Opinie o PROSPORT

3.9 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
prosport24.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Aga
link | zgłoś
2019-08-17
*:91ff:bb8a:*
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Po tygodniu użytkowania buty się rozpruły.sprwdzilam autoryzacje sklepu i okazało się że podróby.... Sklep nie odbiera listów poleconych A reklamację odmawia..totalna porażka buty za 420zl po 3 miesiącach rozpadły się kompletnie...I nie można nic zrobić... Nie wi [rozwiń/zwiń]
Brak
Buty piekły po tygodniu użytkowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
abcvgt
link | zgłoś
2019-07-14
*.89.71.*
Tu chyba sklep sam sobie te pozytywne opinie pisze ,kabaret ,ten sklep to jedna wielka porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania T
link | zgłoś
2019-07-10
*.248.212.*
Super! Buty zgodne z opisem , super cena , świetna obsługa , bardzo szybko! Kontakt ze sklepem idealny ! Pełna profeska ! Zdecydowanie polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-04-27
*.218.99.*
Wielki pozytyw. Natychmiastowa wysyłka. Spodnie jak w opisie. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-06-06
*:2707:8443:*
Polacam!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
renata
link | zgłoś
2018-02-24
*:c308:12f5:*
Buty oryginalne (jordan 4). wyglądają bosko. Były u mnie juuż po 15 h od zakupu. Sklep wysyła powiadomienia a każdym etapie realizacji zamówienia. duży plus za to że można sprawdzić status nawet bez zakładania konta.
szybkość wysyłkii, kontakt
przesyłka mogła by być darmowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-11-08
*.190.194.*
Kupiłam buty w Inowrocławiu z firmy Reebok po 5 dniach oddałam buty do reklamacji zrobiło się wybrzuszenie na przedniej części buta oczywiście odmówiono reklamacji sugerując się złym użytkowaniem.Nie wiedziałam że buty mają leżeć na półce a nie można w nich chodzić poprostu ŻART!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2017-10-19
*:e7d:133d:*
Wszystko ok. Buty były u mnie już na drugi dzień po zakupie. firma sprzedaje legity w niskich cenach.
szybko i tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2017-09-15
*:cbfe:6a1e:*
Wszystko ok. Zareklamowałem klapki i moja reklamacja została uznana, sklep wymienił towar na nowy.
dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-07-18
*.143.241.*
Witam, kupiłem markowe buty sportowe, które niestety pękły po kilku tygodniach noszenia. Zdarza się najlepszym markom. W pierwszym momencie nie zmartwiłem się, bo reklamacja w przypadku markowego towaru powinna być tylko formalnością. Okazało się, że ten sklep nie zamierza uznać reklamacji przedstaw [rozwiń/zwiń]
Niska cena
Brak gwarancji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
adlajna
link | zgłoś
2017-06-02
*:2cb9:4521:*
Zamówiłam sandałki dla dziecka, obsluga sklepu zadzwonila do mnie i poiwedziała, że sandakli są rozparowane i nie moga mi takich wysłać. Jednak sklep stanął na wysokości zadania i wysłali mi nowszy, droższy model po cenie tego starego który kupiłam :) Kontakt bardzo dobry, można się dogadać.
kontakt ok
nie widze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta 89
link | zgłoś
2016-01-01
*.231.22.*
Sklep i jego oferta bardzo interesujące, czytelny i dostępny , rzetelne informacje o produktach, szybka obsługa.
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2015-12-21
*.231.22.*
Nie pierwszy raz kupuję w tym sklepie.Zawsze jest świetna ,profesjonalna i szybka obsługa.Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...