Opinie o Pakis - Polska Akademia Kultury i sportu

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 94
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
pakis.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paweł
link | zgłoś
2020-03-02
*:b66:58bc:*
Czy robił tam ktoś przygotowanie motoryczne?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-12-11
*.43.255.*
Instytucja oświatowa działająca od wielu lat, referencji na stronie ponad 50 (pewnie nie wszystkie są wrzucone bo się nie mieszczą), największa szkoła sportowa w Polsce, a kolega poniżej pisze, ze 1 osobowa firma :D - polecam zadzwonić na infolinię do nich i w tle słychać jak ta jedna osoba robi ech [rozwiń/zwiń]
kursy, cena, profesjonalizm, mocna pozycja na rynku od wielu lat, najwięcej referencji
negatywne komentarze na tej stronie pisze albo konkurencja, albo jakieś matoły :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-11-01
*.43.76.*
Bardzo polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-11-01
*.43.76.*
Bardzo polecam kursy, najlepsze jakie dotąd widziałem! Obsługa - pełen profesjonalizm i zaangażowanie!
kursy on-line, świetna jakość materiałów
brak :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-09-26
*.43.254.*
Referencji mają więcej niż wszystkie szkoły razem wziete... Niektórym nie dogodzisz...
Najlepsza szkoła w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomyy
link | zgłoś
2019-09-24
*.43.254.*
Bardzo polecam. Fantastyczna szkoła! Wystarczy do nich zadzwonić i od razu widać pełen profesjonalizm.
Mega profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-03-30
*:516:91e5:*
Przed podjeciem decyzji zadzwonilem do kilku znajomych ktorzy siedza w branzy zwiazanej ze sportem i prowadzeniem zajec. 2 na 3 robilo kurs wlasnie w tej akademii i sobie chwalilo. Sugerowali tez ze pracodawcy zwracaja uwage na to czy organizator ma za soba udane wspolprace z innymi instytucjami. Ws [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-02-25
*.173.241.*
Swoja droga strone z opiniami port..-kons..na ktorej wlasnie jestesmy prowadza oszusci. Wystarczy poszukac w internecie o nich. Opinie nie sa wiarygodne. Przestrzegam przed tym. Mialam okazje na nich trafic... usuwaja wszystkie komentarze na swoj temat. Wystarczy sprobowac dodac jako nowy podmiot ic [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
And1
link | zgłoś
2019-02-25
*.173.241.*
Polecam! Wszystko zgodnie z opisem ze strony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kursant
link | zgłoś
2019-02-25
*:72b:3a6b:*
Zrealizowalem kurs przez urzad pracy. Wszystko poszlo szybko i sprawnie. Moj up wystawil referencje i znalazly sie na stronie w zakladce o nas. Pakis widze ze jako szkola funkcjonuje od chyba 8 lat. Wielu moich znajomych polecalo ich. Ja tez moge smialo polecic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?