Opinie o Polskihurtopon

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 497
Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.polskihurtopon
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hemingway
link | zgłoś
2016-08-11
*.240.96.*
Serdecznie polecam. Ostatnio zrobiłem tutaj świetne zakupy- atrakcyjne ceny i zero opóźnień!
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katz
link | zgłoś
2016-08-10
*.152.221.*
Świetna i bardzo profesjonalna firma. Dostarczają zamówienie bez opóźnień, a przy okazji oferują bardzo atrakcyjne ceny.
profesjonalizm, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ask
link | zgłoś
2016-08-09
*.28.203.*
Bardzo konkurencyjne ceny, szybka dostawa i porządnie zabezpieczony towar. Sklep warty polecenia!
cena, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zak
link | zgłoś
2016-08-08
*.7.86.*
Świetny sklep! Moja transakacja przebiegła profesjonalnie i bez opóźnień, cena była bardzo korzystna.
cena, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ash
link | zgłoś
2016-08-07
*.164.4.*
Sklep godny polecenia. Moje zamówienie zrealizowano bardzo szybko, przesyłka doszła ładnie zapakowana, a za wszystko zapłaciłem całkiem przyjazną sumkę.
szybkość realizacji, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Agata
link | zgłoś
2016-08-06
*.44.55.*
Bardzo dobry sklep. Moje ostatnie zamówienie zrealizowano relatywnie szybko i bez żadnych problemów. Towar był dobrze zapakowany i dzięki temu nieuszkodzony.
szybka realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomocny
link | zgłoś
2016-08-05
*.65.45.*
Jestem zadowolony z moich zakupów. Zamówione przeze mnie opony dotarły w miarę szybko, a ich cena była więcej, niż dobra. Szczerze polecam!
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
John
link | zgłoś
2016-08-03
*.113.188.*
Bardzo konkurencyjne ceny oraz terminowa dostawa w pełni mnie usatysfakcjonowały.
terminowość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrozew
link | zgłoś
2016-08-02
*.246.31.*
Opony w bardzo konkurencyjnej cenie oraz dobry czas dostawy (przynajmniej w moim przypadku)sprawiają, że uważam oceny tej firmy za bardzo zaniżone.
Cena, czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zwiel
link | zgłoś
2016-08-02
*.233.106.*
Wbrew tym wszystkim negatywnym opiniom, moje opony dotarły w regulaminowym czasie, bez uszkodzeń, a zakupiłem je po całkiem przystępnej cenie.
terminowa dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Filip
link | zgłoś
2016-05-18
*.67.127.*
W nawiązaniu do moich opinii z 15 i 17 maja. Opony dziś do mnie dotarły - znacznie później niż 21 dni roboczych wynikające z regulaminu obowiązującego w dniu składania zamówienia, ale są zgodne z zamówieniem i świeże. W porównaniu do znanego sklepu internetowego zaoszczędziłem jakieś 500 PLN - czy w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof G
link | zgłoś
2016-04-20
*.205.72.*
Kasa wpłacona 20.III, opony przyszły 15.IV. Więc zmieścili się w terminie 21dni roboczych. Opony nówki, cena niezła. Gdybym przed zakupem widział te opinie to bym może się nie zdecydował, a tak na strachu się skończyło.
cena
czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2016-03-25
*.24.22.*
po 5 tygodniach oczekiwania, opony dostałem , są zgodne z zamówieniem / nawet świeższe niż były zamawiane /. Ogólne wrażenie pozostaje jest jednkl złe- szkoda nerwów: nie można się dodzwonić , słaby kontakt mailowy , lakoniczne i zbyt ogólnikowe wyjaśnienia Pani ze sklepu. Byłem już gotów zgłaszać [rozwiń/zwiń]
mnie się udało, opony otrzymałem
baaardzo długi czas oczekiwania , fatalna polityka informacyjna , baaardzo słaby kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...