Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.7 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 171
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Alicja
link | zgłoś
2019-06-25
*:1d3b:c189:*
20.09.2018 podpisałam umowę z firmą OCM na świadczenia medyczne w ramach abonamentu "Zdrowy Senior Plus". Na początku usługa była realizowana wzorowo, ale obecnie drugi tydzień czekam na ustalenie wizyty. Infolinia nie działa, nie odpowiadają na maile, od kwietnia nie istnieje siedziba OCM w Warszaw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.217.*
Opinie o firmie widziałam już różne, ale tak na prawdę powinniśmy ich ocenić jak sami skorzystamy. Jestem jedną z tych osób, którą "zwerbowali" do siebie i jestem pozytywnie zaskoczona. Nigdy nie miałam problemu z kontaktem, terminem, czy lokalizacją. Gdyby nie to, że wyjeżdżam do Szwajcarii na pewn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kameleon
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.168.*
jestem w centrum prawie 4 lata, dzwoniła już do mnie moje opiekunka i przedstawiła mi warunki przedłużenia umowy, na pewno się na to zdecyduje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.176.*
Razem z mężem wykupiliśmy pakiet badań hormonalnych, placówka którą wskazała nam konsultantka, była otwarta w sobotę więc już dzisiaj mam wyniki. Wszystko w normie, więc jest dobrze.
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2019-06-10
*.254.128.*
Od pobrania krwi do wizyty lekarskiej wszystko na wysokim poziomie. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ZIUTEK19
link | zgłoś
2019-06-10
*.248.153.*
OD 2016ROKU MAM WYKUPIONY PAKIET "ZDROWY SENIOR PLUS"PIERWSZE LATA BYŁY W MIARĘ ZNOŚNE,LECZ W TYM ROKU,A SZCZEGÓLNIE OSTATNI MIESIĄC TO KATASTROFA.DO BIURA OBSŁUGI NIE MA SZANS SIĘ DODZWONIĆ,NA E-MAILE NIE ODPOWIADAJĄ,NA ZŁOŻONE KILKAKROTNE REKLAMACJE(PIERWSZA W LUTYM TEGO ROKU) BRAK ODPOWIEDZI,NA Z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2019-06-07
*.173.176.*
Wykupiłam u nich badania na gruponie, następnego dnia mogłam już się udać do laboratorium a wyniki otrzymałem 3 dni później na maila, na pewno wróce
wszystko wykonane od ręki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-06-06
*.173.184.*
Obsluga na wysokim poziomie,wszystko szybko sprawnie. Panie na infolinii bardzo serdeczne i pomocne.Polecam ta placówke
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2019-06-06
*.254.128.*
Badania z grouponu zawsze na czas.
CZAS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumiła
link | zgłoś
2019-06-06
*.53.36.*
Korzystam z abonamentu wraz z moim mężem, nigdy nie było problemu z umówieniem nas na wizytę, po pewnym czasie sami się rejestrowaliśmy już sami w przychodni i potwierdzaliśmy tylko wizytę w centrum. Ułatwia to życie
Prosty i szybki dostęp po lekarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Eugeniusz
link | zgłoś
2019-06-05
*.72.198.*
Mam jak najgorszą opinię o działaniu firmy OCM. Na prezentacjach przedstawiciel firmy opowiada rzeczy,nie pokrywające się później z rzeczywistością. Niestety,nieopatrznie podpisałem umowę z przedstawicielem firmy OCM, i zawierzyłem jego słowom, nie czytając dokładnie umowy.Po rozwiązaniu przeze mn [rozwiń/zwiń]
Brak
Patrzą tylko na swój zysk.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-05-20
*.47.128.*
Od półtora miesiąca walczę o zwrot środków z niewykorzystanego pakietu medycznego po babci która zmarła. Wysłałam rozwiązanie umowy i dostałam maila że w ciągu 30 dni będzie zwrot i od tej pory nikt nie odpisuje na moje maile.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leokadia_Pawluk_39
link | zgłoś
2019-04-17
*.144.86.*
jESTEM bardzo zadowolona z czasu oczekiwania na specjalistów a sami bardzo przyjaźni to dr Śnieg, dr Bartosz oraz geriatra z Kobielskiej Proniewska - bardzo przyjazna iwnikliwa Pani doktor.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...