Opinie o plus

2.3 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
www.plus
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2018-08-16
*.60.107.*
Mają u nas zasięg - zarówno internet, jak i telefon, co jest ogromnym plusem, bo mieszkamy tam, gdzie diabeł dobranoc mówi
zasięg
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość
link | zgłoś
2016-03-16
*.112.138.*
Oszukują ludzi, zatrudniają niekompetentnych pracowników, żerują na ludzkiej naiwności, pracownicy nie pomagają w rozwiązywaniu problemów.
brak
Oszukują ludzi, zatrudniają niekompetentnych pracowników, żerują na ludzkiej naiwności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
z
link | zgłoś
2016-02-20
*.60.27.*
Internet LTE w plusie to zwykłe ordynarne naciąganie.
brak
Zwyczajnie cyganią obścieruchy jedne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
byly klient
link | zgłoś
2015-10-21
*.74.212.*
15lat 7 nr i co w zamian Internet BEZ LIMITU z limitem na 20gb-oszustwo.W salonie pomoga podpisac umowe ale NIC innego.Od 5 lat ciągle cos a rozwiazac problem to wiele razy dzwon na biuro obslugi pisz e-meile bo w salonie i przez tel u konsultanta to nic nie wyjasnisz bo nie maja wgladu.NIE polecam, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Zamojski
link | zgłoś
2015-09-08
*.175.159.*
jestem z plusie już sześć lat, za każdym razem jak przedłużałe ofertę otrzymywałem więcej minut,a teraz mam prawdziwy no limit.
wierność popłaca;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
bofik2
link | zgłoś
2015-05-26
*.219.63.*
Podpisałem umowę na świadczenie usługi na firmę dla 3 komórek i internetu mobilnego; co innego było w promocji a co innego dali, po reklamacji powiedzieli że nie da się zmienić bo umowa zawarta była u operatora a nie przez internet i tak musi być przez 2 lata. Reklamacja była złożona po 3 dniach. To [rozwiń/zwiń]
super reklama i nic więcej
byleby zlapać klienta a nie myśli się o tym żeby klient był zadowolony i polecił Firmę innym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2015-02-12
*.11.149.*
złodzieje
nie ma
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dariusz
link | zgłoś
2014-12-20
*.149.241.*
złodzieje
zadnych
drodzy oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kazik
link | zgłoś
2014-12-19
*.88.182.*
trzeba się prosić o rachunek. notorycznie się spóźniają aż nawet do blokady. w puncie pomagają tylko przy zakupach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anioł
link | zgłoś
2014-12-19
*.125.144.*
W plusie na abonament jestem od 2003 r., a to już coś znaczy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
zz113
link | zgłoś
2014-11-27
*.96.32.*
Żegnam Plus
Brak
Fatalna cena i obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
do matyldy
link | zgłoś
2014-11-27
*.2.96.*
Matylda ty głupia babo - to nie wina plusa tylko Nokii. Zgloś taką opinie do nokli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matylda
link | zgłoś
2014-11-27
*.183.11.*
bardzo zawiodłam się na plusie od m-ca sierpnia 2014 mój telefon marki nokia lumia jest na okrągło w naprawie najdłużej w tym okresie pracował 2 dni do dzis nie mam telefonu i nic nie mogę z tym zrobić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...