Opinie o Plebis.eu

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 384
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
dzidka
link | zgłoś
2015-09-26
*.28.98.*
Polecam jak najbardziej :)
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2015-09-25
*.28.43.*
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam :)
telefon, cena
nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2015-09-24
*.24.138.*
Świetny sklep, funkcjonalny asortyment!
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2015-09-23
*.42.49.*
Polecam wszystkim ze względu na profesjonalne podejście do klienta i produkty wysokiej jakości.
jakość produktów
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2015-09-22
*.42.225.*
Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2015-09-21
*.254.209.*
Dobry sklep. Na początku miałem spore obawy, zeby u nich kupic, bo nie spodobały mi sie opinie w internecie. Ale cena była niska, wiec kupiłem. Paczka doszła w 2 tygodnie, swietnie zapakowana. Telefon w stanie idealnym. Kontakt z obsługa cały czas dobry. Moje dane Wiesław Gąbka, Szczecin, Ogrodowa. [rozwiń/zwiń]
Wszystko.
Nic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2015-09-21
*.42.222.*
Kolejne zamówienie, które przebiegło bardzo sprawnie. Niesamowita obsługa i jakość zapakowanej przesyłki. Szacun!
towar
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wieslaw
link | zgłoś
2015-09-20
*.186.85.*
Nie wiem kto dodaje pozytywne komentarze o sklepie Widmo PLEBIS eu bo na pewno nie kupujący w tym sklepie, a jeżeli klient kupił w tym sklepie i jest zadowolony ,to niech poda swój adres ,tak jak ja podaje Dudek Wiesław Ligota wielka nr 36,woj Dolnośląskie i dalej twierdzę że to sklep złodziejski za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szczepan
link | zgłoś
2015-09-17
*.185.221.*
Super, polecam.
Cena, obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2015-09-16
*.254.193.*
~MEGA POZYTYW~ Super super niskie ceny, dobre opisy, szybka dostawa jak na wysyłkę z zagranicy. Obsługa profesjonalna i rzeczowa, szybka odpowiedź na maile. Profesjonalizm w każdym calu!!! Polecam :)
~WSZYSTKO~
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2015-09-16
*.133.141.*
Bardzo rzetelna obsługa i wspaniały. Ceny na telefony szokująco niskie. Ja jestem bardzo zadowolony i bardzo chętnie znowu zrobię zakupy w Plebis. Może tym razem nawigacja? Ale to na przyszły sezon. Szykuję się też kupić tam prezenty na święta, kamerki sportowe dla dziecka i jakiś telefonik dla ż [rozwiń/zwiń]
Ceny, rzetelna obsługa.
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mietek212
link | zgłoś
2015-09-16
*.145.166.*
Nie jestem zadowolony. Po dwóch miesiącach doszła przesyłka ale nie z tym towarem który zamawiałem. Zwrot też trwał nieco czasu i był na własny koszt. Po przyjęciu zwrotu od 01.08.2015r. czekam na zwrot pieniędzy. Ostatnia informacja jaką uzyskałem od firmy to taka iż zwrot realizowany jest w ciągu [rozwiń/zwiń]
Znikomy kontakt. Brak rzetelnej obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiesław
link | zgłoś
2015-09-15
*.186.79.*
Bardzo zły sklep ,takiego sklepu jak Plebis .eu trudno znależ ,Policja iCBA większość pozamykali .
chcesz być oszukany wybierz PLEBISeu
Nigdy przenigdy nie kupuj w ty sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?