystam z tutejszych placówek, ostatnio byłem na badaniach na Ursynowie. Obsługa jest w porządku, terminy wizyt bardzo szybkie. Mam nadzieję, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne w całej Polsce działa równie sprawnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata61
link | zgłoś
2015-12-11
*.172.239.*
My z mężem odwiedzamy opolski Medicus podlegający pod sieć Ogólnopolskiego Centrum Medycznego. Jak na razie korzystaliśmy jedynie z usług jakie mamy w abonamencie (i to też nie wszystkich). Na badaniach byliśmy już w innej placówce, ale nie daleko. Naprawdę szybkie rezerwacje wizyt. Życzliwa obsługa [rozwiń/zwiń]
wizyty bez kolejek, badania również, dobrzy lekarze
trzeba wykupić abonament na min. rok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja-Krakow
link | zgłoś
2015-12-11
*.13.67.*
mam abonamemt Ogólnopolskie centrum medyczne na rok. Korzystam z w Krakowie na Lubicz w Polmedzie a do geriatry umówili mnie na Ariańskiej. Na endokrynologa czekałam trzy dni. na geriatrę 7. usg tarczycy zrobiono od razu, nie musiałam sie prosić miałam to w abonamencie. Badania laboratryjne zrobiłam [rozwiń/zwiń]
bardzo krótki czas oczekiwania w Krakowie, i bardzo dużo placówek partnerskich Ogólnopolskiego Centrum Medycznego
przepłacenie, rezonans, trzeba do nich dzwonić z każdą usługą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiieek
link | zgłoś
2015-12-08
*.254.129.*
Na razie mamy z małżonka od sześciu miesięcy, ale dopiero niedawno zaczeliśmy częściej korzystać. W Warszawie jak na razie najlepsi specjaliści w Multimed i w Specjalistycznej Przychodni Lekarskiej dla Pracowników Wojska na Nowowiejska 10. Świetny kardiolog dr Heinze oraz Pawlik z Saszerów ortopeda. [rozwiń/zwiń]
brak kolejek, możliwość wyboru placówki, łatwość kontaktu z infolinia
brak tomografii komputerowej i gastroskopii w podstawowym abonamencie,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gdynia_LM
link | zgłoś
2015-12-08
*.13.67.*
Ja jestem osobą po nowotworze, nie mogę korzystać z zabiegów fizykotrapii i zamienili mi bez problemu - na większą ilość ćwiczeń korzystam w Gdyni z EviMedu.
faktycznie nielimitowane wizyty u lekarzy, ćwiczenia w abonamencie, brak limitu wieku
wysoka cena, trzeba całość nadpłacić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Patryks
link | zgłoś
2015-12-06
*.74.84.*
Również korzystam z usług Ogólnopolskiego Centrum Medycznego a dokładnie z pakietu abonamentowego. Bardzo wielu specjalistów oraz szereg badań a cena według mnie nie jest zbyt wysoka jak na taki zakres. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
clever
link | zgłoś
2015-12-06
*.152.19.*
Rocznie opłacając albo na dłużej to jest wydatek, ale nie znalazłem nic tańszego niż Ogólnopolskie Centrum Medyczne wśród prywatnych placówek. Zakres usług mają na tyle szeroki że to się opłaca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nina
link | zgłoś
2015-12-05
*.152.18.*
Ten rozszerzony pakiet jest niestety dla mnie za drogi. Ogólnie może to się opłaca, ale nie na moją kieszeń. Myślę o wykupieniu w Ogólnopolskim Centrum Medycznym abonamentu podstawowego. Ogólnie pomysł świadczenia usług w abonamentach jest dobry.
wiele usług w jednym abonamencie i w jednej cenie
nie każdego stać na wykupienie abonamentu na rok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz87
link | zgłoś
2015-11-30
*.156.227.*
Moja babcia ma również pakiet wykupione. Pakiet o nazwie Zdrowy Senior Plus. Pakiet ma bardzo szeroki zakres, aż byłem mile zaskoczony. Cena może nie jest najniższa ale zdecydowanie opłaca się w porównaniu do tego co za tą cenę oferują. Polecam Ogólnopolskie Centrum Medyczne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luiza.w
link | zgłoś
2015-11-26
*.172.238.*
Rafał, ja wykupiłam taki abonament mamie i babci. Jak na razie wszystko super. Problemy mamy związane z przekwitaniem są pod kontrolą kilku lekarzy co mile nas zaskoczyło. Wszystko rzeczywiście jest w cenie abonamentu, u babci była nawet pielęgniarka w domu.
wiele usług w 1 abonamencie, dobra obsługa
szkoda, że tylko dla starszych osób
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mariolka70
link | zgłoś
2015-11-26
*.156.227.*
Bardzo dobrą ofertę mają. Szczególnie pakiety abonamentowe. Często korzystam z kardiologa i jest to idealna oferta dla mnie.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek70
link | zgłoś
2015-11-25
*.156.227.*
Najlepiej opłaca się wykupienie pakietu abonamentowego. Bardzo opłacalne to jest. Więcej informacji na stronie Ogólnopolskiego Centrum Medycznego.
atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafał
link | zgłoś
2015-11-24
*.248.254.*
Chętnie dowiem się więcej, na pewno przydałoby się coś takiego mojej mamie, "leczy" się na osteoporozę, ale wiadomo jak u nas w standardowych warunkach to wygląda. Ja myślę, ze oprócz lekarstw potrzebuje rehabilitanta juz teraz. Na stronie Ogólnopolskiego Centrum Medycznego widziałem informację, ze [rozwiń/zwiń]
ceny abonemantów są korzystne, wiele usług medycznych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...