Opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

4.5 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 218
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
ocm24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
bklon_goclaw
link | zgłoś
2017-10-24
*.254.129.*
W miejscu mojego zamieszkania prawie wszyscy specjalisci oraz badania(alab, boramed) Tylko do geriatry i na rehabilitację korzystam w poradni na Brzeskiej. U geriatry byłam dwa razy, pierwsza wizyta godzinna przed wizytą było ekg. (tak jak obiecywali na spotkaniu) Poziom wizyty oceniam na b.dobry. [rozwiń/zwiń]
dostępnosc lekarzy i usług w Warszawie, bardzo szybki czas wizyt
brak iniekci dostawowych,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wanda50
link | zgłoś
2017-08-16
*.144.86.*
umowę podpisałam w pod koniec 2016 i jestem bardzo zadowolona. Szczególnie z poradni geriatrycznej oraz dr Bartosza na Brzeskiej. Nawet poleciłam jednej osobie kupno takich usług. a moja córka robiła badania hormonalnbe z groupona i też nie było problemów.
bardzo szybkie realizowanie wizyt lekarskich, badań krwi w Warszawie
brak renozansu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2017-01-09
*.180.213.*
skorzystałem z groupona z badań nowotworowych w synevo. Szybko, w miarę tanio i
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA-1945
link | zgłoś
2016-05-18
*.13.67.*
Ja korzystam i w Zabrzu i w Bytomiu. W Zabrzyu czeka się dłużej koło tygodnia, ale w Bytomiu szybko wszystko. Do świetnego geriatry musiałam jechać do Katowic ale lekarz bardzoszybko ustalił proces leczenia (miałam badania od nich) i mimo, że jechałam to jest bardzo zadowolona!!!!
geriatra, badania wstępne
kosztowne, dojazd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marlena zych
link | zgłoś
2016-04-28
*.172.239.*
Byłam na przysługującej mi w abonamencie wizyty u dietetyka. Konsultacja świetna, każda moja wątpliwość została wyjaśniona, porady wartościowe i co najważniejsze- realne do wdrożenia w codziennym życiu. Inni specjaliści, z którymi miałam styczność przez Ogólnopolskie Centrum Medyczne również są znak [rozwiń/zwiń]
świetni fachowcy, klarowna umowa świadczenia usług
limity
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
krzysiek wasiak
link | zgłoś
2016-04-23
*.152.18.*
W Warszawskim Centrum Zdrowia udało mi się odbyć 2 konsultacje jednego dnia, placówka dobrze wyposażona, pełny komfort dla pacjenta i uprzejmość ze strony personelu, z czym bywa różnie w państwowej służbie zdrowia. Oczywiście wybrać się tam może każdy, jednak Ogólnopolskie Centrum Medyczne pozwala [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna K
link | zgłoś
2016-04-21
*.152.18.*
Jeśli mam czekać na wizytę miesiąc bądź dłużej i dalej zmagać się z chorobą bez fachowej pomocy, wolę zapłacić, szanuję swoje zdrowie. Wybrałam Ogólnopolskie Centrum Medyczne, ponieważ ma pakiety dostosowane do wieku pacjentów, skupione wokół najczęstszych u seniorów chorób.
leczenie chorób wieku starczego, wiele specjalizacji, geriatra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalina
link | zgłoś
2016-04-13
*.248.255.*
W pełni korzystam z abonamentu „Zdrowie Plus” zakupionego na początku bieżącego roku. W młodości praktycznie nie chorowałam, ale kiedy w starszym wieku pojawiły się pierwsze kłopoty zdrowotne usługi NFZ bardzo mnie rozczarowały. Dlatego postanowiłam poznać bliżej Ogólnopolskie Centrum Medyczne. Duż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stasiek.staszek
link | zgłoś
2016-04-12
*.172.239.*
Ze swojego doświadczenia powiem, że Ogólnopolskie Centrum Medyczne dotrzymuje terminów zgodnie z umową- a leczę się w Tarnowie. Na pewno zależy to od lokalizacji, jednak ja nie mam zastrzeżeń. Do jakości usług również.
dobrze zlokalizowane, nowoczesne placówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zagorskidamian
link | zgłoś
2016-04-07
*.152.19.*
W moim przypadku maksymalne opóźnienie wynosiło 2-3 dni, ale leczę się w Warszawie i bardzo mi zależało aby wizyta odbyła się w Centrum Medycznym Bemowo. Mam tam zaufanego lekarza, placówka blisko miejsca zamieszkania. Nie narzekam więc na Ogólnopolskie Centrum Medyczne, gdzie indziej i tak nie dost [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paulina 23
link | zgłoś
2016-03-31
*.248.254.*
Okazało się, że nawet starsze osoby mogą, a wręcz powinny ćwiczyć. Dowiedziałam się gdy babcia zaczęła korzystać z rehabilitacji w Ogólnopolskim Centrum Medycznym. Dopasowano dla niej terapię ruchem, raz na 2 tygodnie jest u fizjoterapeuty, niektóre ćwiczenia wykonuje też w domu zgodnie z zaleceniam [rozwiń/zwiń]
skuteczne metody terapeutyczne, dobre placówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2016-03-30
*.248.254.*
Nad tym trzeba popracować (płatności, długości umów). Natomiast nic złego nie powiem o samych usługach. My z mężem odkładaliśmy sobie pieniądze, zdecydowaliśmy się finalnie na pakiet rehabilitacyjny. Już pierwsza wizyta u dr Pawlika pozwoliła podjęcie właściwych kroków ku odzyskaniu sprawności, świe [rozwiń/zwiń]
umowa na 2-4 lata
ciekawe pakiety tematyczne, wielu specjlaistó
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nika.w45
link | zgłoś
2016-03-29
*.248.255.*
Też uważam, że jednorazowa opłata nie jest na naszą kieszeń, emerytury moich rodziców wynoszą mniej więcej 1700 zł, ja sama zarabiam niewiele więcej. Sam pomysł, aby Ogólnopolskie Medyczne było przyjazną siecią, dobrze wyposażonych placówek medycznych dla seniorów, zaimponował mi natomiast.
pomysłowo opracowane leczenie, ciekawa oferta, szereg dobrych placówek
zbyt duże pieniądze jak na jednorazową zapłatę, długotrwałe umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...