Opinie o PRODEXPOL

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 201
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.prodexpol.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2020-01-21
*.223.73.*
Nie polecam tej firmy. Są problemy z terminową realizacją zamówień i jakością wykończenia drewna. Nie przyjmują także reklamacji. Z tego co widać, piszą też fałszywe opinie jako administrator. Od kiedy to admin ocenia swoich klientów?
jakość, obsługa klienta, fałszywe opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Administrator
link | zgłoś
2020-01-21
*.6.143.*
UWAGA !!! Wszystkie negatywne opinie pojawiające się regularnie w odstępach kilkudniowych to fejki napisane przez jednego autora. Z treści hejtów wynika iż mogły zostać wykonane na zlecenie nieuczciwej konkurencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2020-01-20
*.46.121.*
Dzień dobry. Zwracam uwagę, że Administrator nigdy nie ocenia klientów, więc poniższy wpis to oszustwo. Prodexpol już kilka razy trafił do sądu za oszustwo klientów, więc broni się generując opinie na swój temat. Ja sam osobiście przestrzegam przed tą firmą. Zostałem oszukany podczas realizacji zamó [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Administrator
link | zgłoś
2020-01-20
*.47.43.*
Wszystkie negatywne opinie pojawiające się regularnie w odstępach kilkudniowych to fejki napisane przez jednego autora. Z treści hejtów wynika iż mogły zostać wykonane na zlecenie nieuczciwej konkurencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2020-01-19
*.120.144.*
Niestety żenujący poziom obsługi. Panowie z Babic Starych nie przyjmują reklamacji. Każde wypaczenie drewna (rozsychanie czy łódkowanie) jest dla nich z winy klienta. Niestety sprzedają oni drewno o zbyt wysokiej wilgotności, które po położeniu kurczy się nawet przy 20 stopniach i stąd problem. Wyra [rozwiń/zwiń]
zbyt wilgotne drewno, brak możliwości żłożenia reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Joanna
link | zgłoś
2020-01-18
*.6.43.*
Byliśmy dzisiaj w salonie w babicach, bardzo miła obsługa - Pan doradził i nawet odprowadził do koleżanki z zamówień, żeby mieć pewność że wszytko będzie dobrze załatwione, sprzedawca naprawdę przemiły, pomimo dużego ruchu i obciążenia pracą zwodowo zajął się moją sprawą - polecam już dawno nie był [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-01-18
*.62.34.*
Deski, jakie otrzymaliśmy były niezgodne z zamówieniem (rozmiar i kolor). Zostaliśmy potraktowani w bardzo nieuprzejmy sposób. Dano nam do zrozumienia, że to nasza pomyłka. Sprzedawca w ogóle nie chciał z nami rozmawiać. Odradzam.
niezgodność z zamówieniem, problem z reklamacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania A
link | zgłoś
2020-01-17
*:102d:b6c0:*
Mogę z czystym sumieniem polecić usługę projektowania w babicach. Udało nam się trafić na bardzo kompetentną Panią Projektant. Bardzo pomocne i cenne okazały się rady i pomysły, a nie ukrywam, że projekt zmienaliśmy 2razy, bo do końca nie wiedzieliśmy czego chcemy. Pani projektant cierpliwie zmienia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-01-17
*.47.32.*
Polecam p. Klaudię z działu podłóg - super miła i kompetentna osoba, bardzo pomocna i w lot rozumiejąca potrzeby klienta - nawet takiego, który sobie sam nie do końca je uświadamia ;-). Jesteśmy wdzięczni za pomoc i porady - to nieocenione w takim miejscu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2020-01-16
*.62.51.*
O firmie można mówić długo i źle. Naprawdę trudno zrozumieć, jak taka firma jeszcze funkcjonuje. Opóźnienie w dostawie to jedno, nieprzyjmowanie reklamacji to drugie. Sprawa oparła się o rzecznika praw konsumenta bo z nimi inaczej się po prostu nie da. A tych bzdur nazwanych "pozytywnymi opiniami" p [rozwiń/zwiń]
Nieprzyjmowanie reklamacji, opóźnienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Małgorzata Jackowiak
link | zgłoś
2020-01-16
*.6.44.*
Najlepsze podziękowania dla Pani z Bielan. To niezwykle miła i pomocna osoba, z niezwykłą szybkością pomogła nam znaleźć naszą wymarzoną podłogę do naszego mieszkania. Tylko tacy ludzie powinni pracować bezpośrednio z Klientem - naprawdę coś niezwykłego. Bardzo miła, uprzejma, z niebywałą wiedzą i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna B
link | zgłoś
2020-01-16
*.31.93.*
Podczas ostatnich zakupów miałam problem z wybraniem drzwi, Pani Kasia pomogła mi w wyborze idealnie pasujących do mojego mieszkania, doradziła mi też jaki kolor ścian będzie do nich pasował. Dało się odczuć, że mam do czynienia z osobą kreatywną z wyczuciem stylu. Bardzo polecam zakupy na tym sklep [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-01-15
*.209.15.*
Po stwierdzeniu wady desek (nierówny kolor), próbowaliśmy złożyć reklamację osobiście. Powiedziano nam w salonie w Babicach, że należy wysłać maila, mimo, że rozmawialiśmy z osobą, która rozpatruje reklamacje! Sprawa ciągnie się od kilku miesięcy, firma nie szanuje klientów. Nie interesuje ich to, ż [rozwiń/zwiń]
nieskuteczna reklamacja, fałszywe opinie, zła jakość desek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...