Opinie o Plebis.eu

2.7 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 432
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Czarek
link | zgłoś
2016-03-21
*.237.91.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-03-18
*.164.54.*
Szeroki wybór produktów w atrakcyjnej cenie. Polecam.
wybór
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2016-03-13
*.101.147.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2016-03-09
*.0.240.*
Polecam. To już kolejny zakup. Ogólnie dobrze, niestety trochę trwało oczekiwanie na odpowiedzi w sprawie towaru. Poza tym sklep warty polecenia. Jest OK.
towar
wolne odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2016-03-07
*.180.124.*
polecam ten sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2016-03-03
*.254.21.*
Jestem zadowolony z obsługi sklepu. Kupowałem tam jakiś czas temu smartfona. Zamówiłem model przez telefon, obsługa była kompetenta i pomocna. Paczka przyszła w terminie. Telefon wziąłem na raty, co jest super sprawą, bo nie miałem kasy na całość. Jak najbardziej polecam Plebis.
raty, obsługa
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-03-02
*.11.148.*
Firma pośrednik a na dodatek nie przestrzega prawa. Po zakupieniu telefonu doczytałem dokładnie regulamin i pierwsze zaskoczenie. Czas dostawy do 40 dniu a na dodatek dowiedziałem się że przesyłka przyjdzie z Azji - OK moja wina trzeba było czytać zanim się kupiło. Gdy telefon dostałem okazało si [rozwiń/zwiń]
BRAK
Komunikacja y Bootem zamiast człowiekiem - w razie problemów z sklepem nie ma co liczyć na zwrot kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-02-29
*.77.155.*
Moja transakcja przebiegła miło i bezproblemowo. Towar przyszedł w terminie, paczka porządnie zapakowana. Całośc można było śledzić na biężaco w systemie poczty. Obsługa konkretna i pomocna. Jestem zadowolony, bo zaoszczędziłem. Polecam ten sklep.
ceny, obsługa, dostawa
nie mam uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ziggy
link | zgłoś
2016-02-26
*.31.170.*
UWAGA !!! Absolutnie nie polecam tego sklepu nikomu. Wszystkie pozytywne opinie z dużym prawdopodobieństwem są nieprawdziwe. Na stronie sklepu przy danym telefonie brak informacji, że telefony są "odświeżane" i jadą przez 40 dni roboczych (sic!) z Shenzhen w Chinach. Omijać z daleka. Polecam forum n [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Moniczka
link | zgłoś
2016-02-21
*.229.188.*
Pierwszy raz zamawialam cos przez internet. Jestem jednak bardzo zadowolona, bo super obsluga pomogla mi przejsc przez caly ten dla mnie skomplikowany proces. Dziekuje i polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2016-02-17
*.58.226.*
Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-02-15
*.96.150.*
Bardzo dobry sklep, transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa miła, rzetelna, uczciwie podchodząca do transakcji i klienta. Paczka dobrze zapakowana, telefon igiełka, stan idelany w cenie 200zł taniej niż w MediaMarkt. Polecam serdecznie i na pewno tu wrócę!
wszystko
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-02-13
*.152.19.*
Badziew OSTRZEGAM zero transakcji z tymi ludźmi naciagacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?