Opinie o Polskihurtopon

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 499
Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.polskihurtopon
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michał
link | zgłoś
2017-01-04
*.47.131.*
Obsługa super , miałam trochę kłopotów z płatnością ale szybka reakcja ze strony sprzedawcy,polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martowłos
link | zgłoś
2017-01-04
*.134.172.*
Robiłem w tym sklepie po raz drugi zakupy,i jestem bardzo zadowolony,uczciwość rzetelność i współpraca sklepu z klientem na najwyższym poziomie. Bardzo polecam wszystkim znajomym i nie tylko ten właśnie sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.163.*
Sklep ma profesjonalną stronę internetową. wszystkie informacje w prostych wskazówkach, tak, że w ciągu kilku minut można znaleźć interesujący nas produkt. Do tego opinie użytkowników pozwalają na profesjonalny wybór opon.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gapso
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.138.*
Otrzymałem towar zgodny z zamówieniem. Proces zakupu jest przemyślany.Również cena opon które kupiłem była bardzo konkurencyjna. Jedyny zgrzyt to może czas oczekiwania na opony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yogi
link | zgłoś
2017-01-03
*.254.242.*
Bardzo dobry sklep internetowy . Szybko i solidnie . Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kostyr
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.139.*
Wszystko w jak najlepszym porządku. Sama przyjemność robienia zakupów w tym sklepie. Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia Frycka
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.141.*
Bardzo dobra. Można mieć zastrzeżenia do czasu dostawy. Dziękuję i pozdrawiam Julia Frycka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-01-03
*.254.242.*
Godny polecenia, ceny najbardziej konkurencyjne na internetowym rynku opon, szybkość i dokładność obsługi bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawulon
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.129.*
Wysyłka zrealizowana zgodnie z zamówieniem i na czas, profesjonalna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian Dencki
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.142.*
Drugi raz kupiłem opony w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony z obsługi, dostępności towaru a także z cen.
Cena, dostepność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Daminek
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.137.*
Duży wybór i bogata oferta sklepu, możliwość wyboru towaru w przystępnej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kami
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.142.*
Wszystko szybko, towar w porządku, cena przystępna. Jak najbardziej polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bobek
link | zgłoś
2017-01-03
*.47.140.*
Fachowa pomoc i obsługa. Wysyłka zgodna z umową. Pełna przejrzystość realizacji zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...