Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

3.9 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 375
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bogna
link | zgłoś
2019-11-15
*.173.193.*
Badania wykonane i po 3 dniach wyniki, taka przychodnię warto polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-11-15
*.173.193.*
Ta rejestracja telefoniczna to zbawienie, nie trzeba stać w kolejkach, czy szukać najlepszego terminu, bo oni wszystko za Ciebie załatwiają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2019-11-15
*.173.160.*
Zupełnie inny poziom leczenia, polecam
wysoki poziom obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ignac
link | zgłoś
2019-11-15
*.173.160.*
Miejsce przyjemne, obsługa znakomita za taki poziom warto zapłacić
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olaf
link | zgłoś
2019-11-15
*.173.169.*
Tak drogo, Tak namawiaja, Tak warto, Tak w słusznej sprawie. Uważam że zdrowie jest najważniejsze więc nie chce na tym oszczędzać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2019-11-15
*.173.169.*
Brak kolejek, wygodne umawianie telefoniczne i olbrzymi zakres to coś za co warto zapłacić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena
link | zgłoś
2019-11-15
*.254.129.*
Można o nich mówić wiele, ale tak na prawdę działają na rzecz seniorów, sama się przekonałam i wspieram ich na 100%, bo działają w słusznej sprawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-11-14
*.187.168.*
Czuję się przez tą firmę oszukany. Telefony milczą, nie można się do niej dodzwonić, a pieniądze co miesiąc należy płacić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natan
link | zgłoś
2019-11-13
*:58b2:480b:*
Nie można się dodzwonić i tym samym korzystać z wykupionych pakietów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2019-11-07
*.72.28.*
od trzech miesięcy nie mogę się dodzwonić. Połączenie jest po kilku minutach odłączane. tyle wydałam pieniędzy i brak zobowiązań ze strony firmy . Nie polecam!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grossen
link | zgłoś
2019-11-07
*.9.115.*
Płatność z góry za pakiet kosztujący kilka tysięcy? Kogo na to stać? A oferta skierowana dla osób starszych na emeryturze głównie. Naciąganie staruszków pełną parą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gesko
link | zgłoś
2019-11-06
*.50.79.*
Przecież ta firma to jeden wielki przekręt. Sprawą już zajmuje się Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów, bo kontakt z firmą się urwał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2019-11-04
*.173.177.*
KOMPLEKSOWOSC to coś co wyróznia tą firmę, mam badania, mam lekarza, mam diagnozę i jestem odpowiednio leczona a to chyba najważniejsze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?