Opinie o Pakis - Polska Akademia Kultury i sportu

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 89
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
pakis.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marta
link | zgłoś
2019-02-25
*.173.241.*
Swoja droga strone z opiniami port..-kons..na ktorej wlasnie jestesmy prowadza oszusci. Wystarczy poszukac w internecie o nich. Opinie nie sa wiarygodne. Przestrzegam przed tym. Mialam okazje na nich trafic... usuwaja wszystkie komentarze na swoj temat. Wystarczy sprobowac dodac jako nowy podmiot ic [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
And1
link | zgłoś
2019-02-25
*.173.241.*
Polecam! Wszystko zgodnie z opisem ze strony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kursant
link | zgłoś
2019-02-25
*:72b:3a6b:*
Zrealizowalem kurs przez urzad pracy. Wszystko poszlo szybko i sprawnie. Moj up wystawil referencje i znalazly sie na stronie w zakladce o nas. Pakis widze ze jako szkola funkcjonuje od chyba 8 lat. Wielu moich znajomych polecalo ich. Ja tez moge smialo polecic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2019-02-21
*.46.0.*
UWAGA! OSTRZEŻENIE! Zostałam poproszona o przesłanie danych osobowych pod pretekstem zwrotu kwoty za niewykorzystany kurs. Mija miesiąc, pieniędzy nie mam. Nie ma informacji po co Pakis moje dane. INFOLINIA tragedia pomoże jeśli chcesz się zapisać, nic więcej nie wiedzą i nie można z nikim innym por [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-02-15
*.175.115.*
Jestem bardzo zadowolona z kursu który ukończyłam. Na samym początku miałam spore wątpliwości co do formy samego szkolenia, ale z reguły wiem, że jak coś jest nowe to ma się obawy. Mnie przekonała zakładka "o nas" na stronie akademii. Należę do osób bardzo ostrożnych i zawsze wszystko sprawdzam. Na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Aneta
link | zgłoś
2019-02-07
*:40cc:21e4:*
Kurs byl meeega na wysokim poziomie. Robilam kurs instruktora fitness i prowadzaca miala 20 letnie doswiadczenie w fitnessie... referencje w zakladce o nas nie sa za darmo... bardzo polecam! Wroce nie raz! Jeszcze raz dziekuje obsludze pakis. Inwestycja w siebie zawsze jest dobra decyzja!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-02-06
*:40cc:21e4:*
Ja jestem mega zajarana kursem instruktora ktory zrobilam w pakisie. Najbardziej profesjonalna szkola z jaka mialam PRZYJEMNOSC wspolpracowac. Z calego serca polecam. Swoja droga to chyba najwieksza szkola sportowa w Polsce z tego co slyszalam.
Najlepsza szkola
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-02-06
*.146.232.*
O co chodzi , podobnie jak Jagoda dostałam wezwanie do zapłaty za kurs,w którym nie brałam udziału . Miał być dofinansowany z Powiatowego Urzędu Pracy , ale ponieważ UP nie posiadał środków to nie przystąpiłam do tego kursu , to chyba oczywiste. Dzwonię i odbiera cały czas ta sama Pani , która nie u [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2019-02-01
*.173.224.*
Jestem stalym klientem w tej akademii. Na poczatku zapisalem sie na kurs trenera personalnego stacjonarnie a potem elearningowo na instruktora kulturystyki. Potrzebowalem dokumentow do pracy. Jestem bardzo zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-02-01
*:320b:e4e4:*
Szczerze polecam. Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Wystarczy wejsc w zakladke o nas i zobaczyc referencje. Referencje nie klamia... Ta strona piwinna sie nazywac "portal-konkurencji" a nie konsumenta :-)) Nie ma innej instytucji z taka iloscia referencji... mowi to samonza siebie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jagoda
link | zgłoś
2019-02-01
*.44.174.*
Uwaga oszuści! Padłam ofiarą wyłudzenia prawie 4 tys. zł za kursy, w których nie brałam udziału. W maju 2018 r. rozważałam udział w kursach PAKIS finansowanych przez Urząd Pracy, jednak się nie zdecydowałam. Nie przyjęłam także oferty rabatu i samodzielnego finansowania kursów. 30 stycznia 2019 r. o [rozwiń/zwiń]
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-01-11
*.47.231.*
Cała działalność, kursy i oferowane przez tą "Akademię" materiały to jeden wielki żart. Cena kompletnie nie adekwatna do jakości. Za kilka teścików, przestarzałe wiadomości, tekst skopiowany i wklejony z różnych internetowych stron naciągają ludzi na duże pieniądze. Informacje w ich materiałach są b [rozwiń/zwiń]
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2018-10-29
*.175.115.*
Robiłem kurs w tej szkole zarówno internetowy jak i stacjonarny i jestem mega zadowolony. Prowadzącym w 1 i 2 kursie byli wykładowcy, którzy zjedli zęby na treningu personalnym. Na pewno nie jeden kurs jeszcze u nich zrobię.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...