Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

3.9 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 376
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ula
link | zgłoś
2019-11-28
*.210.217.*
Że też Państwu nie wstyd nękać starszych ludzi telefonami i namawiać ich na coś, czego nie potrzebują…
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwonka
link | zgłoś
2019-11-28
*.171.152.*
Nagabywanie starszych osób i namawianie ich na podpisanie umowy na usługi, których nie potrzebują jest ciosem poniżej pasa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roxy
link | zgłoś
2019-11-27
*.210.217.*
Odradzam – firma niepoważna, licząca na zysk kosztem innych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Erwin
link | zgłoś
2019-11-27
*.171.152.*
Umowę podpisałem, zapłaciłem niemało, ale z pakietu korzystać oczywiście nie mogę, bo kontakt z firmą jest mocno utrudniony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2019-11-26
*.253.205.*
Firma w sposób nieuczciwy pozyskuje klientów, śmiem twierdzić, że poniekąd wprowadza ich w błąd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANONIM
link | zgłoś
2019-11-26
*.187.168.*
Niestety, ja również na temat firmy nie mam pozytywnego zdania. Wydzwania do osób starszych próbując nakłonić je na podpisanie umowy naprawdę niekorzystnej i kosztownej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2019-11-25
*.9.114.*
Ceny pakietów bardzo wysokie. Moim zdaniem niewarte swej ceny…
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NICK
link | zgłoś
2019-11-25
*.187.168.*
Nie mogę na temat tej firmy powiedzieć niczego pozytywnego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-11-25
*.171.152.*
OCM gra wyjątkowo nieuczciwie. Cieszę się, że sprawą zainteresował się UOKIK i prokuratura.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-11-21
*.171.152.*
Obecnie, nie polecam podpisywania z tą firmą umów. Miesięczny abonament jest drogi, a nawet za bardzo skorzystać z niego nie można, bo telefony milczą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-11-20
*.187.168.*
O OCM zrobiło się ostatnio głośno za sprawą prokuratury. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2019-11-19
*:940a:268b:*
Nie uważam, aby korzystanie z usług tej firmy było dobrym pomysłem. Zresztą, sam fakt że zainteresowała się nią prokuratura i uokik nie za dobrze o niej świadczy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Erka
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.192.*
Po kilku latach ich opieki na pewno nie wrócę do Państwówki i tych kolejek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?