Opinie o Plus Kantor

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 39
Kategoria:
Konta bankowe

Strona internetowa:
www.pluskantor.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
berto
link | zgłoś
2018-01-23
*.172.238.*
Obsługa- pierwsza klasa Dodzwoniłem się bez kłopotu za pierwszym razem, kompetentni, kulturalni ludzie. Transakcje online tak szybkie i wygodne jak chciałem.
szybkość, obsługa telefoniczna, ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2018-01-19
*.248.158.*
Kiedy trzeba zarówno szybko przewalutować środki jak wysłać przelew w walucie, Pluskantor jest niezastąpiony:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
G.Kłyś
link | zgłoś
2018-01-17
*.172.235.*
Gdy potrzeba zawsze pod ręką: kantor 100% funkcjonalny i rzetelny.
tania wymiana, szybkość, wygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina Olczak
link | zgłoś
2018-01-15
*.248.159.*
Uważam, że to jeden z najlepszych e-kantorów, które powstały w ostatnim czasie. Mam już za sobą kilkanaście wymian w Pluskantor.pl- zawsze opłacalnych i szybkich, co dotyczy także transferu środków niezależnie czy wysyłam na polskie czy zagraniczne konto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kSzych
link | zgłoś
2018-01-15
*.172.232.*
Wyróżnia go intuicyjna obsługa, łatwo jest już za pierwszym razem zapamiętać co i jak trzeba kliknąć, gdzie sprawdzić wynik transakcji, zrobić przelew itp. I oczywiście kursy w Pluskantor – uczciwie, bez generowania klientowi kosztów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian_89
link | zgłoś
2018-01-11
*.248.153.*
Pluskantor przydał mi się w wielu sytuacjach, m.in. chodzi o wyjazd służbowy do Niemiec oraz zakupy w EUR online. Najlepszy do szybkich wymian i przelewów, bez barier lokalizacyjnych i czasowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jamoróz
link | zgłoś
2018-01-08
*.172.232.*
Opłacało się założyć w Pluskantorze konto, nic nie kosztuje i zawsze w razie czego można skorzystać z szybkiej wymiany bez wychodzenia z domu , poszukiwania uczciwej wyceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kapiszon29
link | zgłoś
2018-01-02
*.248.158.*
Jest solidny, wystarczająco szybko księguje środki- a wysyłałem już z różnych banków. Przelewy z Pluskantor również są błyskawicznie zatwierdzane i od razu dostaję SMS aby uwierzytelnić- brawo za rzetelne podejście do bezpieczeństwa transakcji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kozik
link | zgłoś
2017-12-27
*.0.127.*
Może pomyliłeś/aś inny kantor z internetowym pluskantor.pl? Tutaj na infolinii są kulturalni i kompetentni ludzie, można swobodnie o wszystko dopytać. Mam za sobą 3 wymiany, wszystkie OK, z oszczędnością i szybciutko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAA
link | zgłoś
2017-12-27
*.47.166.*
MOZE I SĄ DOBRE CENY W KANTORZE ALE SZEF PODCZAS ROZMOWY TELEFONICZNEJ ZACHOWUJE SIĘ JAK HAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cancer
link | zgłoś
2017-12-26
*.172.234.*
Podejście w kantorach stacjonarnych- mamy przykład. Szkoda. Po prostu szkoda. Dlatego m.in. wolę internetowe. Pluskantor.pl jest OK, kontakt z obsługą- telefoniczny i mail bez zastrzeżeń, kompetentne kulturalne osoby. Wymiany dużo tansze niż na mieście rzecz jasna. Ja polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-12-20
*.48.16.*
Poprzedni komentarz to moj blad zmylila mnie nazwa kantoru. Chodzilo mi o kantory plus w zgorzelcu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-12-20
*.48.16.*
Dziwia mnie wszystkie pozytywne opinie. Wlasciciel jest chamem i prostakiem skoro nie mozna do jasnie pana zadzwonic i zapytac o transakcje. Cytujac "nie chce smierdzacych czeskich koron" tylko pogratulowac podejscia i szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?