Opinie o Plus Kantor

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 83
Kategoria:
Konta bankowe

Strona internetowa:
www.pluskantor.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kozik
link | zgłoś
2017-12-27
*.0.127.*
Może pomyliłeś/aś inny kantor z internetowym pluskantor.pl? Tutaj na infolinii są kulturalni i kompetentni ludzie, można swobodnie o wszystko dopytać. Mam za sobą 3 wymiany, wszystkie OK, z oszczędnością i szybciutko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAA
link | zgłoś
2017-12-27
*.47.166.*
MOZE I SĄ DOBRE CENY W KANTORZE ALE SZEF PODCZAS ROZMOWY TELEFONICZNEJ ZACHOWUJE SIĘ JAK HAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cancer
link | zgłoś
2017-12-25
*.172.234.*
Podejście w kantorach stacjonarnych- mamy przykład. Szkoda. Po prostu szkoda. Dlatego m.in. wolę internetowe. Pluskantor.pl jest OK, kontakt z obsługą- telefoniczny i mail bez zastrzeżeń, kompetentne kulturalne osoby. Wymiany dużo tansze niż na mieście rzecz jasna. Ja polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-12-20
*.48.16.*
Poprzedni komentarz to moj blad zmylila mnie nazwa kantoru. Chodzilo mi o kantory plus w zgorzelcu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-12-20
*.48.16.*
Dziwia mnie wszystkie pozytywne opinie. Wlasciciel jest chamem i prostakiem skoro nie mozna do jasnie pana zadzwonic i zapytac o transakcje. Cytujac "nie chce smierdzacych czeskich koron" tylko pogratulowac podejscia i szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michał M
link | zgłoś
2017-12-11
*.172.234.*
Polecam, kantor jest solidny, informują o każdej transakcji: mail/SMS, cenowo znakomicie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazer
link | zgłoś
2017-12-10
*.172.237.*
Przed momentem dosłownie się przekonałem że Pluskantor działa całodobowo i również w weekend. Dzięki za błyskawiczne przewalutowanie Firma jak najbardziej wiarygodna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tondera
link | zgłoś
2017-12-08
*.172.232.*
W stosunku do banku kilkuprocentowa oszczędność, prosty w obsłudze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
brunioS
link | zgłoś
2017-12-07
*.0.120.*
Najlepszy kantor na jaki trafiłem w internecie. Bezpieczeństwo na wysokim poziomie, a koszt usługi niemal żaden:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Largo
link | zgłoś
2017-12-05
*.0.123.*
Wymiana waluty przez Pluskantor to całkiem inne oblicze branży kantorowej, wreszcie po uczciwym kursie, bez wysokiego spreadu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
michał27
link | zgłoś
2017-11-28
*.0.124.*
Gdy wyjechałem na wakacje do pracy za granicę kilka razy korzystałem z Pluskantor aby przelać rodzicom pieniądze na ich konto w polskim banku. Generalnie ominąłem wszelkie koszty takiego transferu, GPN na PLN wymieniałem wyjątkowo korzystnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bisma
link | zgłoś
2017-11-27
*.248.153.*
Jest wszystko czego oczekiwałam: pełna wygoda, błyskawiczne tempo przewalutowań oraz konkurencyjne wyceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jabłonowicz Adam
link | zgłoś
2017-11-20
*.0.123.*
Kursy zbliżone do średniego rynkowego tym samym bardzo niski spread- przewalutowania zatem bardzo opłacalne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...