Opinie o Polskie Centrum Odszkodowań

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
pco.info.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
bezan
link | zgłoś
2017-07-21
*.6.190.*
Rzeczywiste zainteresowanie sprawą klienta i skuteczne wywalczenie odszkodowania. Dziękuję, Artur.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwiatowa
link | zgłoś
2017-03-29
*.28.145.*
Fachowa pomoc w mojej sprawie. Obsługę i szybkość reakcji bardzo wysoko.
Bardzo rzetelna pomoc, bez owijania i kręcenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2015-07-29
*.33.3.*
Wypadek samochodowy, złamana ręka i żebra, tygodnie w unieruchomieniu, kolejne tygodnie spędzone na rehabilitacji, brak możliwości pracy zarobkowej. Był to dla mnie ciężki okres. Dzięki fachowej pomocy, cierpliwości i zaangażowaniu prawników z Polskiego Centrum Odszkodowań, udało mi się odzyskać ods [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, zaangażowanie, skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lena
link | zgłoś
2015-06-25
*.235.248.*
Polskie Centrum Odszkodwoań z Warszawy - pełen profesjonalizm. Kompleksowa obługa. Duże doświadczenie. Sukces w postaci wypłąconego odszkodowania. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam wszystkim.
jakość obsługi, skuteczność, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iksiński
link | zgłoś
2015-06-09
*.66.109.*
Miałem złamaną w dwóch miejscach nogę a wszystko stało się na ulicy. Początkowo odwiedziłem konkurencję, która nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. W Polskim Centrum Odszkodowań od pierwszego kontaktu czułem się ważny (w poprzednich miejscach miałem wrażenie, że przeszkadzam) a moja sprawa istotna. [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, szybkość, jakość, efekt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2015-05-23
*.180.177.*
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Polskim Centrum Odszkodowań. Przez długi czas miałam problem z odzyskaniem odszkodowania za uszkodzony samochód. Myślałam, że już nic z tego nie będzie. Pracownicy firmy poprowadzili moją sprawę bardzo fachowo i rzetelnie. Ich interwencja sprawiła, że otrzyma [rozwiń/zwiń]
szybko, rzetelnie, skutecznie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2015-04-27
*.172.247.*
Krótko mówiąc firma godna zaufania. Znają się na swojej pracy, takich fachowców i specjalistów w dzisiejszych czasach próżno ze świecą szukać.
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariaa
link | zgłoś
2015-04-27
*.6.155.*
Pomoc i opinie prawników Polskiego Centrum Odszkodowań okazały się bezcenne w moim przypadku. Dzięki nim odzyskałam pieniądze z odszkodowania i mogę żyć spokojnie. Po wypadku byłam załamana, nie wiedziałam jak postępować i do kogo się zwrócić. Dzięki normalnemu traktowaniu i cierpliwości pracownków [rozwiń/zwiń]
Skutecznie i sprawnie, po ludzku
Z moijego punktu widzenia brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?