Opinie o One Day Clinic

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Kategoria:
Szpitale

Strona internetowa:
www.onedayclinic.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Arkadiusz
link | zgłoś
2019-07-30
*.174.156.*
Od zarejestrowania do powrotu do domu wszystko przebiegało sprawnie i bez zastrzeżeń. Klinika jest komfortowa i wyposażona w sprzęt o wysokim standardzie, obsługa troszczy się o pacjenta. Rozmawiając z lekarzami było widać ich profesjonalizm, dlatego przed operacją wiedziałem, że nie ma się czego ob [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa pacjenta, najwyższej jakości sprzęt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2019-07-29
*.134.114.*
Podczas pobytu w OneDayClinic miałam do czynienia z najwyższym poziomem leczenia. Obsługa jest przyjazna oraz profesjonalna, dzięki czemu pacjent czuje się jak u siebie w domu. Po umówieniu się na termin operacji, w pierwszej kolejności wykonano wyspecjalizowane badania okulistyczne, a następnie dob [rozwiń/zwiń]
profesjonalna jakość obsługi i produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-07-24
*.98.103.*
OneDayClinic dobrali kadrę pracowników, którzy mają kwalifikacje na najwyższym poziomie. Plusem jest transport pacjenta, pomoc przy wypełnianiu wszelkiej dokumentacji oraz najważniejszy element – profesjonalna operacja. Podczas pobytu w klinice każdy pacjent zapewniony ma nocleg wraz ze śniadaniem. [rozwiń/zwiń]
transport, personel na najwyższym poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2019-07-23
*.9.238.*
Na operację w OneDayClinic postanowiłem zdecydować się, ponieważ oferowali rozsądną cenę za usunięcie zaćmy. Ponadto opinie na Internecie przekonały mnie, aby wybrać tą placówkę okulistyczną. Ośrodek jest bardzo nowoczesny z najwyższej jakości sprzętem, a obsługa profesjonalna. Kompetencje lekarzy p [rozwiń/zwiń]
cena, profesjonalny personel
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-07-22
*.17.62.*
Do OneDayClinic postanowiłem wybrać z polecenia mojej dobrej znajomej, która 2 lata temu robiła operację zaćmy na lewe oko. Lekarze indywidualnie podchodzą do pacjenta, by dopasować się do jego potrzeb. Przed zabiegiem lekarz pomógł dobrać mi odpowiednią soczewkę po wcześniej odbytych badaniach okul [rozwiń/zwiń]
transport, personel, wysoki standard obsługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Natalia
link | zgłoś
2019-07-16
*.196.217.*
Z całego serca polecam wszystkim osobom chorującym na zaćmę. Jeżeli macie jakieś wątpliwości, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nie ma nad czym się zastanawiać. Troska i szacunek do Pacjenta to elementy godne uwagi tej firmy. Świetna opieka medyczna, podczas operacji wiedziałam, że jes [rozwiń/zwiń]
szacunek do pacjenta, profesjonalne usługi, jakość obsługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-07-15
*.93.2.*
Fenomenalna klinika, wysoka kultura osobista, pomoc przy pacjencie, a co najważniejsze ocean wiedzy. Podobno OneDayClinic to jedni z najlepszych, ale z pewnością długo musieli pracować na swój wizerunek. Priorytetem dla mnie był czas oczekiwania – w tym przypadku poniżej 30 dni. Szczerze polecam.
jakość obsługi, czas oczekiwania, cena usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-07-10
*.39.105.*
Placówka na najwyższym poziomie, zarówno pod względem personelu, jak i kadry medycznej. Uczciwe i optymalne ceny, dostępność najlepszych soczewek na rynku. Czas oczekiwania jest ogromnym atutem firmy, w porównaniu do polskich firm czy NFZ, gdzie czas oczekiwania jest kilka razy dłuższy.
czas oczekiwania, ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2019-07-09
*.142.26.*
Wybrałem klinikę OneDayClinic, ponieważ czas oczekiwania był krótki, a opinie w Internecie były wysokie. Przyczyną wizyty była operacja zaćmy, nie zawiodłem się, ponieważ jakość operacji była na najwyższym poziomie. W końcu mówi się, że lekarze z Czech to jedni z najlepszych w Europie w dziedzinie o [rozwiń/zwiń]
krótki czas oczekiwania, przystępne ceny, wysoka jakość obsługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2019-07-08
*.216.35.*
Klinikę okulistyczną OneDayClinic charakteryzuje kadra na bardzo wysokim poziomie. Polecam klinikę, lekarze są profesjonalni, pomogli dobrać odpowiednią soczewkę, z której jestem bardzo zadowolona. Indywidualne podejście do pacjenta, lekarze wysłuchali mnie i pomogli dobrać najlepsze rozwiązanie spe [rozwiń/zwiń]
wysoka jakość soczewek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Czesław
link | zgłoś
2019-05-13
*.239.92.*
W klinice istnieje dobór właściwej soczewki (można wybrać soczewkę ponad standardową z pakietu premium). Założono mi soczewkę z żółtą plamką firmy Alkon. Jedną mam tej firmy już 5 lat i nic się przez ten czas z nią się nie działo. Po założeniu mi drugiej soczewki w końcu widzę świetnie. Jestem już p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2019-04-19
*.186.184.*
Polecam wszystkim chorym na zaćmę skorzystanie z w/w kliniki obsługa wyśmienita pacjęt traktowany jest jak podmiot ,od wyjazdu z domu do powrotu tobą się zajmują, ale najważniejsze efekty sa większe widzenia są większe aniżeli się spodziewałem nosiłem okulary do chodzenia +2,5 a do czytania +4 [rozwiń/zwiń]
szybko,bezboleśnie, komfortowe warunki
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2019-04-03
*.56.39.*
Klinika na wysokim poziomie . Bardzo miła obsługa. Wszyscy przyjaźnie nastawienii. Kierowcy bardzo pomocni i uprzejmi. Szczerze polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...