Opinie o Plebis.eu

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 384
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mark
link | zgłoś
2016-10-27
*.63.188.*
Wygląda na oszustwo - zamówiłem wzmacniacz gsm , pieniądze wpłaciłem i od tygodnia dostaję info ,ze wpłaty nie ma - wysyłam potwierdzenie i na 2 dzieñ znowu ponaglenie o wpłatę. infolinia nie działa - nikt nie odbiera . Dostałem info ze dostawa do 70 dni - wydawało się ,ze wpłata i potwierdzenie w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2016-10-27
*.73.9.*
Dołączyłam, jak widzę do całej rzeszy naiwnych i nabitych w butelkę. 6.10.2016 r. zamówiłam telefon, całe szczęście, że za niewiele ponad 200 zł, ale i tak za dużo, by wzbogacać oszustów. Przyznaję, że nie doczytałam regulaminu o terminach realizacji zamówienia, ale tylko dlatego, że uważałam iż są [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Labrador
link | zgłoś
2016-10-23
*.112.161.*
Jak już wpłaciłeś pieniądze, to jesteś dla nich nikim, więc nie wpłacaj.
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2016-10-22
*.112.161.*
CHAMSTWO, BEZCZELNOŚĆ I AROGANCJA.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2016-10-22
*.112.161.*
Niestety potwierdzam wszystkie najgorsze opinie o tym złodziejskim procederze. Pocieszające jest to, że zło wyrządzone wraca do sprawcy ze zdwojoną siłą.
arogancja, bezczelność i chamstwo z jakimi nie spotkałem się od lat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mmm
link | zgłoś
2016-10-21
*.75.114.*
niestety OSZUŚCI, ani sprzętu, ani pieniędzy! Kontaktują się do momentu przelewu, a potem cisza... NIE POLECAM i OMIJAJCIE Z DALEKA! ja otrzymałam maila o treści: Witam , firma nie jest zarejestowana w Polsce, jesli chce się Pani procesować proszę złożyć pozew do sądu.
brak
brak sprzętu, brak pieniędzy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2016-10-20
*.231.228.*
Banda zlodzieji,oszustów i naciągaczy.Zero kontaku,zero szacunku dla Klienta.WZIĄĆ PIENIĄDZE I MIEĆ W SZYSTKO W GŁĘBOKIM POWAŻANIU-TO ICH DEWIZA.Nie respektują prawa odstąpienia od umowy,mimo że NAM PRZYSŁUGUJE.W odpowiedzi jaką otrzymałm po wielu wysłanych wiadomościach usłyszałam,że mogę odesłać t [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2016-10-20
*.231.228.*
Ludzie trzymajcie się od tego sklepu z daleka.To złodzieje, oszuści i kłamcy.Jak zapłacicie za towar to już możecie pozegnac się z pieniędzmi,bo albo nie otrzymacie towaru,ale dostaniecie tak jak ja używany, naprawiany i zepsuty szmelc. Niby taka wiarygodna i otwarta na klienta firma,a moje niewygo [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2016-10-20
*.231.228.*
Omijajcie ten sklep z bardzo daleka.to jedna wielka banda złodziei naciągaczy i kłamców. Myślę,że nie tylko ja zauwazyłam,że na każdą negatywną opinię natychmiast jest odzew w postacji kilku pozytywnych,wysyłanych prawie w tym samym czasie.jestem pewna ,że te pozytywy wystawiaja sobie sami pracowni [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2016-10-20
*.231.228.*
Złodzieje, kłamcy i oszuści.
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2016-10-20
*.231.228.*
Ludzie,uwazajcie na sklep PLEBIS.eu ,to banda oszustów,naciągaczy i kłamców.Jeśli zapłacicie za towar,to już straciliscie pieniądze,bo on nie przyjdzie,albo będzie używany i naprawiany.To hieny żerujące na ludziach,bez sumienia.Ja straciłam ponad tysiąc złotych,bo nie uwzględnili mojego prawa do ods [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wik
link | zgłoś
2016-10-20
*.4.114.*
Witam! Na facebooku została założona grupa OSZUKANI PRZEZ PLEBIS.EU. Tam można się lepiej skomunikować odnośnie dalszego postępowania wobec tej nieuczciwej firmy! DOŚĆ TEGO.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2016-10-19
*.184.37.*
itam, Po miesiącu oczekiwania na towar, nie dostałem potwierdzenia wysyłki ani konkretnego terminu. Z innch jednak względów wystąpiłem z wnioskiem o odstąpienie od Umowy i zwrot kosztów. Odpisano mi że mam czekać na dostawę zamówienia oraz cytuję: "Witam w przypadku nie przyjecia przesyłki można sie [rozwiń/zwiń]
szeroka oferta
Brak rzeczowej komunikacji, zachowanie odbiegajace od standardów Sklepów w PL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?