Opinie o Plebis.eu

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 384
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
minio
link | zgłoś
2016-10-19
*.42.241.*
Wszystko OK
szybko
tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bernard
link | zgłoś
2016-10-17
*.109.51.*
zamówiłem telefon 75 dni temu nie otrzymałem numeru nadania przesyłki na pocztę , upomnienia , maile są pokrętne i unikają tematu , to oszuści!!!!! zwrotu pieniędzy brak należy zebrać oszukanych i zgłosić organom ścigania
brak
opieszałość ignorancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bandyta jp
link | zgłoś
2016-10-16
*.254.179.*
Czekałem 2 miesiące na zwrot pieniędzy.Po miesiącu odzyskalem pieniądze. Oszuści nie polecam!
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BJS
link | zgłoś
2016-10-08
*.133.149.*
Porażka. Kupiłem telefon. Wykonałem przelew. Otrzymałem info że zamówienie zostało wstrzymane. Dopiero po interwencji podano powód , że omyłkowo towar został wystawiony przez system w niewłaściwej cenie . Na pytanie kiedy otrzymam zwrot pieniędzy najpierw info : Witam , wysłałem zlecenie zwrotu pien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rene
link | zgłoś
2016-10-07
*.87.210.*
krótko -złodzieje.Jezeli zapłaciliście straciliście kasę
0
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Siwy
link | zgłoś
2016-10-06
*.4.126.*
Najbardziej nieuczciwa firma z jaką miałem kiedykolwiek do czynienia, śmiało mogę napisać że to zwykli oszuści i złodzieje, nie dość że wysłali mi używanego, trzeszczącego gtuchota, z popękaną szybką, po odesłaniu im telefonu, nie chcą mi oddać pieniędzy, po wymianie maili kiedy brakło im argumentów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ativ
link | zgłoś
2016-09-29
*.205.202.*
Po tym jak po otrzymaniu maila że sklep otrzymał moją wpłatę, brak było statusu co do dalszych losów zamówienia, weszłam na opinie-i widzę że jak większość ludzi -ścięło mnie z nóg.Bo otóż-moja historia zaczyna wyglądać jak wiele podobnych przygód z zakupami w tym sklepie. Pomijając to, że faktyczni [rozwiń/zwiń]
brak
brak informacji o statusie zamówienia, sklep powinien jawnie, nie tylko w regulaminie pisać o zasadach działania, terminach dostawy, a nie tylko kusić darmowymi wysyłkami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
greg
link | zgłoś
2016-09-28
*.23.142.*
TYDZIEN TEMU zamowilem S4 za 611 zlotych,oprocz informacji o przyjeciu KASY zadnych postepow.Rozwiazanie umowy nic nie wnioslo ,odpowiedzieli mi w miare szybko, ze to jest mozliwe,ale dopiero po otrzymaniu przesylki.PRZESYLKA NIE RUSZYLA; WIEC ODSTAPILEM OD UMOWY--WYSLALEM MAILEM ------PLEBIS MILCZY [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Labrador
link | zgłoś
2016-09-28
*.103.79.*
Oszuści. To podróbki towaru markowego. Dziwię się, że jeszcze właściciele marek nie dobrały im się do d.... Takie przekręty są ścigane na wniosek pokrzywdzonego, więc wszyscy oszukani proszeni są o składanie odpowiednich zgłoszeń na policję.
Wysyłają towar n ie taki , jaki był w zamówieniu. Nie dość, że inny model to jeszcze używany i podróbka. Bez gwarancji i żadnych innych dokumentów. Naklejka, która normalne jest na opakowaniu, była luźno wrzucona do pudełka, co świadczy o wyjątkowej bezczelności fałszerza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anyżarg
link | zgłoś
2016-09-22
*.8.44.*
Ludzie uważajcie na sklep internetowy PLEBIS,EU Już minęło 70 dni na dostawę telefonu a nie mam ani zamówienia ani zwrotu pieniędzy! Sklep w ogóle nie odpowiada na maile!A telefon kontaktowy też nikt nie odbiera! Zamierzam złożyć doniesienie na policji i w prokuraturze o popełnieniu przes [rozwiń/zwiń]
Fidelus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wlad-c
link | zgłoś
2016-09-05
*.8.61.*
Syf.Chcieli na mnie wymusić zwrot pieniedzy od unieważnienia negatywnej opinii.Tak czy inaczej kasy nie ma.I raczej nie będzie.Ale zasiegam już porady prawnej .Jesli nie u nas to w Anglii jest trochę ziomów aby zgłosić ich działalnośc do ścigania.
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wlad-c
link | zgłoś
2016-09-05
*.8.61.*
To syf.Towary produkowane na azję i dodatkowo odrzuty lub po naprawie.Zwrotu pieniędzy nie zobaczycie.
Sprzedaz odżutów i sprzętu po naprawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
freddy
link | zgłoś
2016-09-03
*.42.239.*
Nizła hujnia
sporo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?