Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.7 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 179
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Witek55
link | zgłoś
2015-10-26
*.156.227.*
Ogólnopolskie Centrum Medyczne zostało mi polecone przez brata ponad pół roku temu. Zapisałem się do geriatry i zostałem bardzo mile zaskoczony. Na wizytę czekałem dosłownie 2 dni. Aktualnie zdecydowałem się na wykupienie u nich pakietu medycznego, który zapewnia dostęp do wielu specjalistów oraz sz [rozwiń/zwiń]
atrakcyjne ceny, bardzo dużo specjalistów oraz szereg badań
według mnie nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni55
link | zgłoś
2015-10-25
*.156.227.*
Z Ogólnopolskiego Centrum Medycznego korzystam od ponad pół roku. Z konsultacji lekarskiej muszę korzystać dosyć często i tym samym postanowiłem wykupić jeden z pakietów abonamentowych. Oferta jest bardzo zróżnicowana, dopasowana do klienta ale najważniejsze - atrakcyjna cenowo.
krótkie oczekiwanie na wizyte, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodek
link | zgłoś
2015-10-24
*.156.227.*
Systematycznie korzystam z jednego z pakietów abonamentowych jakie oferuje Ogólnopolskie Centrum Medyczne. W pakiecie posiadam szereg badań oraz szeroki zakres konsultacji ze specjalistami. Warto dodać, że na wizytę bardzo krótko się czeka. Placówki OCM są godne polecenia.
krótki czas oczekiwania na wizytę/badania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2015-10-23
*.172.236.*
Szukaliśmy dla mojej mamy geriatry w okolicy, ale bezskutecznie. Dopiero w Ogólnopolskim Centrum Medycznym udało się znaleźć fachowca, który pojął się kompleksowego leczenia 78-latki i to w przystępnej cenie. Dziękuję w imieniu swoim i mamy.
znakomita opieka dla starszych osób, ceny nie są wygórowane, szeroki zakres usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolesław śliwiński
link | zgłoś
2015-10-22
*.152.18.*
Jestem zadowolony z faktu, że mam dostęp do geriatry, na wizytę nie czeka się zbyt długo, najwyżej klika dni. Miałem również okazję odbycia kilku konsultacji w Ogólnopolskim Centrum Medycznym u dietetyka, pomógł mi bez lekarstw obniżyć poziom cholesterolu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
marcin
link | zgłoś
2015-10-22
*.152.19.*
Placówka do której chodzę jest świetnie wyposażona. Ceny pakietów przystępne, wziąwszy pod uwagę zakres usług w pakiecie, naprawdę się opłąca.
do ceny usług, miło, rzetelnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzenka
link | zgłoś
2015-10-20
*.47.42.*
Znakomity pomysł z odrębnymi pakietami tematycznym dla Pań i Panów. Na coś takiego czekaliśmy wraz z mężem, wyspecjalizowana, kompleksowa opieka, ukierunkowana dokładnie na nasze potrzeby. Widać, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne naprawdę rozumie oczekiwania pacjenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2015-10-20
*.248.254.*
Bardzo przyjemna atmosfera i życzliwa- przede wszystkim to pozytywnie wyróżnia Ogólnopolskie Centrum Medyczne. Lekarze są dokładni i kompetentni, otwarci na potrzeby starszych osób.
pozytywna atmosfera, niskie koszty leczenia dzięki pakietom, dobrzy specjaliści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek I.
link | zgłoś
2015-10-19
*.231.53.*
Mają dobrze wyposarzone pomieszczenia i wyspecjalizowaną kadrę. Jako jesyny ośrodek w Polsce specjalizują się w różengo rodzaju schorzeniach osób starszych.
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OCM Warto zadbać o swoje zdrowie
link | zgłoś
2015-10-16
*.13.67.*
Pierwsze Polskie Centrum Medyczne specjalizujące się w Geriatrii.
Profesjonalizm
Leczenie tylko i wyłącznie osób 50+
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...