Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.5 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 218
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tally
link | zgłoś
2019-07-26
*.173.185.*
Wykonywałem od nich badania z serwisu GROUPON, rejestracja przez maila bardzo ułatwia zgłoszenie, w przeciągu 20 minut dostałem odpowiedź, że już mogę się zgłosić na badania do punktu zaraz obok mojej pracy. Wyniki już na następny dzień i w ciągu 2 dni głowa spokojna bo przegląd ciała zrobiony. Co d [rozwiń/zwiń]
bardzo szybka odpowiedź, wysoka jakość obsługi, bardzo dobre ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Muse
link | zgłoś
2019-07-25
*.254.129.*
Wizyta u nich to sama przyjemność, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łucjan
link | zgłoś
2019-07-24
*.243.63.*
Wykupiłem abonament na 4 lata i chcę zrezygnowac z usług,co jest zagwarantowane w umowie.W maju złożyłeb rezygnację i mimo ponad leń do dzisiaj nie mam odpowiedzi i zwrotu części pieniędzy.Siedzibą firmy nieaktualna Oszuści
Oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2019-07-24
*.173.160.*
Bardzo szybko działają
Natychmiastowe działanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arturo
link | zgłoś
2019-07-23
*.173.169.*
Jestem ich pacjentem od kilku lat i zawsze sobie chwalę ich usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anna
link | zgłoś
2019-07-22
*.173.168.*
Skorzystałam z badań na grouponie, całość przeszła sprawnie i na następny dzień mogłam już odebrać wyniki, gorąco polecam.
Czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2019-07-20
*.238.180.*
Wykupiłam abonament "Zdrowy Senior plus"20.11.2015r niestety aż na 4 lata. Przede wszystkim konsultacje z lekarzami specjalistami są realizowane bez ciągłości(częste zmiany personalne)bez możliwości uzyskania skierowań lub nawet prostej recepty. Skazuje to zwł. osoby starsze (jestem po 70-ce) do b [rozwiń/zwiń]
zachęcająca oferta, szkoda że niedokładna
częściowa niezgodność z umową, właściwie to przez 4 lata tylko jeden lekarz mi pomógł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2019-07-18
*.173.170.*
Sprawna pomoc i holistyczne podejście to ich hasła reklamowe które w pełni odzwierciedlają podejście do Pacjenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-07-17
*.254.132.*
Wykupiłam pakiet Zdrowy senior za 6800 zł na 4 lata w lipcu 2018. W ubiegłym roku wszystko było ok. Problemy zaczęły się od tego roku.Nie mogę się dodzwonić, nie mam odpowiedzi na e-maile. Kiedy udało mi się w końcu umówić wizytę , została ona odwołana. Ta firma jest bardzo nie uczciwa i poluje na s [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HPaź
link | zgłoś
2019-07-15
*.173.161.*
Placówka na bardzo wysokim poziomie Polecam
Wysoki pozim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
InnKaz
link | zgłoś
2019-07-15
*.173.161.*
Kierując skię do nowej placówki załatwiłem wszysto na raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majk
link | zgłoś
2019-07-15
*.173.186.*
Realizacja wykupionych badań w ciągu 3 dni. Na pewno wrócę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zachar
link | zgłoś
2019-07-11
*.173.186.*
Wykupiłem pakiet rodzicom, korzystają, czują się lepiej i znacznie poprawiły się ich wyniki. Tak że uważam, że warto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...