Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.5 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 218
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jeremiasz
link | zgłoś
2019-07-03
*.173.185.*
Bywam u nich regularnie, zawsze wyciągają pomocną dłoń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2019-07-03
*.173.201.*
Korzystam z ich usług regularnie i bardzo mi to pasuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2019-07-02
*.173.200.*
Byłem, sprawdziłem i piszę. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Wyniki na następny dzień. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-07-02
*.173.177.*
profesjonalizm i jakosc z jaka wykonywane sa badania jest na najwyzszym poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2019-06-28
*.173.201.*
Korzystam regularnie z ich usług i jestem bardzo zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Grażyna
link | zgłoś
2019-06-27
*:7c44:e39f:*
Zakupiłam pakiet „Zdrowy Senior plus” za 6800 zł na 4 lata. Infolinia OCM nie działa, nie odpowiada telefon „opiekuna”, nie odpowiadają na maile. Najgorsze jest to, że wykorzystano osoby najsłabsze – osoby stare, schorowane i często ubogie (niektórzy wzięli kredyt na zakup abonamentu „Zdrowy Senior [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2019-06-26
*.144.86.*
Dnia wczorajszego zakończył się mój dwuletni pakiet za który zapłaciłam 4500 złotych. I jestem bardzo zadowolona z tych dwóch lat i już tłumaczę dlaczego. Z usług OCM-u korzystałam regularnie (średnio 2 razy w miesiącu), korzystałam z rehabilitacji, z specjalistów, z badań i z wizyt profesorskich, p [rozwiń/zwiń]
Oszczędność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2019-06-25
*.173.176.*
Najlepsza służba zdrowia w Warszawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2019-06-25
*:1d3b:c189:*
20.09.2018 podpisałam umowę z firmą OCM na świadczenia medyczne w ramach abonamentu "Zdrowy Senior Plus". Na początku usługa była realizowana wzorowo, ale obecnie drugi tydzień czekam na ustalenie wizyty. Infolinia nie działa, nie odpowiadają na maile, od kwietnia nie istnieje siedziba OCM w Warszaw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.217.*
Opinie o firmie widziałam już różne, ale tak na prawdę powinniśmy ich ocenić jak sami skorzystamy. Jestem jedną z tych osób, którą "zwerbowali" do siebie i jestem pozytywnie zaskoczona. Nigdy nie miałam problemu z kontaktem, terminem, czy lokalizacją. Gdyby nie to, że wyjeżdżam do Szwajcarii na pewn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kameleon
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.168.*
jestem w centrum prawie 4 lata, dzwoniła już do mnie moje opiekunka i przedstawiła mi warunki przedłużenia umowy, na pewno się na to zdecyduje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-06-10
*.173.176.*
Razem z mężem wykupiliśmy pakiet badań hormonalnych, placówka którą wskazała nam konsultantka, była otwarta w sobotę więc już dzisiaj mam wyniki. Wszystko w normie, więc jest dobrze.
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2019-06-10
*.254.128.*
Od pobrania krwi do wizyty lekarskiej wszystko na wysokim poziomie. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...