Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.7 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 171
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
stasiek.staszek
link | zgłoś
2016-04-12
*.172.239.*
Ze swojego doświadczenia powiem, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne dotrzymuje terminów zgodnie z umową- a leczę się w Tarnowie. Na pewno zależy to od lokalizacji, jednak ja nie mam zastrzeżeń. Do jakości usług również.
dobrze zlokalizowane, nowoczesne placówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zagorskidamian
link | zgłoś
2016-04-07
*.152.19.*
W moim przypadku maksymalne opóźnienie wynosiło 2-3 dni, ale leczę się w Warszawie i bardzo mi zależało aby wizyta odbyła się w Centrum Medycznym Bemowo. Mam tam zaufanego lekarza, placówka blisko miejsca zamieszkania. Nie narzekam więc na Ogólnopolskie Centrum Medyczne, gdzie indziej i tak nie dost [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina 23
link | zgłoś
2016-03-31
*.248.254.*
Okazało się, że nawet starsze osoby mogą, a wręcz powinny ćwiczyć. Dowiedziałam się gdy babcia zaczęła korzystać z rehabilitacji w Ogólnopolskim Centrum Medycznym. Dopasowano dla niej terapię ruchem, raz na 2 tygodnie jest u fizjoterapeuty, niektóre ćwiczenia wykonuje też w domu zgodnie z zaleceniam [rozwiń/zwiń]
skuteczne metody terapeutyczne, dobre placówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2016-03-30
*.248.254.*
Nad tym trzeba popracować (płatności, długości umów). Natomiast nic złego nie powiem o samych usługach. My z mężem odkładaliśmy sobie pieniądze, zdecydowaliśmy się finalnie na pakiet rehabilitacyjny. Już pierwsza wizyta u dr Pawlika pozwoliła podjęcie właściwych kroków ku odzyskaniu sprawności, świe [rozwiń/zwiń]
umowa na 2-4 lata
ciekawe pakiety tematyczne, wielu specjlaistó
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nika.w45
link | zgłoś
2016-03-29
*.248.255.*
Też uważam, że jednorazowa opłata nie jest na naszą kieszeń, emerytury moich rodziców wynoszą mniej więcej 1700 zł, ja sama zarabiam niewiele więcej. Sam pomysł, aby Ogólnopolskie Medyczne było przyjazną siecią, dobrze wyposażonych placówek medycznych dla seniorów, zaimponował mi natomiast.
pomysłowo opracowane leczenie, ciekawa oferta, szereg dobrych placówek
zbyt duże pieniądze jak na jednorazową zapłatę, długotrwałe umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
katarzyna
link | zgłoś
2016-03-26
*.172.232.*
Odwiedziłam Ogólnopolskie Centrum Medyczne z moją mamą w celu informacyjnym. Kultura i uprzejmość na najwyższym poziomie, jednak nie wykupiłyśmy jeszcze żadnej z usług. Nie udało się wynegocjować krótszego okresu umowy albo opłat miesięcznych.
zadbane placówki, wysoki poziom obsługi, szeroka oferta
Płatności- z góry, długi okres umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2016-03-25
*.152.18.*
Bez cienia wątpliwości Ogólnopolskie Centrum Medyczne pomogło rodzicom. Fachowa opieka geriatry, dr Proniewskiej zwłaszcza. Trafne diagnozy, natychmiastowa realizacja badań. Opłacało się wykupić abonament w OCM.
geriatra- opieka specjalistyczna, w abonamencie specjaliści i badania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2016-03-24
*.248.255.*
Laboratoria z miłą obsługą- Synewvo bardzo chwalę. Na wizytach zaś bywam najczęściej przy ul. Bazarowej (Łódź, szpital św. Rodziny). Polecam abonamenty, w pierwszej chwili wydawały się drogie, ale rocznie czy na 2-4 lata koszt za wysoki nie jest. Tylko że wydatek z góry jest znaczący.
personel znakomity, kultura, żadnych kolejek
trzeba zapłacić za dłuższy okres, limity
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
artur
link | zgłoś
2016-03-20
*.248.255.*
Widzieliśmy listę placówek w całym kraju, o wielu z nich słyszałem, a w Centermed byłem już raz na prywatnej wizycie. M.in. dlatego zainteresowaliśmy się z żoną abonamentami w Ogólnopolskim Centrum Medycznym
dobre placówki ze znakomitym wyposażeniem, usługi w pakietach- niższa cena
niektóre konsultacje/poradnie mają zbyt niski limit w abonamentach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzeskowiak
link | zgłoś
2016-03-19
*.172.234.*
Zauważyłem, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne współpracuje tylko z dobrymi placówkami,niezależnie od lokalizacji. My korzystam z badań w Synevo oraz wizyt u specjalistów w Multimed. May już tam zaufanych lekarzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Alek
link | zgłoś
2016-03-19
*.172.234.*
Mogę pochwalić krakowskie placówki, w kilku byłem, m.in. Med All oraz Scanmed. Najdłuższy czas oczekiwania na wizytę wynosił 5 dni nie licząc weekendu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kowalskabb
link | zgłoś
2016-03-17
*.172.237.*
Mieszkam w Markach, więc najbliżej mam do warszawskich placówek. Byłam na badaniach- bezpłatnych w ramach spotkania o profilaktyce zdrowia. Poznałam ofertę. To dobrze, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne przygotowało tak różne propozycje dla starszych ludzi, wiele badań i specjalistycznych konsultacji [rozwiń/zwiń]
różnorodność usług medycznych, dobre placówki, oferta dla seniorów
brak rezonansu w ofercie, wysokie ceny rozszerzonych abonamentów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natalia sciborska
link | zgłoś
2016-03-13
*.152.19.*
W Klinice Krakowskiej są też świetni lekarze (na miejscu wszyscy specjaliści).Ogólnopolskie Centrum Medyczne ma z nimi podpisaną umowę i tam też są realizowane usługi w abonamentach oraz pakietach
wszyscy lekarze w jednej placówce, szeroki zakres badań i konsultacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...