Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 253
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
m.okrasa
link | zgłoś
2016-02-20
*.152.19.*
Leczę tarczycę w Endomed, jestem zadowolona bo otrzymałam kompleksową pomoc w zakresie swojej choroby. Z początku opłata za abonament wydawała mi się dużym wydatkiem, ale teraz na 2 lata płacenie za lekarzy mam z głowy. Dobrze, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne jest też u nas- w Trójmieście.
dużo placówek w całej Polsce, dobrzy lekarze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2016-02-14
*.172.239.*
Byłem w Polmed w Warszawie i to już nie raz, Internista przyjął mnie z dnia na dzień, konsultacja u okulisty w ciągu niespełna tygodnia. Kiedy nabywałem pakiet, doradzono mi rzetelnie, bez nacisku na droższy, dlatego uważam, ze Ogólnopolskie Centrum Medyczne to 100% możliwości najlepszego leczenia, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogusz62
link | zgłoś
2016-02-14
*.172.239.*
O to chodzi! Wyspecjalizowana opieka dla nas-adekwatnie do wieku, chorób, samopoczucia. Ogólnopolskie Centrum Medyczne dysponuje licznymi, świetnie przygotowanymi placówkami.
ukierunkowanie na starsze osoby, zespół dobrych secjalistów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-02-14
*.47.47.*
Nie jestem już tak młody żeby stać godzinami w kolejce przed gabinetem... Wykupiłem pakiet senior w Ogólnopolskim Centrum medycznym i w ten sposob pozbyłem się tego problemu raz na zawsze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2016-02-12
*.172.238.*
Miałam spotkanie z przedstawicielem OCM. Poznałam ofertę, jest interesująca, ale jeżeli wykupię jakiś pakiet czy abonament to z góry za rok jest wymagana płatność. Przemyślę sprawę bo to co proponuje Ogólnopolskie Centrum Medyczne, czyli abonamenty senior uważam za propozycję w sam raz dla siebie.
interesująca oferta dla seniorów, dużo placówek w całej Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
nadia
link | zgłoś
2016-02-12
*.152.18.*
Czemu tak uważasz? Póki co znam Ogólnopolskie Centrum Medyczne jedynie z informacji w Internecie. Nie byłam tam jeszcze, a zastanawiam się czy warto skorzystać z usług firmy, bo państwo leczyć się już nie chcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorota
link | zgłoś
2016-02-07
*.152.19.*
warto, żeby Pan wykupił sobie abonament, Ogólnopolskie Centrum Medyczne ma je w różnych cenach i o różnym zakresie.Będzie Pan miał zdrowie cały czas pod kontrolą, jeśli niezbędne okaże się leczenie, gwarancja, że zostanie Pan błyskawicznie przyjęty do lekarza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
łukasz
link | zgłoś
2016-02-05
*.152.18.*
Jestem po poważnej chorobie. W ubiegłym miesiącu wykupiłem w Ogólnopolskim Centrum Medycznym przegląd stanu zdrowia- na rok czasu. Bardzo mi się to przyda. Wiele badań mam już za sobą. Poszło sprawnie, bez żadnych kolejek.
przystępne terminy, świetny kontakt z firmą, bogata oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majkel
link | zgłoś
2016-02-04
*.61.140.*
w szpitalu prakim... jak ja sie cieszylem ze jest OCM dzieki temu chyba tylko mnie odratowali! jako pracownik mam tam pakiet a nie chcialbym wpasc pod noz tym rzeznikom z NFZ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alik61
link | zgłoś
2016-02-04
*.248.254.*
Nie byłam na Nowowiejskiej, na razie w Multimed tylko, też bardzo chwalę obsługę, sprawnie i miło można załatwić każdą sprawę. W perspektywie mam rehabilitację, Ogólnopolskie Centrum Medyczne zaproponowało mi na Bemowie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Stanisława Gocław
link | zgłoś
2016-02-04
*.13.67.*
W szpitalu tylko Tomografia oraz RTG podobno negocjują USG. Ja korzystam i tak jak chce szybko interista to Boramed ale najlepszych lekarzy Ogólnopolskie centrum medyczne ma w placówce partnerskiej na Nowowiejskiej 10 super kadra i jeszcze sympatyczniejsze panie w recepcji pozdroawiam
czas oczekiwania i elestyczność oferty
opłata roczna, bądź dwuletnia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna
link | zgłoś
2016-02-03
*.172.237.*
Jakie usługi są dostępne w Szpitalu Praskim? Tu mam najbliżej i niedawno się dowiedziałam że Ogólnopolskie Centrum Medyczne również tutaj świadczy usługi. Byłam na ciekawym spotkaniu ostatnio, chcę wykupić pakiet. Opłaca się?
dużo placówek, usługi w abonamentach, dla osób 50+ ciekawa oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2016-01-31
*.47.38.*
jestem czlowiekiem zajetym ale niestety mam problemy zdrowotne... bałem sie iz OCM nie spelni moich oczekiwan co do kadry czy czasu przyjec ale jestem mile zaskoczony dlatego goraco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...