Opinie o Renosquad Karolina Skąpska

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Kategoria:
Ekipy budowlane

Strona internetowa:
renosquad.wix.com/renosqu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Karolina
link | zgłoś
2017-12-29
*.47.191.*
Szanowna pani Anno X - szkoda, ze nie podala Pani swojego nazwiska. Gdyby była Pani spostrzegawcza zauwazylaby, ze strona internetowa nadal widnieje pod stara nazwa a jedyna osobą, która negatywnie wypowiada sie na moj temat jest Pani. Jeżeli ma Pani odwage zapraszam serdecznie do osobistego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2017-12-24
*:895a:8638:*
oho! pani Karolina Skąpska ma tak złą opinię, że kolejny raz musiała zmienić nazwę firmy. teraz na MADE IN WOOD. pod starymi nazwami można w inrernecie dużo znaleźć (RENOSQUAD, SHADOW STUDIO, CRAZY DOT). kolejna zagrywka taktyczna. czyli nadal przed kimś ucieka :D
oszustka! uwaga!
oszustka! uwaga!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-09-26
*:19f0:a8bb:*
Proponuję kliknąć w ten link i poczytać opinie o poprzedniej firmie pani Skąpskiej - Cintinental Net, czyli sex usługi przez telefon/internet http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,15220 Tam też oszukiwała i nie płaciła dziewczynom,które dla niej pracowały rozbierając się przed kamerami. I też była śc [rozwiń/zwiń]
brak
oszustka!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bula
link | zgłoś
2017-09-05
*.254.251.*
lub na maila - [email protected]
brak
strata czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bula
link | zgłoś
2017-09-05
*.254.251.*
wszystkie osoby oszukane przez pania Karolina Skąpska proszone sa o kontakt 505852950
brak
oszustka która podrobiła potwierdzenie przelewu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-04-19
*.47.143.*
Potwierdzam. Rzetelna, dbajaca o klienta firma. Również pisze tego posta na prośbe Pani Karoliny, która wykonywała renowację bramy wejściowej do kamienicy. Szybko, sprawnie i z ogromna dbałościa o detal. Dotychczas polecałem firmę wielu znajomym i nie zawiodłem się. Jestem pewnien, że to nie ostat [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-04-19
*.47.138.*
Pani Karolina jest osobą rzetelną a jej firma godna zaufania. Wykonywała renowacje okien w moim mieszkaniu na Widzę. Jakość usługi na najwyższym poziomie. Pisze ten post na prośbę Pani Karoliny w odpowiedzi na zarzuty wyrażane przez osobę robiąc zamieszanie dookoła jej firmy. Polecam. Pozdrawam. AN [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zosia
link | zgłoś
2017-04-19
*.47.134.*
Widocznie ktoś chce pani Karolinie zaszkodzić. Współpracujemy od lat i jest to bardzo udana współpraca. Ilość wykonanych usług świadczy sama za siebie. Ja absolutnie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2017-04-18
*.47.8.*
Nie zgadzam sie z opiną poprzednika. Firma profesjonalna, dokładna, fachowa i punktualna. Moje drzwi - wstawione w nowym domu sa wykonane idealnie. Piękne futryny ze starych desek i dopasowane skrzydła. Do tego idealnie wykonane blaty. Polecam wszystkim i gwarantuje zadowolenie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2017-02-22
*.47.161.*
Profesjonalna, terminowa firma. Cieszę się z odrestaurowanych drzwi, osadzonych na nowych futrynach. Ekipa pani karoliony uratowała je z totoalnie zdewastowanego mieszkania. Wykonała do tego prace stolarskie na bardzo wysokim poziomioe. Korzystam nadal z usug firmy i wszystkim polecam.
szybko, perfekcyjnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2017-02-02
*.47.132.*
Renowacja drzwi wewnętrznych, zewnętrznych i 80 m podłogi. Efekt super. SZYBKO,konkretnie i bezproblemowo. Polecam gorąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2017-01-17
*.169.61.*
Jestem wyjątkowo zadowolona. Firma wykonała renowacje drzwi, podłóg oraz kilka innych drobnych prac. Szybko, fachowo i na czas. POLECAM DALEJ ZNAJOMYM, KTÓRZY SĄ ZACHWYCENI EFEKTEM KOŃCOWYM.
fachowo, szybko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2016-03-18
*.47.71.*
Polecam. Wykonanie renowacji 4 par drzwi wewnętrznych - z wymianą zamków, drzwi zewnętrznych - łącznie ze szkleniem oraz prac sztukatorskich i stolarskich w apartamentach przy ul. Mostowej. Solidnie, fachowo. rzetelna firma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]