Opinie o Pakis - Polska Akademia Kultury i sportu

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 77
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
pakis.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
pepo
link | zgłoś
2018-08-04
*.148.168.*
dajcie spokój. kurs instruktora podnoszenia ciężarów on-line? bez praktyki u zawodowca? jak taka osoba ma nauczyć inną czegokolwiek, z teorii? nie polecam i nie marnujcie kasy. pzpc mówi o takich "firma kwiatek" uprawnienia bez racji bytu
zero praktyki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartołd
link | zgłoś
2018-08-02
*.254.224.*
JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE!!! Najpierw na czacie zostałem wprowadzony w błąd, że po ukończeniu kursu OTRZYMAM LICENCJĘ po złożeniu dokumentów do związku sportowego, który zajmuje się interesującą mnie dyscypliną, a następnie otrzymałem przestarzałe, merytorycznie przeciętne materiały... kontakt t [rozwiń/zwiń]
BRAK
Pieniądze wyrzucone w błoto, uprawnienia nie dające możliwości prowadzenie drużyn w rozgrywkach prowadzonych przez polskie związki sportowe, strata czasu i nerwów, tragiczny kontakt z podmiotem...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukasz
link | zgłoś
2018-04-09
*:5cfa:537:*
Witam ,zastanawiam sie o zrobieniu kursu na trenera piłki noznej w PAKIS i tu jest pytanie czy warto ? poniewaz pisalem do PZPN i o nie nie akceptuja tych certyfikatów ,co myslicie o tym ,pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maniek
link | zgłoś
2018-02-10
*.0.127.*
Witam Polaka Akademia Kultury i Sportu ,to świetna szkoła.PO kursie samoobrony szybko otworzyłem szkołę dostając pieniądze z bezrobocia.Dziś mam świetną pracę ,w okolicy cieszę się dużym poważaniem.Bardzo profesjonalne kursy .Polecam,Myślałem ,że opinie to lipa,jednak przekonałem się ,że faktycznie [rozwiń/zwiń]
łatwo o pracę nabyte umiejętności dodatkowa wiedza
dosyć drogie kursy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaczor
link | zgłoś
2017-05-17
*.0.205.*
Byłem kursantem realizującym szkolenie w Polskiej Akademii Kultury i Sportu z dofinansowania z urzędu pracy, gdzie sam urząd polecił mi realizację nauki w w/w placówce. Taka współpraca bardzo mi się podobała. Serdecznie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Gozdu1991
link | zgłoś
2017-05-17
*.236.81.*
Bardzo dobra placówka edukacyjna, ze wszelkimi potrzebnymi wpisami do rejestrów instytucji szkoleniowych, które dają wiarygodność kursów prowadzonych przez internet. Serdecznie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Borek
link | zgłoś
2017-05-17
*.24.68.*
Polecam naukę na platformie. W szybki i konkretny sposób można podnieść swoje kwalifikacje, niezbędne do pracy. Realizację nauki w ten sposób uważam za genialny-elastyczne godziny, to podstawa w dzisiejszych czasach, był to jeden z podstawowych powodów przez które zdecydowałem się na naukę w placówc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bombel
link | zgłoś
2017-05-05
*.0.201.*
Polecam doszkalanie w placówce PAKIS. Realizowałem szkolenie instruktora MMA, trenera personalnego ze środków pozyskanych z urzędu pracy. Praktycznie wszelkie formalności zostały załatwione za mnie. Obsługa bardzo zaangażowana w pomoc kursantowi. Kursy stworzone przez profesjonalistów. Rozwój gwaran [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zow
link | zgłoś
2017-05-05
*.166.53.*
Super placówka, świetnej jakości kursy instruktorskie, zaświadczenie Ministra Edukacji Narodowej, szybka możliwość podwyższania kwalifikacji. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Toni
link | zgłoś
2017-05-02
*.71.39.*
Bardzo polecam naukę w placówce PAKIS! przystępny sposób nauki, cena za kurs instruktorski niewygórowana, przebieg nauki sprawny. Wszystko zgodne z opisem dostępnym na stronie szkoły.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Suchy
link | zgłoś
2017-05-02
*.137.17.*
Kurs w polskiej akademii kultury i sportu przypadł mi do gustu. Mimo, iż jestem osobą przed 50, nauka na platformie nie sprawiła mi problemu, mogłem dostosować szybkość nauki pod moje preferencje i predyspozycje, nie pędząc z materiałem, co spowodowało, że przyswojenie materiału okazało się bardzo e [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2017-04-26
*.23.11.*
Obecnie jestem absolwentem polskiej akademii kultury i sportu. Pakiet interesujących mnie kursów mogłem realizować dzięki dofinansowaniu z urzędu pracy i jego współpracy z tą placówką edukacyjną. Jestem zadowolony z całokształtu i tego jak wyglądała moja nauka. Chciałbym podziękować i polecić innym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baca1990
link | zgłoś
2017-04-26
*.190.155.*
Polecam kursy instruktorskie na Pakis. Z początku nie byłem przekonany do nauki w formie e-learningowej, nie byłem pewny czy oby na pewno warto, jednak kiedy po dogłębnej weryfikacji placówki, wpisów do rejestrów, przeczytaniu licznych referencji od urzędów państwowych, postanowiłem spróbować i zrea [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...