Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

3.9 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 376
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Daria
link | zgłoś
2019-10-22
*.173.168.*
Dzięki nim babcia zdrowa, więc innym Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barti
link | zgłoś
2019-10-22
*.173.168.*
Jako kategorię powinni mieć działalność medyczna, bo tym na orawde się zajmują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karlew
link | zgłoś
2019-10-22
*.173.208.*
Wykorzystuje ich badania z grupona i zawsze wychodzę na plus, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-10-22
*.173.168.*
Odpowidnia opieka dla seniora
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-10-22
*.173.177.*
Moja mama ma abonament w tym centrum i bardzo go sobie chwali
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-10-22
*.173.185.*
Mam swoje dwie plaćówki w Krakowie, które często odwiedzam i muszę przyznać, że potrafią w nich zadbać o pacjenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2019-10-22
*.173.176.*
Polecam, badrdzo dobra opieka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2019-10-20
*.171.152.*
Nie polecam. Już od jakiegoś czasu dodzwonienie się na infolinię graniczy z cudem. Za co ja do jasnej anielki płacę?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-10-20
*:25df:a611:*
Nie można dodzwonić się na infolinię i zamówić konsultacji. NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ON
link | zgłoś
2019-10-18
*:889f:8f73:*
NIE POLECAM, FIRMA STOSUJE PRAKTYKI MAJĄCE NA CELU NACIĄGAĆ OSOBY STARSZE NA BADANIA, KTÓRE SĄ IM NIEPOTRZEBNE!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barb
link | zgłoś
2019-10-17
*.173.176.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2019-10-17
*.173.176.*
Ogarnięta firma, potrzebowałem zrealizować kilka badań do najbliższej wizyty i znalazłem tą firmę na grouponie. Pakiety ich badań dużo tańsze niż to co proponuje laboratorium.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2019-10-17
*.173.185.*
Pozytywne miejsce, za każdym razem z uśmiechem odwiedzam lekarza wyznaczonego przez ich firm. Wizyta zawsze konkretna, często z poruszeniem kilku schorzeń, żeby lekarz mógł spojrzeć całościowo. Uwierzcie mi, że realizują wszystko to o czym mówią.
Całem mnóstwo, najważniejsze że dbają i są
nie spotkałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?