Opinie o PRODEXPOL

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 121
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.prodexpol.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mark
link | zgłoś
2019-12-12
*.31.103.*
Dobrze zorganizowany sklep. Załoga uczynna i kompetentna, przerywa swoje zajęcia i pomaga w doborze podłóg.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2019-12-11
*.31.214.*
Bardzo duży wybór desek. Bardzo miła i bardzo fachowa pomoc i obsługa. Będę wracał tu jeszcze nie raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-12-11
*.47.40.*
Chyba najstarszy sklep w Warszawie. Kupowałem u nich pierwszą podłogę ze 30 lat temu. Wspaniałe zaopatrzony. Można kupić wiele rzeczy z tzw. promocji. Organizują liczne wyprzedaże rzeczy z magazynu. Wydaje mi się, że są tam różne parkiety, których nie ma w innych sklepach. Przemiła i fachowa ob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Analog
link | zgłoś
2019-12-10
*.6.6.*
Łatwy dojazd, szeroki asortyment, w miarę niskie ceny i bardzo wiele promocji na wiele podłóg. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz, Warszawa
link | zgłoś
2019-12-09
*.14.72.*
Deski są kiepskiej jakości, krzywe i z nierówną fazą (większą na dłuższej krawędzi, co wygląda fatalnie). Nie da się ich równo ułożyć, ok 1/3 jest do wymiany. Stanowczo odradzam
zła jakość desek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
janek
link | zgłoś
2019-12-09
*.184.41.*
dużo fajnych promocji, polecma
dużo promocji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-12-08
*.6.30.*
Polecam, konkurencyjne ceny w stosunku do sklepów w Warszawie, może dlatego że to salon producenta. Szkoda tylko że daleko z Marek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2019-12-07
*.6.53.*
Bardzo miła obsługa - kupowaliśmy dzisiaj parkiet dębowy z żoną - pracownicy bardzo pomocni jak dla nas 6 gwiazdek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-12-07
*.212.169.*
Pracownicy salonu w Babicach zmienili bez mojej zgody parametry desek. W efekcie otrzymałam deski innego koloru niż zamawiałam. Nie przyjęto mojej reklamacji , więc zgłosiłam sprawę do miejskiego rzecznika praw konsumentów. Jakiekolwiek dyskusje z nimi nie mają sensu, firmę należy omijać a każdy jeś [rozwiń/zwiń]
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-06
*.31.97.*
najbardziej podobało mi się bardzo duży wybór, aż zakręciło mi się w głowie od ilości, wspaniałe podłogi, wybrałam doskonałą, pięknie wygląda, dziękuję za pomoc
doskonale duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-06
*.47.35.*
Super obsługa, na europejskim poziomie - panowie z działu podłóg niesamowite zaangażowanie, załatwienie tematu do końca, dotrzymanie terminu. Jeszcze niektórym sie chce. Brawo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2019-12-05
*.244.212.*
Nie znam się na drewnie i od sprzedawcy oczekuje fachowej porady i zrozumienia. Niestety nie znalazłam ani jednego ani drugiego. Firma goni za zyskiem nie zważając na to czego chce klient. Po podpisaniu zamówienia i wpłaceniu zaliczki okazało się, że na jego realizację muszę czekać miesiąc dłużej. Z [rozwiń/zwiń]
wprowadzanie w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KD
link | zgłoś
2019-12-05
*:3940:4dfa:*
Zakupiliśmy drzwi, panele drewniane oraz listwy. Wszystkie produkty w pięknym stanie, w bardzo dobrej cenie. Obsługa klienta i dostawa do naszego domu przebiegły bez zarzutu. Polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...