Opinie o Plebis.eu

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 384
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
plebis.eu/contact.php
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gapa Ostrzega
link | zgłoś
2017-01-14
*.9.191.*
NIGDY WIĘCEJ PLEBIS. Potrzebowałem telefon dla starszej osoby. Bez ekranu dotykowego i z czytelnymi literami, żeby można było łatwo dziubać esemesy. Znalazłem. Nokia 3110 classic, bez sim-locka. W Plebis, churwa twoja maść. Zamówienie złożyłem 13 listopada 2016 i tego samego dnia opłaciłem należnoś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2017-01-12
*.207.90.*
Czy ktoś może kierował sprawę na policję?
1991
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2017-01-12
*.6.40.*
OSZUŚCI KLIENTA MAJĄ ZA NIC ZAMÓWIŁAM TELEFON SAMSUNG GALAXY S3 W SIERPNIU 2015 ROKU DOSTAŁAM NIE SPRAWNY PO 7 MIESIĄCACH UPOMINANIA SIĘ CIĄGŁYMI e-mail I TELEFONAMI DOSTAŁAM DRUGI KIEDY WŁOŻYŁAM KARTĘ SIM ZABLOKOWAŁ SIĘ TAK JAK BY BYŁ KRADZIONY, 10 ,MIESIĘCY NASTĘPNE ZNOWU WALCZĘ ŻEBY OTRZYMAĆ NOW [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MarcinK
link | zgłoś
2017-01-10
*.252.207.*
Zdecydowanie ODRADZAM ten sklep. 1. Bardzo długi czas realizacji zamówienie 2. Bardzo utrudniony kontakt (nie odbierają telefonu a na maile odpisują po kilku dniach) 3. Telefon się rozkleił więc odesłałem go do reklamacji, a Plebis nie odpowiada na maile. I teraz nie mam ani telefonu ani informa [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu, długi czas realizacji, fatalna obsługa reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasiek
link | zgłoś
2017-01-09
*.31.176.*
U mnie było wszystko OK, przesyłka doszła w terminie, dobrze zapakowana. Telefon sprawny i nowy... Jestem zadowolony, szkoda tylko że nie było kontkatu telefonicznego. Na maila jednak zawsze dostawałem szybko odpowiedź.
Cena, jakość.
Brak kontaktu telefonicznego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
renepg
link | zgłoś
2017-01-05
*.254.241.*
to złodziejska firma-zapłaciłem za telefon przez pół roku ani telefonu ani pieniedzy.Całkowity brak kontaktu
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szefokuchni
link | zgłoś
2017-01-04
*:6b9a:88b2:*
złodzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma
kase biore i nie odaja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2017-01-02
*.105.249.*
Telefon zamówiony 23 pażdżiernika po ciągłej ponaglającej korespondencji teraz przychodzą numery przesyłki pierwszy numer nie istnieje drugi numer już przesyłka dostarczona..oczywiście nie do mnie... CYRK CYRK CYRK TRZEBA NAGŁAŚNIAĆ TAKIE OSZUSTWA
Ciężko coś znaleść
Wyłącznie wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna1234
link | zgłoś
2016-12-29
*.6.198.*
Totalna porażka!!! Kontakt ze sklepem tragiczny. Nie mam ani telefonu, ani pieniędzy. Szablonowy przykład złodziejstwa i oszustwa. LUDZIE, NIE RÓBCIE TAM ZAKUPÓW!!! Jeśli komuś w jakikolwiek cudowny sposób udało się odzyskać pieniądze, proszę o kontakt [email protected] Proszę też o kontakt [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet, jedno wielkie oszustwo
sklep widmo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldi
link | zgłoś
2016-12-29
*.24.120.*
sklep to chyba przesadzona nazwa co do tej pseudo-firmy. Zakupiłem towar w marcu, dotarł uszkodzony po dwóch miesiącach.Odesłałem jako reklamację pod wskazany adres, od tej pory ani telefonu ani pieniędzy ani kontaktu.zamówienie nr 25565
brak
wszystko od początku do końca( czas dostawy, kontakt)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karolina
link | zgłoś
2016-12-28
*.26.158.*
ZAMÓWIŁAM TELEFON 08.10.2016 NIE OTRZYMAŁAM DO DZISIAJ ANI ZWROTU PIENIĘDZY ANI TELEFONU!OSZUŚCI ZAMIERZAM ZGŁÓSIĆ SPRAWĘ NA POLICJĘ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-12-21
*.105.249.*
Nawet nie próbujcie wchodzić na tą stronę i cokolwiek kupować bo w momencie zakupu i wpłaceniu kwoty przestajecie istnieć dla tego (nie mogę użyć słowa sprzedawca więc powiem kolesia) i jest cisza z waszym zamówieniem .Ja też się dałem nabrać na ładną stronę i kupiłem telefon,,, po 50 dniach nie wi [rozwiń/zwiń]
Perfekcja w naciąganiu ludzi na kasę
Kupujesz płacisz tracisz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rani-works
link | zgłoś
2016-12-21
*.5.94.*
Mija już grubo miesiąc odkąd zamówiłem u nich Xperię Z2... Pomijam fakt że nie chcieli (mimo usilnych prób) anulować transakcji. Na razie nawet nie dostałem klucza do śledzenia przesyłki... już PP załatwia dużo szybciej takie sprawy... Nie wiadomo czy w ogóle dostanę tą przesyłkę. Mimo tego z [rozwiń/zwiń]
Świetny przykład oszustów. Podtekstowo przyznali się że są oszustami więc... za podprogową szczerość jedna gwiazdka.
Dają ciała w każdym aspekcie. Kontakt? HAHA! Nie dość że odpowiadają nierzetelnie i w dodatku koleś od maili ma wodogłowie, to jeszcze nie chcą współpracować...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?