Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.7 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 171
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Łukasz
link | zgłoś
2015-11-03
*.248.254.*
Mogę zapisywać się na specjalistyczne konsultacje lekarskie bez skierowania, rewelacja. Oszczędzam dzięki temu sporo czasu. Nie czekam też w kolejce, żeby lekarz mnie przyjął.Jak do tej pory jedynie w Ogólnopolskim Centrum Medycznym napotkałem tak życzliwe i wyrozumiałe podejście do starszych ludzi [rozwiń/zwiń]
zrozumienie wobec starszych osób, ceny adekwatne do naszych możliwości, szybkie terminy wizyt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2015-11-02
*.248.255.*
Mam wykupiony podstawowy pakiet "Zdrowy Senior" w Ogólnopolskim Centrum Medycznym, bardzo się ucieszyłam z tego, że w ramach pakietu również mój mąż może wykonać badania laboratoryjne
przystępna cena pakietu, krótki czas oczekiwania na wizytę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz58
link | zgłoś
2015-10-29
*.156.227.*
Z placówki Ogólnopolskiego Centrum Medycznego korzystam systematycznie od kilku miesięcy. Jako osoba w podeszłym wieku zdecydowanie polecam innym. Korzystam przede wszystkim z wizyt u geriatry. Bardzo krótki czas oczekiwania na wizytę oraz przystępna cena pozytywnie wyróżnia.
przystępna cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agata343
link | zgłoś
2015-10-29
*.186.119.*
Mój dziadek posiada pakiet medyczny w Ogólnopolskim Centrum Medycznym. Często z nim jadę na badania. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ne tylko brakiem kolejek i kompetencją lekarzy, ale także przyjaznym podejściem do każdego pacjenta. Dla osób starszych jest to szczególnie ważne.
przyjazne podejście do pacjenta, dobra opieka medyczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2015-10-27
*.152.19.*
Słyszałam już nie raz o leczeniu w ramach abonamentów czy pakietów medycznych, ale zawsze myślałam, że nieodzownie to musi być drogie. Byłam mocno zaskoczona, że już za niecałe 160 zł można wykupić w Ogólnopolskim Centrum Medycznym abonament „Senior”.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Witek55
link | zgłoś
2015-10-26
*.156.227.*
Ogólnopolskie Centrum Medyczne zostało mi polecone przez brata ponad pół roku temu. Zapisałem się do geriatry i zostałem bardzo mile zaskoczony. Na wizytę czekałem dosłownie 2 dni. Aktualnie zdecydowałem się na wykupienie u nich pakietu medycznego, który zapewnia dostęp do wielu specjalistów oraz sz [rozwiń/zwiń]
atrakcyjne ceny, bardzo dużo specjalistów oraz szereg badań
według mnie nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni55
link | zgłoś
2015-10-25
*.156.227.*
Z Ogólnopolskiego Centrum Medycznego korzystam od ponad pół roku. Z konsultacji lekarskiej muszę korzystać dosyć często i tym samym postanowiłem wykupić jeden z pakietów abonamentowych. Oferta jest bardzo zróżnicowana, dopasowana do klienta ale najważniejsze - atrakcyjna cenowo.
krótkie oczekiwanie na wizyte, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodek
link | zgłoś
2015-10-24
*.156.227.*
Systematycznie korzystam z jednego z pakietów abonamentowych jakie oferuje Ogólnopolskie Centrum Medyczne. W pakiecie posiadam szereg badań oraz szeroki zakres konsultacji ze specjalistami. Warto dodać, że na wizytę bardzo krótko się czeka. Placówki OCM są godne polecenia.
krótki czas oczekiwania na wizytę/badania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2015-10-23
*.172.236.*
Szukaliśmy dla mojej mamy geriatry w okolicy, ale bezskutecznie. Dopiero w Ogólnopolskim Centrum Medycznym udało się znaleźć fachowca, który pojął się kompleksowego leczenia 78-latki i to w przystępnej cenie. Dziękuję w imieniu swoim i mamy.
znakomita opieka dla starszych osób, ceny nie są wygórowane, szeroki zakres usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolesław śliwiński
link | zgłoś
2015-10-22
*.152.18.*
Jestem zadowolony z faktu, że mam dostęp do geriatry, na wizytę nie czeka się zbyt długo, najwyżej klika dni. Miałem również okazję odbycia kilku konsultacji w Ogólnopolskim Centrum Medycznym u dietetyka, pomógł mi bez lekarstw obniżyć poziom cholesterolu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
marcin
link | zgłoś
2015-10-22
*.152.19.*
Placówka do której chodzę jest świetnie wyposażona. Ceny pakietów przystępne, wziąwszy pod uwagę zakres usług w pakiecie, naprawdę się opłąca.
do ceny usług, miło, rzetelnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzenka
link | zgłoś
2015-10-20
*.47.42.*
Znakomity pomysł z odrębnymi pakietami tematycznym dla Pań i Panów. Na coś takiego czekaliśmy wraz z mężem, wyspecjalizowana, kompleksowa opieka, ukierunkowana dokładnie na nasze potrzeby. Widać, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne naprawdę rozumie oczekiwania pacjenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2015-10-20
*.248.254.*
Bardzo przyjemna atmosfera i życzliwa- przede wszystkim to pozytywnie wyróżnia Ogólnopolskie Centrum Medyczne. Lekarze są dokładni i kompetentni, otwarci na potrzeby starszych osób.
pozytywna atmosfera, niskie koszty leczenia dzięki pakietom, dobrzy specjaliści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...