Opinie o oleole.pl

4.3 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 7
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
oleole.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
AndyC
link | zgłoś
2018-01-09
*.230.231.*
Jeszcze parę miesięcy temu sklep ten działał dobrze, zamówienia były dostarczane szybko i sprawnie. Niestety, ostatnio jakość usług znacznie się pogorszyła, nie wiadomo dlaczego dzielą zamówienia na części, jedne przysyłają, inne nie. Ostatnio (zamówienie z 17 grudnia 2017) w ogóle nic nie przysłali [rozwiń/zwiń]
brak
dzielenie przesyłek na części, przesyłki niekompletne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2016-10-20
*.7.99.*
Usługa wykonana standardowo.Minusem jest,że klient musi dostosować się do przyjazdu dostawcy najcześciej w godzina pracy.Inne opcje dodatkowo płatne.Dostawa w orginalnym opakowaniu co zwalnia sprzedającego z reklamacji do podpisania w protokole odbioru -) Ogólnie zakupy udane. Polecam gdyz ta forma [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zienko
link | zgłoś
2015-08-29
*.172.247.*
Jakiś czas temu robiłem w OleOle dwukrotnie zakupy, było miło i orzyjemnie, towar brałem na raty, które załatwiłem przez stronę sklepu w 10 minut bez żadnych ceregieli. W sklepie czytelnie i profesjonalnie zrobiona strona. Towar zgodny z opisem napewno nowy, Cena jedna z najniższych na ceneo i tran [rozwiń/zwiń]
Tanio, towar zgodny z opisem, i darmowa dostawa na konkretny dzień, raty w 10 min.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnkaS
link | zgłoś
2014-11-11
*.105.133.*
Zakupy w oleole robiłam dwukrotnie. W obu przypadkach nie było żadnych problemów. Dostawa błyskawiczna, towar zgodny z zamówieniem, cena atrakcyjna. Z całą pewnością jeszcze skorzystam z ich oferty.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pablo
link | zgłoś
2014-11-08
*.251.236.*
Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Kupowałem tam kilka razy i zawsze byłem zadowolony. Reklamację też przeprowadzili pozytywnie, choć sam producent odmówił. Miła obsługa i kontakt. POLECAM ...
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Daniela
link | zgłoś
2014-04-08
*.237.216.*
Potwierdzam - pozytywne opinie na temat oleole.pl to nie przypadek. Robią dobrą robotę. Pozdrawiam
wszystko na plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2014-04-08
*.78.206.*
Polecam zakupy w oleole.pl. Kupiłam u nich pralkę, którą miałam zmaontowaną w łazience na drugi dzień! Tak, to mozliwe! Wszystko dzięki ekspresowej wysyłce. Towar w pełni zabezpieczony!
zabezpieczenie towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...