Opinie o Plebis.eu

2.7 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 432
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Iza
link | zgłoś
2015-09-04
*.67.29.*
Witam! Sama miałam mieszane odczucia co do zakupów w tym sklepie nie początku, więc opinia będzie szczera i obiektywna :) Zamówiłam sony Samsunga Galaxy S5 15.sieprnia. Paczka doszła 3 dni temu, 1.września. Czas oczekiwania był więc krótszy niż przypuszczałam. Telefon jest nowy, zestaw kompletny, w [rozwiń/zwiń]
Obsługa, cena, telefon.
W sumie to nic!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iga
link | zgłoś
2015-09-02
*.100.106.*
Ostrzegam przed zakupami w Plebis! Czytajcie regulamin ! Towar idzie z Chin, bardzo długo, do zapłaty doliczcie cło przy odbiorze. Nie ma możliwości zmiany adresu bądź reklamacji. Zwrot na własny koszt. Słaby kontakt z obsługą. Bardzo NIE POLECAM !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2015-09-02
*.148.128.*
dobra i sprawna obsługa klienta
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dawid
link | zgłoś
2015-09-01
*.144.226.*
Szybka, bezproblemowa wysyłka. Sprzęt wysokiej jakości. Bardzo w porządku. Polecam.
wszystko
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zosia
link | zgłoś
2015-08-31
*.70.169.*
Kupiłam HTC Desire S. Zamówienie złożyyłam przez telefon, obsługiwał mnie bardzo miły sprzedawca. Paczka przyszła szybciej niż się spodziewałam, w bardzo dobrym stanie. Telefon działa bez zarzutu. Ogólnie bardzo polecam, wszystko w Plebis działa tak jak powinno.
Telefon.
Nie wiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2015-08-30
*.26.255.*
Nie byłem pewny tego sklepu, więc zadzwoniłem i pogadałem ze sprzedawcą co i jak. Zdobył moje zaufanie, zamówiłem więc u nich towar. Nie żałuję tej decyzji. Wszystko odbyło się zgodnie z moimi ustaleniami ze sprzedawcą. Lubię rzetelne i uczciwe firmy, chętnie więc wrócę do Plebis.
Bardzo dobry i solidny sprzedawca.
Absolutnie nic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikołaj
link | zgłoś
2015-08-29
*.212.155.*
Już martwiłem się, że towar nie dojdzie, ale koleś z biura obsługi, ale koleś z biura obsługi zagwarantował mi że dojdzie. I doszedł po trzech tygodniach. Telefon działa, nie mam zastrzeń.
telefon
dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2015-08-27
*.254.193.*
Dobrze zrobiłem, że u nich kupiłem. Telefon działa elegancko. Nie mam zastrzeżeń.
Dobry, solidny produkt.
Ciut długa dostawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolorowa
link | zgłoś
2015-08-25
*.42.222.*
Polecam sklep w 100%. Zamowiony sprzet dotarl do mnie po tygodniu od zlozenia zamowienia. Bardzo dobra obsluga klienta, szybkie odpowiedzi na maile, bardzo mile zaskoczenie.
szybkość, cena, dobra komunikacja
nic mi nie przychodzi do głowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beti
link | zgłoś
2015-08-24
*.236.72.*
Otrzymałam używany telefon. Chciałam go oddać, ale zwrotu nie przyjęto, chociaż termin podany w regulaminie nie został przekroczony. Czyli nie dają żadnej gwarancji. Regulamin dostosowali do prawa, ale go w ogóle nie przestrzegają. Ostrzegam przed zakupami w sklepie www.plebis.eu
Brak
Przesyłka z Singapuru, brak możliwości zwrotu, reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2015-08-21
*.40.115.*
Naprawdę sklep na poziomie!! POLECAM!!
Ceny!!
Nie można wysłać za pobraniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaśka
link | zgłoś
2015-08-16
*.162.49.*
Zamawiałam telefon w tym sklepie i jestem zadowolona z jakości. Troszkę trzeba poczekać aż dojdzie, ale warto poczekać :) Trzeba też zapłacić cło przy odbiorze przesyłki, ale to chyba każdy wie kto czytał regulamin. Ogólnie jestem mile zaskoczona i możliwe, że jeszcze coś zamówię jak wpadnie mi jaka [rozwiń/zwiń]
WSZYSTKO!!
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ciapek
link | zgłoś
2015-08-16
*.254.209.*
Polecam!
cena
nie mam zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?