Opinie o Plebis.eu

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 384
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
barbara
link | zgłoś
2017-03-14
*.156.83.*
czekam na telefon juz 6 tygodni i cisza ,brak do nich kontaktu telefonicznego trzeba cos z tym zrobic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2017-03-11
*.47.45.*
skurwysyńska chamska złodziejska firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andrej
link | zgłoś
2017-03-09
*.47.9.*
złodziejska firme treba ich zniwelowac
babdta
zlodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2017-03-08
*.47.9.*
Ta firma jak sama pisze o sobie że działa globalnie i może dostarczyć przysyłkę z obojętnie jakiego kraju JEST TO NIEPRAWDA WIELKIE KŁAMSTWO TO TYLKO ZŁODZIEJSKA INSTYTUCJA nie ufajcie tym złodziejom nie zamawiajcie u nich nic bo będziecie oszukani jak większość klientów
oszusty
oszusty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2017-03-08
*.47.9.*
popieram opinie moich poprzedników zrobię też wszystko żeby tą złodziejską firmę ukarać
żadnych
pełen worek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franek
link | zgłoś
2017-03-08
*.47.9.*
ta firma to oszusty i złodzieje można pisać meila a i tak nie odpisują jak piszą to głupoty
oszusty
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-03-08
*.73.9.*
Krótko mówiąc - firma kant, ale trzeba wykazać trochę samozaparcia i spróbować odzyskać pieniądze. W moim przypadku, podobnie, jak innych, nie chcieli oddać pieniędzy, ani w przypadku odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni, ani po upływie 70. Co prawda przesyłka przyszła, ale po czasie, dlatego odmówił [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
laweta
link | zgłoś
2017-03-08
*.47.9.*
to s......y i złodzieje popieram wszystkich jak nie chcecie być nabrani na tych złodzieji to nie kupujcie
chamstwo i złodzieje
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
evgen
link | zgłoś
2017-03-08
*.47.9.*
popieram mojego poprzednika to złodzieje też zostałem oszukany nie dostałem mojego telefonu mimo że zapłacilem to złodzieje
złodzieje
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eugeniusz
link | zgłoś
2017-03-08
*.47.9.*
Będę pisac non stop o tej złodziejskiej i bandyckiej firmie to są oszusty i złodzieje trzeba się z nimi rozprawić już niejednego oszukali złodzieje nie kupujcie ot tej złodziejskiej firmy nic jak nie chcecie być oszukani to są typowi złodzieje i wyłudzacze pieniędzy chowają głowy w piach i chcą dale [rozwiń/zwiń]
chamstwo i złodzieje
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eugeniusz
link | zgłoś
2017-03-08
*.47.9.*
to jest złodziejska firma to są złodzieje i bandyci
chamstwo
chamski
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2017-03-06
*.227.212.*
Hej. Zamówilam kuzynowi za odłożone pieniązki ( ma 14 lat) telefon za 800 zł. Mijaja dwa miesiące a oni cały czas mimo maili wyslajaja takiego samego autorespondera o czasie dostawy. Co prawdda nie mineło jeszcze 70 dni ale juz 45 napewno. Czy ktos powie mi jak odzyskac te pieniądze? Czy zgłoszenie [rozwiń/zwiń]
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
z Gdyni
link | zgłoś
2017-03-02
*.67.104.*
od roku idzie telefon. można do nich pisać ale to nic nie daje zbywają tekstami typu prosimy o cierpliwość nie chcą zwrócić pieniędzy bez pomocy wyższych instancji nie ma co liczyć na załatwienie niczego
Nic
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?