Opinie o Plebis.eu

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 384
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Konrad
link | zgłoś
2015-09-14
*.185.222.*
Fantastyczna obsługa, rewelacyjny produkt i MEGA niskie ceny. Sklep-ideał, jestem zachwycony!! Bardzo chetnie będę polecał Plebis znajomym :))
WSZYSTKO!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2015-09-07
*.254.209.*
Mimo małych problemów z realizacją dostawy, wszystko zakończyło się dobrze i na czas. Obsługa klienta przez stronę www szybka i pomocna. Polecam
Świetna obsługa!
Drobne problemy z dostawą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2015-09-07
*.162.49.*
Moje zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami. Jestem zadowolony z jakości usług i tym samym pragnę polecić firmę innym, którzy oczekują fachowej porady, przygotowania rzeczowej oferty i realizacji zamówienia na najwyższym poziomie.
Towar, cena.
Nic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2015-09-05
*.186.79.*
bandycka firma krzak, jak bym spotkał sprzedawce, to bym mu pluną w twarz, że 21 wieku tak można oszukiwać kupujących.Niestety w Polsce też jest podobna firma w Wrocławiu ,która opiniuje sklep Plebis,nazywa się OPINEO,to na jej opinii kupiłem w sklepie Plebis telefon w dniu 01-06-2015 roku i do tej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2015-09-04
*.67.29.*
Witam! Sama miałam mieszane odczucia co do zakupów w tym sklepie nie początku, więc opinia będzie szczera i obiektywna :) Zamówiłam sony Samsunga Galaxy S5 15.sieprnia. Paczka doszła 3 dni temu, 1.września. Czas oczekiwania był więc krótszy niż przypuszczałam. Telefon jest nowy, zestaw kompletny, w [rozwiń/zwiń]
Obsługa, cena, telefon.
W sumie to nic!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iga
link | zgłoś
2015-09-02
*.100.106.*
Ostrzegam przed zakupami w Plebis! Czytajcie regulamin ! Towar idzie z Chin, bardzo długo, do zapłaty doliczcie cło przy odbiorze. Nie ma możliwości zmiany adresu bądź reklamacji. Zwrot na własny koszt. Słaby kontakt z obsługą. Bardzo NIE POLECAM !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2015-09-02
*.148.128.*
dobra i sprawna obsługa klienta
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dawid
link | zgłoś
2015-09-01
*.144.226.*
Szybka, bezproblemowa wysyłka. Sprzęt wysokiej jakości. Bardzo w porządku. Polecam.
wszystko
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zosia
link | zgłoś
2015-08-31
*.70.169.*
Kupiłam HTC Desire S. Zamówienie złożyyłam przez telefon, obsługiwał mnie bardzo miły sprzedawca. Paczka przyszła szybciej niż się spodziewałam, w bardzo dobrym stanie. Telefon działa bez zarzutu. Ogólnie bardzo polecam, wszystko w Plebis działa tak jak powinno.
Telefon.
Nie wiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2015-08-30
*.26.255.*
Nie byłem pewny tego sklepu, więc zadzwoniłem i pogadałem ze sprzedawcą co i jak. Zdobył moje zaufanie, zamówiłem więc u nich towar. Nie żałuję tej decyzji. Wszystko odbyło się zgodnie z moimi ustaleniami ze sprzedawcą. Lubię rzetelne i uczciwe firmy, chętnie więc wrócę do Plebis.
Bardzo dobry i solidny sprzedawca.
Absolutnie nic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikołaj
link | zgłoś
2015-08-29
*.212.155.*
Już martwiłem się, że towar nie dojdzie, ale koleś z biura obsługi, ale koleś z biura obsługi zagwarantował mi że dojdzie. I doszedł po trzech tygodniach. Telefon działa, nie mam zastrzeń.
telefon
dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2015-08-27
*.254.193.*
Dobrze zrobiłem, że u nich kupiłem. Telefon działa elegancko. Nie mam zastrzeżeń.
Dobry, solidny produkt.
Ciut długa dostawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolorowa
link | zgłoś
2015-08-25
*.42.222.*
Polecam sklep w 100%. Zamowiony sprzet dotarl do mnie po tygodniu od zlozenia zamowienia. Bardzo dobra obsluga klienta, szybkie odpowiedzi na maile, bardzo mile zaskoczenie.
szybkość, cena, dobra komunikacja
nic mi nie przychodzi do głowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?