Opinie o Plebis.eu

2.7 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 437
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
wiesław
link | zgłoś
2015-09-15
*.186.79.*
Bardzo zły sklep ,takiego sklepu jak Plebis .eu trudno znależ ,Policja iCBA większość pozamykali .
chcesz być oszukany wybierz PLEBISeu
Nigdy przenigdy nie kupuj w ty sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2015-09-14
*.185.222.*
Fantastyczna obsługa, rewelacyjny produkt i MEGA niskie ceny. Sklep-ideał, jestem zachwycony!! Bardzo chetnie będę polecał Plebis znajomym :))
WSZYSTKO!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2015-09-07
*.254.209.*
Mimo małych problemów z realizacją dostawy, wszystko zakończyło się dobrze i na czas. Obsługa klienta przez stronę www szybka i pomocna. Polecam
Świetna obsługa!
Drobne problemy z dostawą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2015-09-07
*.162.49.*
Moje zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami. Jestem zadowolony z jakości usług i tym samym pragnę polecić firmę innym, którzy oczekują fachowej porady, przygotowania rzeczowej oferty i realizacji zamówienia na najwyższym poziomie.
Towar, cena.
Nic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2015-09-05
*.186.79.*
bandycka firma krzak, jak bym spotkał sprzedawce, to bym mu pluną w twarz, że 21 wieku tak można oszukiwać kupujących.Niestety w Polsce też jest podobna firma w Wrocławiu ,która opiniuje sklep Plebis,nazywa się OPINEO,to na jej opinii kupiłem w sklepie Plebis telefon w dniu 01-06-2015 roku i do tej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Iza
link | zgłoś
2015-09-04
*.67.29.*
Witam! Sama miałam mieszane odczucia co do zakupów w tym sklepie nie początku, więc opinia będzie szczera i obiektywna :) Zamówiłam sony Samsunga Galaxy S5 15.sieprnia. Paczka doszła 3 dni temu, 1.września. Czas oczekiwania był więc krótszy niż przypuszczałam. Telefon jest nowy, zestaw kompletny, w [rozwiń/zwiń]
Obsługa, cena, telefon.
W sumie to nic!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iga
link | zgłoś
2015-09-02
*.100.106.*
Ostrzegam przed zakupami w Plebis! Czytajcie regulamin ! Towar idzie z Chin, bardzo długo, do zapłaty doliczcie cło przy odbiorze. Nie ma możliwości zmiany adresu bądź reklamacji. Zwrot na własny koszt. Słaby kontakt z obsługą. Bardzo NIE POLECAM !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2015-09-02
*.148.128.*
dobra i sprawna obsługa klienta
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dawid
link | zgłoś
2015-09-01
*.144.226.*
Szybka, bezproblemowa wysyłka. Sprzęt wysokiej jakości. Bardzo w porządku. Polecam.
wszystko
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zosia
link | zgłoś
2015-08-31
*.70.169.*
Kupiłam HTC Desire S. Zamówienie złożyyłam przez telefon, obsługiwał mnie bardzo miły sprzedawca. Paczka przyszła szybciej niż się spodziewałam, w bardzo dobrym stanie. Telefon działa bez zarzutu. Ogólnie bardzo polecam, wszystko w Plebis działa tak jak powinno.
Telefon.
Nie wiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz
link | zgłoś
2015-08-30
*.26.255.*
Nie byłem pewny tego sklepu, więc zadzwoniłem i pogadałem ze sprzedawcą co i jak. Zdobył moje zaufanie, zamówiłem więc u nich towar. Nie żałuję tej decyzji. Wszystko odbyło się zgodnie z moimi ustaleniami ze sprzedawcą. Lubię rzetelne i uczciwe firmy, chętnie więc wrócę do Plebis.
Bardzo dobry i solidny sprzedawca.
Absolutnie nic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikołaj
link | zgłoś
2015-08-29
*.212.155.*
Już martwiłem się, że towar nie dojdzie, ale koleś z biura obsługi, ale koleś z biura obsługi zagwarantował mi że dojdzie. I doszedł po trzech tygodniach. Telefon działa, nie mam zastrzeń.
telefon
dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2015-08-27
*.254.193.*
Dobrze zrobiłem, że u nich kupiłem. Telefon działa elegancko. Nie mam zastrzeżeń.
Dobry, solidny produkt.
Ciut długa dostawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...