Opinie o Plebis.eu

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 384
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Darek
link | zgłoś
2016-04-27
*.228.212.*
Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pj
link | zgłoś
2016-04-26
*.146.67.*
1. Brak możliwości anulowania zamówienia. 2. Termin realizacji 40 dni. 3. Praktycznie zero komunikacji i tylko przez maila. 4. NIE wywiązują się z gwarancji - po trzech miesiącach dziwnej korespondencji skromny mail "wysłano do Chin?" - sytuacja rozwojowa. 5. UNIKAĆ!!!
brak
UNIKAĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2016-04-06
*.228.186.*
Dzień dobry! Moje ocena jest bardzo wysoka. Zamówienie i jego realizacja wspaniała. Bardzo szybko otrzymałem informację o realizacji zamówienia. Obsługa na najwyższym poziomie. Telefon taki jak zamawiałem. Jestem zadowolony. Bardzo dziękuję Plebis.eu. Paweł
Wspaniała realizacja zamówienia.
Nic nie było źle.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2016-04-04
*.205.34.*
1. Brak możliwości anulowania zamówienia. 2. Termin realizacji do 40 dni (sic!). 3. Trudna komunikacja z obsługą. 4. Produkt został wysyłany z Chin. 5. Wysyłany produkt nie był nowy i nie miał nawet oryginalnego opakowania. O gwarancji nie wspominając. 6. Lepiej oszczędzić sobie frustracji [rozwiń/zwiń]
Nauczka na całe życie - nie kupuj w sklepach-krzakach
Unikać jak ognia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czarek
link | zgłoś
2016-03-21
*.237.91.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-03-18
*.164.54.*
Szeroki wybór produktów w atrakcyjnej cenie. Polecam.
wybór
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2016-03-13
*.101.147.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2016-03-09
*.0.240.*
Polecam. To już kolejny zakup. Ogólnie dobrze, niestety trochę trwało oczekiwanie na odpowiedzi w sprawie towaru. Poza tym sklep warty polecenia. Jest OK.
towar
wolne odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2016-03-07
*.180.124.*
polecam ten sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2016-03-03
*.254.21.*
Jestem zadowolony z obsługi sklepu. Kupowałem tam jakiś czas temu smartfona. Zamówiłem model przez telefon, obsługa była kompetenta i pomocna. Paczka przyszła w terminie. Telefon wziąłem na raty, co jest super sprawą, bo nie miałem kasy na całość. Jak najbardziej polecam Plebis.
raty, obsługa
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-03-02
*.11.148.*
Firma pośrednik a na dodatek nie przestrzega prawa. Po zakupieniu telefonu doczytałem dokładnie regulamin i pierwsze zaskoczenie. Czas dostawy do 40 dniu a na dodatek dowiedziałem się że przesyłka przyjdzie z Azji - OK moja wina trzeba było czytać zanim się kupiło. Gdy telefon dostałem okazało si [rozwiń/zwiń]
BRAK
Komunikacja y Bootem zamiast człowiekiem - w razie problemów z sklepem nie ma co liczyć na zwrot kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-02-29
*.77.155.*
Moja transakcja przebiegła miło i bezproblemowo. Towar przyszedł w terminie, paczka porządnie zapakowana. Całośc można było śledzić na biężaco w systemie poczty. Obsługa konkretna i pomocna. Jestem zadowolony, bo zaoszczędziłem. Polecam ten sklep.
ceny, obsługa, dostawa
nie mam uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ziggy
link | zgłoś
2016-02-26
*.31.170.*
UWAGA !!! Absolutnie nie polecam tego sklepu nikomu. Wszystkie pozytywne opinie z dużym prawdopodobieństwem są nieprawdziwe. Na stronie sklepu przy danym telefonie brak informacji, że telefony są "odświeżane" i jadą przez 40 dni roboczych (sic!) z Shenzhen w Chinach. Omijać z daleka. Polecam forum n [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?