Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

3.9 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 376
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marian
link | zgłoś
2019-09-24
*.8.46.*
Moja opinia na temat działalności OCM pokrywa się z wieloma opiniami wyrażającymi złe funkcjonowanie tej firmy.Także jako senior jestem jej ofiarą. Gdzie podziały się moje pieniądze? Chętnie dołączę się do pozwu zbiorowego o zwrot moich pieniędzy.
brak
całkowity brak kontaktów z firmą, nie odbierają telefonów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta52
link | zgłoś
2019-09-24
*.173.184.*
dobra opieka i szybkie działanie to było coś co mnie przekonało do rejestracji w ich firmie i nie żałuję tego do dziś.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2019-09-23
*.42.176.*
Skandaliczna obsługa - firma nie odpowiada na maile, na które prosi się rejestrować: [email protected], nie odbiera telefonów bo ciągle wszyscy konsultanci są zajęci, a dzisiaj jako odpowiedź usłyszałam, ze biuro obsługi pacjenta w dniu dzisiejszym było czynne do 12:00 i do usłyszenia - żadnej takiej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-09-23
*.173.184.*
Kilka lat korzystam i jestem bardzo zadowolona, ostatnio co prawda wydłużył się czas oczekiwania na połączenie, ale dalej świadczą usługi na najwyższym poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-09-20
*:d315:7df:*
Byłam dzisiaj w naszej Spółdzielni Lekarskiej Medicus w Szczecinie, w której za pośrednictwem OCM jestem pacjentką, z zapytaniem, czy inni klienci OCM mają możność korzystania z ich usług, gdyż w moim przypadku maile pozostają bez odpowiedzi, konsultantka także nie odpowiada, do biura maile wręcz ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2019-09-20
*.8.11.*
Brak jakiegokolwiek kontaktu, nikt nie odpowiada na maile, telefon konsultantki milczy. Zamierzam się ubiegać o zwrot większej części opłaty abonamentowej. Czuję się nabita w butelkę :(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-09-19
*:c2d8:b5e3:*
Sprawdziłam w KRS: wedle tamtejszego wpisu firma OCM SP. z o. o. jest spółką córką firmy komandytowej OCM HOLDING LTD posiadającej 100% udziałów o łącznej wartości 500 000 PLN i nadal funkcjonuje (?!), przynajmniej w teorii. Niemniej mail wysłany dzisiaj na adres [email protected] został zwrócony, a kons [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OCM
link | zgłoś
2019-09-19
*.191.114.*
Sprawdziłam dziś status prawny - Zarząd spółki nie istnienie, na wniosek wierzycieli sąd może powołać kuratora lub może to zrobić z urzędu - wszystko wskazuję na to, że firma od kilku miesięcy nie prowadzi działalności, myślę że Rzecznik Konsumentów i pozew zbiorowy to dobry krok,ewentualnie skarga [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Polla
link | zgłoś
2019-09-19
*.173.184.*
Solidna firma. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-09-19
*:c2d8:b5e3:*
Podobnie jak już wiele osób przede mną,też zgłaszam ten sam problem z OCM: brak kontaktu z firmą od lipca tego roku. Zapewne tylko zbiorowe zgłoszenie sprawy w odpowiedniej instytucji może przynieść pozytywne rezultaty. Mam na myśli zwrot części środków za zakup pakietu, o ile firma nie jest już ban [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient z umowa
link | zgłoś
2019-09-18
*.64.21.*
Firma przestała obsługiwać klientów. Pozostał dział propagandy który wszędzie wypisuje że działają i jest super. to nie prawda - infolinia nie działa, na miale nie odpowiadają. Pod adresem Marszałkowska już ich nie ma - pogonili ich stamtąd, tak jak wcześniej z Brzeskiej...
brak
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzony klijent
link | zgłoś
2019-09-18
*.173.160.*
Niestety od jakiegos czasu prubuje znaleźć aktualna siedzibę niestety brak kontaktu na brzeskiej 2 inne firmy przenoszonce sie zostawily adres ocm niezostawilo i wszystkie kontakty milcza zalecam uwazac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2019-09-18
*.173.160.*
Profesjonalna obsługa Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?