Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.7 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 171
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MieczysławBR
link | zgłoś
2015-11-15
*.74.84.*
Polecam placówki przede wszystkim dzięki atrakcyjnym cenom. Można wykupić pakiet abonamentowy. Pakiet jest przystosowany do potrzeb pacjenta. Polecam zapoznać się z ich ofertą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WitoldB
link | zgłoś
2015-11-15
*.74.84.*
Jedynie w Ogólnopolskim Centrum Medycznym nie miałem jak do tej pory problemu z umówieniem się na konsultację u geriatry. Czekałem jedynie 3 dni, według mnie to bardzo krótko w porównaniu z innymi tego typu placówkami.
atrakcyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel70
link | zgłoś
2015-11-15
*.74.84.*
Na placówkę Ogólnopolskiego Centrum Medycznego trafiłem bardzo przypadkowo. Szukałem pilne specjalisty, zapisałem się na wizytę-czas oczekiwania tylko 3 dni. Na pewno wrócę do nich.
szybki czas oczekiwania, tanio
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz56
link | zgłoś
2015-11-14
*.74.84.*
Z Ogólnopolskiego Centrum Medycznego korzystam od wielu miesięcy i polecam innym. Placówka z której korzystam jest nowoczesna i przyjazna dla starszych osób.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2015-11-13
*.248.254.*
Cieszę się, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne działa w wielu różnych lokalizacjach. Jestem z Mazur, więc początkowo myślałam, że to nie dla mnie, bo musiałabym jeździć do Warszawy. Tymczasem okazało się, że mogę leczyć się w Olsztynie.
placówki w różnych miastach, abonamenty medyczne w przystępnych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
jarosław
link | zgłoś
2015-11-10
*.152.19.*
Nawet na specjalistyczne wizyty nie czeka się dłużej- i to nie jest tylko teoria, ale naprawdę. Sam byłem już u kardiologa i ortopedy, zapisywałem się telefonicznie, wyznaczono mi termin na parę dni w najbliższej placówce. To mi się w Ogólnopolskim Centrum Medycznym podoba najbardziej.
nie ma kolejek, abonamenty w dobrych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej80
link | zgłoś
2015-11-08
*.156.227.*
Szukałem dla swojej babci geriatry i tym sposobem trafiłem na Ogólnopolskie Centrum Medyczne. Babci bardzo spodobała się pierwszy wizyta i postanowiliśmy wykupić pakiet abonamentowy. Od kilku miesięcy często korzysta z wizyt i polecamy innym.
atrakcyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna60
link | zgłoś
2015-11-08
*.156.227.*
Na placówkę trafiłam bardzo przypadkowo. Po kilku wizytach zdecydowałam się na wykupienie pakietu abonamentowego z którego jestem bardzo zadowolona. Mają w swojej ofercie bardzo wielu specjalistów,
atrakcyjne ceny, bardzo dużo specjalistów oraz szereg badań
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek60
link | zgłoś
2015-11-08
*.156.227.*
Jestem bardzo zadowolony z ich usług. Posiadają wielu specjalistów oraz bardzo szeroki zakres badań.
krótki czas oczekiwania na wizytę/badania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz77
link | zgłoś
2015-11-08
*.156.227.*
Przede wszystkim Ogólnopolskie Centrum Medyczne wyróżnia pozytywnie atrakcyjne ceny. Mam na myśli pakiety abonamentowe. Korzystam i polecam innym, są dostosowane do potrzeb potencjalnego pacjenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klaudia
link | zgłoś
2015-11-07
*.172.232.*
Pracuję w Ogólnopolskim Centrum Medycznym jako przedstawicielka. Przekonałam się, że firma jest uczciwa i rzetelna, faktycznie stara się pomóc starszym ludziom, a nie tylko sprzedać usługę. Szczerze poleciłam opiekę medyczną w OCM własnym rodzicom, na których zdrowiu zależy mi najbardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gabriela
link | zgłoś
2015-11-06
*.172.238.*
Byłam zarówno na wizycie jak i na badaniach kardiologicznych. Wszystko jest ujęte w koszcie 1 abonamentu, przyjemny personel. Dodam też, że w Ogólnopolskim Centrum Medycznym ceny abonamentów są chyba najniższe w Polsce.
nieskie ceny, nowoczesny sprzęt, dobry poziom obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czesław
link | zgłoś
2015-11-05
*.172.233.*
Nie spodziewałem się, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne ma już tyle placówek, wspaniale. Zostałem umówiony na wizytę do najbliższej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...